Rodina nadevše

Anonymní
19.8.23 23:54

Rodina nadevše

Ahoj. Prosím anonym.
Máte někdo rodinu, která nefunguje? Nebo teda napůl…
Moje matka se s nikým z rodiny nestýká, všemi opovrhuje a nikdo ji prý už nezajímá.
Má jen nás, čtyři děti - ale totálně do všeho nám kecá. Nejvíc mě, bydlím blízko a vídali jsme se často, několikrát týdně. Potom třeba 1 týdně a teď už ani to ne, 1 měsíčně. Normálně se mi tam nechce. Nic se tam nezměnilo, nic novýho, nic prostě. Mmj. dvě děcka jsou ještě pod zákonem, takže to chápu že mají dohled. Ségra bydlí celkem daleko a v kontaktu jsou spíš na chatu, občas přijede.
Já mám už svou rodinu a stejně se do všeho rejpe, do mě, do partnera, do dítěte - výchovy a péče a fakt mě to vysírá. Následně to co se jí nelíbí konzultuje se ségrou a obě mi dávají svá moudra.
Doma máme kvůli tomu dohady s mužem, moji matku extrémně nemusí, už tam ani s námi nejezdí. Ani na Vánoce apod. Nechce tam. Dříve jsme jezdili i na společné dovolené a výlety, teď to neexistuje.

Moje matka je schopná se mi vysmát a zesměšňovat mě, že se bavím s tou druhou polovinou rodiny se kterou ona uzavřela kontakt.
Kritizuje že se bavíme s tím a s tím, že jsou to socky a kdovíjací kamarádi. Jako když mi bylo 16 let, furt stejný.
Z druhé stránky máme spolu i dobrý vztah, netvrdim ze nepomuze kdyz je opravdu potreba… ale s ničim zásadním asi nepočítám, že by pomohla.
Když se ohradím tak se odmlčí a byla by schopná se nebavit. :potlesk:
Každopádně to co dělá je příšerný.
Je už nekolik let doma, nepracuje.
Nemá být ani na co povrchní a pyšná když to tak řeknu, vše ji vydřel mužskej.

Myslíte že prostě nemá co na práci a tak řeší ostatní? Co by jste dělali :cert:

*edit admin- vložení chybějícího textu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16274
19.8.23 23:59
@Anonymní píše:
Ahoj. Prosím anonym.
Máte někdo rodinu, která nefunguje? Nebo teda napůl…
Moje matka se s nikým z rodiny nestýká, všemi opovrhuje a nikdo ji prý už nezajímá.
Má jen nás, čtyři děti - ale totálně do všeho nám kecá. Nejvíc mě, bydlím blízko a vídali jsme se často, několikrát týdně. Potom třeba 1 týdně a teď už ani to ne, 1 měsíčně. Normálně se mi tam nechce. Nic se tam nezměnilo, nic novýho, nic prostě. Mmj. dvě děcka jsou ještě pod zákonem, takže to chápu že mají dohled. Ségra bydlí celkem daleko a v kontaktu jsou spíš na chatu, občas přijede.

Já mám už svou rodinu a stejně se do všeho rejpe, do mě, do partnera, do dítěte - výchovy a péče a fakt mě to vysírá. Následně to co se jí nelíbí konzultuje se ségrou a obě mi dávají svá moudra.
Doma máme kvůli tomu dohady s mužem, moji matku extrémně nemusí, už tam ani s námi nejezdí. Ani na Vánoce apod. Nechce tam. Dříve jsme jezdili i na společné dovolené a výlety, teď to neexistuje.

Moje matka je schopná se mi vysmát a zesměšňovat mě, že se bavím s tou druhou polovinou rodiny se kterou ona uzavřela kontakt.
Kritizuje že se bavíme s tím a s tím, že jsou to socky a kdovíjací kamarádi. Jako když mi bylo 16 let, furt stejný.
Z druhé stránky máme spolu i dobrý vztah, netvrdim ze nepomuze kdyz je opravdu potreba… ale s ničim zásadním asi nepočítám, že by pomohla.
Když se ohradím tak se odmlčí a byla by schopná se nebavit. :potlesk:
Každopádně to co dělá je příšerný.
Je už nekolik let doma, nepracuje.
Nemá být ani na co povrchní a pyšná když to tak řeknu, vše ji vydřel mužskej.

Myslíte že prostě nemá co na práci a tak řeší ostatní? Co by jste dělali :cert:

Když se někde necítím dobře, nechodím tam. Zajdi tam jednou za měsíc, pak vypni a máš splněno. Nebo jednou za čas zavolej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.23 00:29

Prosim @admin o smazani tématu. Jsem to chtela upravit, ale cele mi to zmizelo a znovu to psat nechci. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
74217
20.8.23 06:57
@Anonymní píše:
Prosim @admin o smazani tématu. Jsem to chtela upravit, ale cele mi to zmizelo a znovu to psat nechci. Dekuji

Dyť to máš citované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101646
20.8.23 08:13
@Kelsey píše:
Dyť to máš citované.

No právě, nemuze to změnit… :mrgreen: Ale jinak samozřejmě neni nic jednoduššího, než si to zkopírovat z te citace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13188
20.8.23 08:17

Já teda nerozumím tomu, že se s ní nebaví, vyhýbá se jí, ale pak že zase pomůže… :think: tak když mi něčí společnost nedělá dobře, tak ani po něm nic nechci ne?
Jestli náhodou zakladatelka není stejná jako její máma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.8.23 08:22

@admin diskuzi má citovanou. :kytka:
Nic se mazat nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101646
20.8.23 08:24
@Magical-eyes píše:
Já teda nerozumím tomu, že se s ní nebaví, vyhýbá se jí, ale pak že zase pomůže… :think: tak když mi něčí společnost nedělá dobře, tak ani po něm nic nechci ne?
Jestli náhodou zakladatelka není stejná jako její máma…

Asi tak, pokud mi vadi, ze mi někdo keca do zivota, tak od nej prece nechci pomahat :think: plus tedy by me zajimalo, jak mi muze nekdo, s kym skoro nejsem v kontaktu, kecat do zivota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.8.23 08:26

Zakladatelko, sestru a matku slušně pošli někam. Ať se obě dvě starají o sebe. Matka asi bude narcistní osoba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
20.8.23 08:31
@Anonymní píše:
Prosim @admin o smazani tématu. Jsem to chtela upravit, ale cele mi to zmizelo a znovu to psat nechci. Dekuji

Dobrý den,

jak již zmínila @Kelsey a @topazio, text máte citovaný. Vložila jsem ho do vašeho původního textu a diskuze se tak nemusí mazat. Problém vyřešen. :kytka:

Děkuji všem a mějte se hezky

Jana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13188
20.8.23 08:34

@admin Jano díky za rychlou reakci a zvolené řešení. :kytka:
 M-E

V poslední době práce adminek vázne, tak je to příjemná změna. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová