Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Už Vás to někdy potkalo?…celý rok absolutně k ničemu. Žádná tragédie, ale maličkosti, které umoří i osla.
Dnes jsem chtěla domalovat pokoj, teď jsem se vyhýbala židli, shodila jsem lampičku - rozbilo se stínítko (samozřejmě bylo stejné s lustrem a dalšími lampami na stěně, takže super).
Jak padala lampička, shodila 3 andílky - ať žije advent. Celý zůstal jen jeden, další bez křídel, a 3. bez křídla i knížky, kterou držel v ruce (navíc kousky skla nemůžu najít). A já jsem se tak těšila, až si je vystavím. Vloni jsem je totiž objevila až po Vánocích…chjo.
A takhle to jde celý rok…už mám nervy nadranc a byla jsem si u lékařky pro Lexaurin. Mám si dojít i pro AD…
Děsím se už každé maličkosti, která mě čeká.Máte to někdo podobně?
Vím, že to nejsou žádné tragédie, ale už to beru dost osobně.
když Tě umoří maličkosti, co pak velké věci? kámošce letos zemřeli oba rodiče, přišla o chlapa, o práci a nakonec se jí stal úraz, ze kterého se léčí už čtvrt roku a pořád se to nelepší.. co bys dělala potom, skákala z okna? ![]()
Letos byl zvlastni rok. Hodne lidi nas navzdy opustilo. V lednu umrel deda a v rijnu babicka. Par dni po ni umrel jeji byvaly sef a pred par dny jeji byvaly kolega. Snad uz to skoncilo.
Mě v únoru opustil přítel, dva měsíce před narozením dcery. Ikdyz jsem tento rok skoro celej probrecela, tak nemůžu říct, ze byl spatnej. Jeden z našich pejsků má rakovinu, vím je to pes. Ale mě to trápí a doufám, ze to dobře dopadne.
@bamba píše:
Pokusím se tě trochu uklidnit. Rakovina štítné žlázy se docela úspěšně léčí. Moje segra je 35 let po operaci a radioaktivní léčbě a je OK.
moje známá taktéž - vyléčená a jako rybička.
@scentini píše:
Mě v únoru opustil přítel, dva měsíce před narozením dcery. Ikdyz jsem tento rok skoro celej probrecela, tak nemůžu říct, ze byl spatnej. Jeden z našich pejsků má rakovinu, vím je to pes. Ale mě to trápí a doufám, ze to dobře dopadne.
Prosím vyřídit pohlazení a pusu pejskovi od pejskomila ![]()
@Anonymní píše:
Už Vás to někdy potkalo?…celý rok absolutně k ničemu. Žádná tragédie, ale maličkosti, které umoří i osla.
Dnes jsem chtěla domalovat pokoj, teď jsem se vyhýbala židli, shodila jsem lampičku - rozbilo se stínítko (samozřejmě bylo stejné s lustrem a dalšími lampami na stěně, takže super).
Jak padala lampička, shodila 3 andílky - ať žije advent. Celý zůstal jen jeden, další bez křídel, a 3. bez křídla i knížky, kterou držel v ruce (navíc kousky skla nemůžu najít). A já jsem se tak těšila, až si je vystavím. Vloni jsem je totiž objevila až po Vánocích…chjo.
A takhle to jde celý rok…už mám nervy nadranc a byla jsem si u lékařky pro Lexaurin. Mám si dojít i pro AD…
ty zobeš kvůli tomu?
teď mi zemřel tchán, předtím otec, zdraví mám v pr.eli a kdybych se furt stresovala tak visím na prvním stromě
![]()
@kouřící králík píše:
Všem přeji pevné zdraví
tak tak ať vše dobře dopadne
![]()
@Anonymní píše:
Co by sis nechala u lékařky napsat, kdyby se Ti opravdu stalo něco vážného?!
![]()
@Burj Chalifa píše:
Prosím vyřídit pohlazení a pusu pejskovi od pejskomila
Děkuju vyřídím
. Na chemo, reaguje dobře, tak už jen doufat.
@scentini píše:
Děkuju vyřídím. Na chemo, reaguje dobře, tak už jen doufat.
musíš věřit ![]()
@scentini píše:
Děkuju vyřídím. Na chemo, reaguje dobře, tak už jen doufat.
tu pusu bych prosila předat taky ![]()