Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,
Potřebuji radu od zkušených rodiček:-). Asi před půl hodinou mi začalo být divně. Mám křeče v
celém břiše, která jde do zad a při chůzi do třisel a stehen-spíš do pravé strany.
Snažím se počítat intervaly, ale příjde mi, ze jsem v křeči teď uz pořád. Je možné, ze uz je to začátek porodu nebo
jen poslicci? Děkuju moc za radu. Nechci zbytečně plasit a jet zbytečně.
Vlez si do vany a dej si horkou sprchu nebo koupel. Jestli jsou to poslíčci, přejde to ![]()
To ti na dálku řekne akorát jasnovidec, ale říká se, že poslíčci jdou rozehnat teplou vanou, tak to zkus ![]()
Mohlo by to být! Poslíčci se dají rozehnat vanou ,vetšinou povolí! Porod ne!
Dej si horkou vanu a uvidíš, posly by měli ustat nebo se zmírnit, porod nikoliv ![]()
Zatím bych si napustila vanu, chvilku se nahřála. Pokud to jsou poslíčky, tak by to mělo přejít a pokud už se rozjíždí porod, vana by zabrat neměla a bude se to postupně zvyšovat.
tak hlavne bych radila nebyt v žádné křeci!aLE UVOLNIT SE,dat tu vanu a dve hodky zkusit vydrzet,jestli to neprejde a bude to horsi tak bych jela:-) ![]()
Jsem ve 38 týdnu. O vaně vím, jenže sme se pustili do rekonstrukce a okupujou nám ji obkladaci. Budu je muset vyhnat:-). Funim tady o stosest:-).
A jak daleko to máš do porodky??? Pokud už musíš funět, tak bych se asi chystala. ![]()
Kdyz jsi 37 plus neco, hned se jede!!!! Do vany se naklada az 38plus tyden!!!! Ja to tak mela taky a za tri hodiny jsem porodila!!!! To jsem byla 36+4!!!
karolec píše:
Jsem ve 38 týdnu. O vaně vím, jenže sme se pustili do rekonstrukce a okupujou nám ji obkladaci. Budu je muset vyhnat:-). Funim tady o stosest:-).
ja bych rekla,ze asi rodis.:-)tak pak dej vedet,jak to dopadlo:-)
Janichka píše:
Kdyz jsi 37 plus neco, hned se jede!!!! Do vany se naklada az 38plus tyden!!!! Ja to tak mela taky a za tri hodiny jsem porodila!!!! To jsem byla 36+4!!!
Fakt? Proč?
A taky mam děsný navaly. Tak uvidím, pockam ještě půl hodky. Snad neporodim do postele:-))