Rok blbec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.11.14 18:59

Lexák kvůli třem padlým andělům 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
30.11.14 19:08

Bože, ona nebere Lexaurin kvůli tomu že rozbila anděla, prostě má toho dost. I když pro jiné to jsou třeba kokotiny, pro ni je to hodně. Ono každý snese něco jiného tak mějte trošku pochopení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.14 19:08

Tak ted můj rok blbec - loni v srpnu předčasné narození syna, listopad můj první kolaps a zjištění čehosi na štítnici, prosinec podezření na rakovinu, březen operace štítnice, pak půl roku léčba která nezabírala a během té doby několik rychlý odvozů RZ a máme opět listopad opět podezření na rakovinu a to není konec roku

hele tvoji andílci a lustr je totální pitomost :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30.11.14 19:11

@Blackova.K

já se tak moc snažím mít pochopení, jdu si zobnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
30.11.14 19:11
@kouřící králík píše:
@Blackova.Kjá se tak moc snažím mít pochopení, jdu si zobnout
švihej a dej si 2× :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
30.11.14 19:14
@Anonymní píše:
Tak ted můj rok blbec - loni v srpnu předčasné narození syna, listopad můj první kolaps a zjištění čehosi na štítnici, prosinec podezření na rakovinu, březen operace štítnice, pak půl roku léčba která nezabírala a během té doby několik rychlý odvozů RZ a máme opět listopad opět podezření na rakovinu a to není konec rokuhele tvoji andílci a lustr je totální pitomost :nevim:

Pokusím se tě trochu uklidnit. Rakovina štítné žlázy se docela úspěšně léčí. Moje segra je 35 let po operaci a radioaktivní léčbě a je OK.

• Citovat
  • Upravit
bamba
30.11.14 19:15

@kouřící králík @Blackova.K Není to zbytečné?

• Citovat
  • Upravit
30.11.14 19:15

@Blackova.K

zvýšila jsem na 4, je to skvělé, už usínám :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
30.11.14 19:16

Rok blbec - v lednu 7. potrat, v březnu umřel bratránek na rakovinu, v dubnu zemřel strejda na rakovinu, v červenci jsem potratila po 8. (tentokrát dvojčata), za týden zemřel tatínek, v září jsme projednávali náhradní matku, nakonec se rozmyslela…
Je to dost na Neurol?
No, stejně ho neberu, protože vím, že ještě může být hůř.

Ber život jaký je, musíš si na něm najít vždy to dobré, jinak se zblázníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.14 19:17
@Anonymní píše:
Tak ted můj rok blbec - loni v srpnu předčasné narození syna, listopad můj první kolaps a zjištění čehosi na štítnici, prosinec podezření na rakovinu, březen operace štítnice, pak půl roku léčba která nezabírala a během té doby několik rychlý odvozů RZ a máme opět listopad opět podezření na rakovinu a to není konec rokuhele tvoji andílci a lustr je totální pitomost :nevim:

ať ti vše vyjde skvěle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.14 19:21

@bamba díky moc ale u mě už se bohužel nejedná o rakovinu štítnice

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.14 19:23
  • Citovat
  • Upravit
2940
30.11.14 19:25

Všem co se potýkají se zdravotníma problémama přeju ať se uzdravíte. Zdraví je to nejdůležitější co máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27637
30.11.14 19:26
@konilka píše:
Rok blbec - v lednu 7. potrat, v březnu umřel bratránek na rakovinu, v dubnu zemřel strejda na rakovinu, v červenci jsem potratila po 8. (tentokrát dvojčata), za týden zemřel tatínek, v září jsme projednávali náhradní matku, nakonec se rozmyslela…
Je to dost na Neurol?
No, stejně ho neberu, protože vím, že ještě může být hůř.Ber život jaký je, musíš si na něm najít vždy to dobré, jinak se zblázníš.

tak to je opravdu rok blbec :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
30.11.14 19:30

@ka2ka to opravdu je, jenže mě se drží už od loňska :? jen letos to byl vyšší level :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová