Roh Ikea kuchyň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
10.10.19 22:37

Z jakých důvodů musíš dát desku do rohu? Je to dost nepraktické…
Mně třeba vyšel sporák vedle ledničky, brala jsem to jako neřešitelnou věc, a naknec se mezi to dala tenká příčka a bylo :-). Spousta věcí se dá řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.10.19 23:06
@bobulka88 píše:
Kdyz bude sikovny architekt v Ikea, tak naplanuje i veci, ktere v planovaci nejdou. Mame treba horizontalne otevirajici se obycejna dvirka, coz v tom planovaci neudelas. Ale ten roh si nejsem jista, protoze jsem ho zavrhla rychle jeho (ne)prakticnost, tak nevim, kde jsem ho videla.

Tohle bych ale řešila raději s opravdovým architektem, konzultace nestojí tolik. V IKEA je to o štěstí. Narazila jsem tam na brigadnika, co studoval stavarnu, měl v malíku všechny normy i vyrobky a vymyslel hodně originalni řešení. A taky na holku, ktera tam byla schopna naklikat jen to, co jsem jí nadiktovala, a na všechny mé dotazy odpovídala, že to půjde (což nakonec nebyla pravda)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
per
22
19.10.19 00:52

Myslím že by to šlo postavit, dolů pod varnou desku se dává normální skříň šíře 60 + 2 boční výkryty, ale musíš počítat že tato varianta rohu zabere 105cm x 105 cm. Problém vidím v pracovní desce, protože potřebuješ hloubku desky 120 cm ze které se to vyřezává a málokdo to dělá. Ta digestoř s tím oknem také není ideální, rohová digestoř je hlubší než jiné. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.20 16:36

Koupili jsme byt jako investici. Nechci, aby si to někdo spojil s nickem, takže proto anonym.
V domě máme kuchyň na míru, takže jsem toto nemusela řešit. V bytě samozřejmě nic tak drahého budovat nechci.
Tak jsem si říkala, že spousta lidí je spokojená s kuchyněi IKEA. Zkusila jsem navštívit stránky, ale není mi úplně jasné, jak to chodí.
Tam jim řeknete představu, rozměry…a oni něco navrhnou a dodají bez toho, aniž by v tom bytě vůbec byli?
Navíc je v bytě jedna velmi křivá stěna v rohu, už jsou na ní i kachličky, takže skříňka by měla být přizpůsoběna a linka taky.
Dělají vůbec něco na míru, když je potřeba?
Nechci do bytu luxusní kuchyň, ale všechno si měřit a defakto navrhovat sama taky nehodlám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max