Rodina s 5 dětmi

10
24.1.18 18:27

Rodina s 5 dětmi

Ahoj, chtěla bych zná váš názor. Jak na jména dětí tak i všechno ostatní co vás napadne. Když jsem otěhotněla poprvé bylo mi 18let. To se nám s přítelem narodila v červenci roku 2001 Kristýna Marie. (jmenuje se po příteli Kristiánovi a nejlepší kamarádce Marie) Poté jsem nějakým způsobem dokončila střední školu a odstěhovala se na druhý konec republika za přítelem (tátou Kristýnky). Koupili jsem dům a já otěhotněla po druhé Jakub Lukáš (jmenuje se po mých dvou nejlepších kamarádech na střední) se nám narodil v říjnu 2005. Chvíli na to jsem zjistila že jsem znovu těhotná. Byla jsem těhotná s dvojčaty, která se nám narodila v září 2006. Jmenují se Angela a Abigail. (Ange po jedné postavě ze Sběratelů kostí, miluje počítače jako já; Abby po postavě z NCIS, ta je povahově podobná manželovi) Poté jsem si s teď již manželem řekli, že už děti nechceme. Děti nám rostli a byli všichni šťastní. Něž jsem v červnu roku 2016 zjistila že jsem zase těhotná. Byl to velký šok, ale jsem ráda za to že našeho nejmladšího člena máme. Jmenuje se David (po kamarádovi) a narodil se v březnu 2017.
Děkuji za váš názor :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
111
24.1.18 18:30

Nazor na co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
24.1.18 18:31

Nazor na co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
24.1.18 18:32

:lol: na co?

• Citovat
  • Upravit
111
24.1.18 18:32
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
24.1.18 18:33

Ze ses prastena, protoze cast deti se jmenuji po US serialu i kdyz bydlite v dolni horni u Brna a dalsi deti maji bezna jmena? Tak ano a je to vase vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
24.1.18 18:34

Jestli je to míněno zcela vážně, tak názor na pojmenovávání dětí podle hrdinů Sběratelů kostí nebo jiných amerických nesmyslů si snad raději nechám pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
24.1.18 18:35

Na co, že jste poslednímu dali jen jedno jméno? Dvojčat lituju, hrozná jména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
24.1.18 18:35

Tak asi na ty jména no nevím každého věc jaké jméno dětem dá. Těhotná v 18? na tom taky nic není dřív to bylo normální- a jinak asi nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.1.18 18:36

Hm, nikdy mě nenapadlo dávat jména podle seriálu :roll: Nebo dávat jména dvě. Jinak u vás s pěti dětmi musí být veselo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16944
24.1.18 18:37

@Miška2320

Ahoj,

názor přesně na co, na velké rodiny? Miluju a závidím. Muj velký sen mít velkou rodinu, jen tedy jsme ještě na začátku :mrgreen:
Osobně tedy vybírám česká jména a vždy jen jedno. :nevim: Jinak moc fandím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
24.1.18 18:39

Můj názor je takový, že je každého věc, kolik dětí a kdy si pořídí a jak je pojmenuje. Za důležité bych považovala to, že jim poskytne dostatečné zázemí a citové prostředí. O tom nepíšeš nic, takže bohužel nemůžu žádný názor napsat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
24.1.18 18:41

Jen se doptám, dcera je Kristýna Marie - to jí říkate jak? Kristýnko? Maruško? Kristýnko Maruško? to samé syn :think:
A to, že se jednomu člověku líbí pro dítě krásné české jméno Jakub a na druhou stranu i Abigal, to nepochopím..

• Citovat
  • Upravit
10
24.1.18 18:44

@Tiger-lily V rodině nám to klape, všichni jsem spokojení. Občas je to složité, ale vždy se to nějak vyřeší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
24.1.18 18:47

Přijde mi divná situace, kdy jednomu dítěti dáte dvě jména a druhému jedno. Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí