Roh Ikea kuchyň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
10.10.19 11:47
@a12 píše:
A jak to vis?
Moje mama měla takhle drez byla to rohova skříňka

@chs.jasmin má asi pravdu, přece ty šuplíky by nebyly kónický…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
10.10.19 11:48

@a12 Ano a bývají tam dvířka, šuplík asi těžko uděláš do toho uhlu. pokud u šuplíků nejsou hluchá místa, tak bývají do pravého uhlu a vysouvá se celý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.19 11:53

S tvým problémem konkrétně neporadím, ale když jsme před rokem dělali kuchyň my, tak první, kde jsme hledali, byla IKEA. Jejich styl se mi moc líbí a je to i cenově velmi přijatelné. Bohužel jsme ale narazili na velký problém, a to jejich rohové skříňky. Nakonec jsme zjistili, že jejich řešení rohu nám absolutně nevyhovuje. A to máme obyčejný panelákový byt, tedy žádný atyp. Museli jsme se nakonec porozhlédnout jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
10.10.19 11:53
@Ba-stet píše:
@chs.jasmin má asi pravdu, přece ty šuplíky by nebyly kónický…

No u toho prvniho obrázku jo, ale druhej je jen skrinka bez supliku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
10.10.19 12:19

Mám kuchyň z ikey asi 4 roky a řekla bych zcela jistě ze to do rohu nejde, pokud ta možnost v plánovači není tak to nepůjde ani na prodejně. Musela bys to pak dodelavat se stolarem. Pokud chces tuto kuchyň, nech si ji udelat na miru, ono to financne zas takový rozdíl nebude. Já už bych do ni asi znovu nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.10.19 12:27

@Emisis Fakt? Já jsem s ni maximálně spokojena a prijde mi i lepší, než co má mama h draheho studia…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
10.10.19 12:33
@Anonymní píše:
Dobrý den,plánuji novou kuchyň a nejspíš z Ikei. Ovšem ráda bych měla v rohu varnou desku (viz foto) bohužel kvůli místnosti nemám moc možností.. :nevim:
Dělá toto vůbec Ikea? Psala jsem jim a bez odpovědi a máme to k nim 150km. Zaráží mne, že v plánovači žádnou takovou možnost nevidím. Máte někdo v rohu varnou desku? Prosim o foto, děkuji :oops:

Ikea takto kosene rohove skrinky neprodava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
10.10.19 12:44

@a12 To je vizualizace a hodně špatná - technicky. Ta varná deska zasahuje i dolů a tady budou dosazená jen dvířka, protože konstrukce te skřínky, by tu varnou desku zespodu nadzvedávala. Leda, že by ta pracovní deska byla nějaká ultra tlustá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
10.10.19 12:47
@chs.jasmin píše:
@a12 To je vizualizace a hodně špatná - technicky. Ta varná deska zasahuje i dolů a tady budou dosazená jen dvířka, protože konstrukce te skřínky, by tu varnou desku zespodu nadzvedávala. Leda, že by ta pracovní deska byla nějaká ultra tlustá. :nevim:

To jsem si samozřejmě vsimla, ze je to vizualizace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
10.10.19 17:42

@Ba-stet Mamka má taky na miru a přijde mi lepší. My máme po 4 letech pracovní desku oloupanou pod mycku, úplně zvlnenou. Tam kde jsou prirazene dva kusy k sobě tak je zvlněná :? Dvířka křivé i po serizeni kuchynarem. Celou kuchyň nám tehdy sestavovali stolari ale ne z ikea, tady kamarádi ze studia. Vadí mi víc věci. Proste za ty peníze bych si priste nechala udelat kuchyň na miru, vrchní skříňky až do stropu.. vyšlo by to nastejno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
10.10.19 17:51
@Emisis píše:
@Ba-stet Mamka má taky na miru a přijde mi lepší. My máme po 4 letech pracovní desku oloupanou pod mycku, úplně zvlnenou. Tam kde jsou prirazene dva kusy k sobě tak je zvlněná :? Dvířka křivé i po serizeni kuchynarem. Celou kuchyň nám tehdy sestavovali stolari ale ne z ikea, tady kamarádi ze studia. Vadí mi víc věci. Proste za ty peníze bych si priste nechala udelat kuchyň na miru, vrchní skříňky až do stropu.. vyšlo by to nastejno.

Ja mam ikeu asi 3 roky a nic se neodlupuje, pracovní deska mi prijde super a kdyz jsme si ji nechávali rezat od truhláře, tak se divil, ze byla tak levna.. Mimochodem, pod desku nad myčkou a troubou se lepi taková stribrna ochranná paska.. A nema se ti co loupat..
Mama mela kuchyn na miru a ani ne po peti letech se ji odlupovali dvířka vedle mycky
Respektive po peti letech uz to bylo zralý na vymenu kdy presne se to loupat zacalo uz nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
10.10.19 19:43

Kuchyni z Ikea mame pres 7 roku a zadny problem. Vse funguje tak, jak ma. Nikde se nic neloupe, nevlni.
A jak pise @a12 nad myckou je nalepena stribrna paska, takze deska zespod je v poho. Za me :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.10.19 21:34

Já jsem s kuchyní z Ikey taky spokojená. Mám ji teda jen čtyři roky (deska je odjinud, z corianu), ale k tomu mám už 8 let skříň-spíž se všemi těmi pojízdnými šuplíky a tak a je furt jak nová. Nic se neloupe, nepraská, nekřiví… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
10.10.19 22:27

Kdyz bude sikovny architekt v Ikea, tak naplanuje i veci, ktere v planovaci nejdou. Mame treba horizontalne otevirajici se obycejna dvirka, coz v tom planovaci neudelas. Ale ten roh si nejsem jista, protoze jsem ho zavrhla rychle jeho (ne)prakticnost, tak nevim, kde jsem ho videla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.19 22:29

Děkuji moc všem za rady a tipy :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat