Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bože, ona nebere Lexaurin kvůli tomu že rozbila anděla, prostě má toho dost. I když pro jiné to jsou třeba kokotiny, pro ni je to hodně. Ono každý snese něco jiného tak mějte trošku pochopení.
Tak ted můj rok blbec - loni v srpnu předčasné narození syna, listopad můj první kolaps a zjištění čehosi na štítnici, prosinec podezření na rakovinu, březen operace štítnice, pak půl roku léčba která nezabírala a během té doby několik rychlý odvozů RZ a máme opět listopad opět podezření na rakovinu a to není konec roku
hele tvoji andílci a lustr je totální pitomost ![]()
@kouřící králík píše:švihej a dej si 2×
@Blackova.Kjá se tak moc snažím mít pochopení, jdu si zobnout
@Anonymní píše:
Tak ted můj rok blbec - loni v srpnu předčasné narození syna, listopad můj první kolaps a zjištění čehosi na štítnici, prosinec podezření na rakovinu, březen operace štítnice, pak půl roku léčba která nezabírala a během té doby několik rychlý odvozů RZ a máme opět listopad opět podezření na rakovinu a to není konec rokuhele tvoji andílci a lustr je totální pitomost
Pokusím se tě trochu uklidnit. Rakovina štítné žlázy se docela úspěšně léčí. Moje segra je 35 let po operaci a radioaktivní léčbě a je OK.
Rok blbec - v lednu 7. potrat, v březnu umřel bratránek na rakovinu, v dubnu zemřel strejda na rakovinu, v červenci jsem potratila po 8. (tentokrát dvojčata), za týden zemřel tatínek, v září jsme projednávali náhradní matku, nakonec se rozmyslela…
Je to dost na Neurol?
No, stejně ho neberu, protože vím, že ještě může být hůř.
Ber život jaký je, musíš si na něm najít vždy to dobré, jinak se zblázníš.
@Anonymní píše:
Tak ted můj rok blbec - loni v srpnu předčasné narození syna, listopad můj první kolaps a zjištění čehosi na štítnici, prosinec podezření na rakovinu, březen operace štítnice, pak půl roku léčba která nezabírala a během té doby několik rychlý odvozů RZ a máme opět listopad opět podezření na rakovinu a to není konec rokuhele tvoji andílci a lustr je totální pitomost
ať ti vše vyjde skvěle
Všem co se potýkají se zdravotníma problémama přeju ať se uzdravíte. Zdraví je to nejdůležitější co máme.
@konilka píše:
Rok blbec - v lednu 7. potrat, v březnu umřel bratránek na rakovinu, v dubnu zemřel strejda na rakovinu, v červenci jsem potratila po 8. (tentokrát dvojčata), za týden zemřel tatínek, v září jsme projednávali náhradní matku, nakonec se rozmyslela…
Je to dost na Neurol?
No, stejně ho neberu, protože vím, že ještě může být hůř.Ber život jaký je, musíš si na něm najít vždy to dobré, jinak se zblázníš.
tak to je opravdu rok blbec ![]()
@ka2ka to opravdu je, jenže mě se drží už od loňska
jen letos to byl vyšší level ![]()