Rodinný stan pro 5

1140
20.9.14 23:02

Rodinný stan pro 5

Ahoj, s dětmi občas jezdíme pod stan a jelikož jsme se rozrostli na 5 (ve čtyřech jsme se ještě i vmáčkli do stanu pro dva :-D), tak bychom potřebovali větší, nejlépe se dvěma ložnicema. Nemáte tipy na něco opravdu slušného, co by přežilo i větší liják-bouřku…???

Příspěvek upraven 20.09.14 v 23:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lulinaaa
20.9.14 23:22

To ti určitě poradí ve sportu. Já mám ale zkušenost s naším stanem „pro dva“, kde se pohodlně vyspíme všichni 4, to jen malý tip, kdyby ti cpali nějaký nápadně velký :D

Příspěvek upraven 21.09.14 v 02:16

• Citovat
  • Upravit
8569
21.9.14 01:59

Nedáme dopustit na značku COLEMAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
21.9.14 05:33

Stan Comfort znacka Trimm…dvě ložnice a společná předsíně uprostred…:)
V tomhle oboru jsem před mateřskou dělala, takze doporucuju vybrat kvalitni stan… Často k nám chodili lidi, ze koupili stan v obchodaku v akci za par korun a zlamali se jim hned tycky, protekl, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
21.9.14 07:12

Značek je spousta, my máme Husky Blander pro 5, ale příště bych koupil něco jiného, má některé nedostatky, které ukázala až praxe.
Doporučuji ty ložnice vedle sebe a spojitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
21.9.14 08:00

Moc díky :-). Právě, že značek a typů je spousty a co si budeme namlouvat, každý obchodník chce prodat… A některé věci se pak opravdu poznají až v praxi, proto se radši i ptám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
8.5.16 18:48

Dobrý den, obnovuji téma. Váháme u výběru stanu a pořád nevíme. Měla jsem vybraný tento https://www.4camping.cz/…ering-4/.Ted jsem narazila na tuto značku http://www.decathlon.cz/…8330641.html .Konkrétně tento jsme viděli složenej a velmi se nám zalíbil. Tak nevíme. Měli tam ještě i tento http://www.decathlon.cz/…8294503.html .Je menší oproti tomu prvnímu tipu, manžel by tam nemohl úplně stát, jemu se líbil ten zelenej, ale stojí to za to investovat? Přece jen je jednou tak drahej, ale samozřejmě nechceme šetřit za každou cenu.Ten Coleman jsem našla i levnější, ale neviděli jsme ho nikde naživo což je pro něj velké mínus :-(.Poradí někdo zkušený? Ještě dodám, že jsme rodina-dva dospělí a dvě děti a kempovat hodláme tak jednou max. dvakrát do roka max. týden vtahu. Jinak možná rozložíme na zahradě, víc ne. Díky za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
8.5.16 19:12

@Edita27 Ten Coleman je opravdu pěknej, viděla jsem takové v kempech, líbí se mi moc. Ale ty cenu už míň no. :think: Je pro manžela opravdu tak zásadní, aby si ve stanu stoupnul? My jsme koupili (už je to tedy 3 roky) ve výprodeji Hi-Tec, na tenhle způsob. Manžel má 190cm a taky si uplně nestoupne, ale jde tam hlavně o ležení (což se vejde) a nebo v tom prostředku event. posedět, takže ta celková výška nám tak důležitá nepřišla. Taky plánujeme s dětma jezdit tak 1× za rok, když vyjde počasí v době manželovi dovolené. Pokud vás peníze netlačí, vzala bych ten Coleman (myslím, že to bude trochu jinde s kvalitou třeba u švů apod.), ale službu určitě udělá i ten obyčejnější. :) Na vodu to má nějaký speciální testy, já, když jsme kupovali, tak jsem koukala na klasický testy vodního sloupce, tohle je jiný systém, tak nevím, jak přesně to porovnat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
8.5.16 19:21

No mezi tím levnějším a dražším z Decathlonu je rozdíl velkej.Ani né v materiálu, ale má to hodně úložných prostor, kapsy, lepší větrání, líp řešenou podlahu v té předsíni, je tedy i o trochu větší. Ale říkám si na naše potřeby… Pokud by jsme šli do dražšího už zase váhám i nad tím Colemanem. Našla jsem ho o 300 kč dražší než ten z toho Decathlonu, ale neviděli jsme ho nikde aby jsme mohli porovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
8.5.16 19:36

Ahojky, ten poslední modrý z decathlonu mají naši. Loni jsme v něm kempovali a není špatný, ale je opravdu tak akorát pro čtyři lidi. Když jsme nafoukli matračky do ložnic, tak opravdu tak akorát a menší předsíňka, ale dalo by se tam i sedět… ¨Já s přítelem jsem si koupila taky z decathlonu, dvě ložnice, ale je pro 6 lidí, tzn. větší místo v ložnicích což je super..vůbec žádné mačkání a pokud by Vás jelo víc, tak není problém :) bohužel, hledala jsem ho a nemohu najít, ale je to přesně tenhle typ akorát tento je pro 5 lidí.. jedna ložnice pro 3 (prostornější)a druhá ložnice pro 2 (menší) http://stany.heureka.cz/quechua-t-5_2/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
8.5.16 20:13

@DaniLo Takže z toho Decatlonu, je to dobrá kvaita? Nenašla jsem žádné recenze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
8.5.16 20:16

@Edita27 my mame coleman, pro 6 lidi. Kvalita super… Neprotece, dobre vetrani, dostatek mista, v predsini jsem loni mela cely tyden postylku s
rocnim ditetem..jiny bych uz nechtela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
8.5.16 20:21

No náš stan máme teď myslím 3 rokem a můžu říct, že už zažil pořádnou,,bouři,, :mrgreen: a přežil v pohodě…nemáme s ním opravdu žádný problém. Celá rodina i brácha má zn. quechua stanu a taky v pohodě. Jak si psala…možná, kdyby ste opravdu jezdili celé léto pod stan, tak bych si třeba koupila dražší (i když dražší neznamená kvalitnější),ale podle toho co píšeš, si myslím, že Vám bohatě poslouží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31599
8.5.16 20:37

@Edita27 jestli budete kempovat a potom bude stan postavenej na zahradě je v podstatě jedno. Povětrnostní podmínky mohou být náročné jak v kempu tak i na zahradě. Pokud nutně nepotřebujete ušetřit tak bych rozhodně byla pro Colemana.Jsou to kvalitně řešené stany, dobré odvětrání, švy, které se nerozjedou, materiál a ta vyvíšená podlaha v předsíni je pro mě plus - nezateče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
8.5.16 21:09

@Edita27 My taky kempujeme málo, ale máme Coleman pro 5 osob s tou pevnější konstrukcí. Teď už vím, že to bylo možná zbytečné, ale je to bytelný. Ale známý ho mají už dlouho a jsou spokojení.
Ještě koukni na stany Jurek, je to top mezi stany, ale mě se zdají nízké… ale zase, řešily jsme, aby se tam dalo stát a ve finále ve stanu moc nestojíš. Jen projdeš a sedneš. Skoro lituju toho, že jsme ho nekoupily a ceny mají dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí