Rok blbec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
30.11.14 19:47
@Anonymní píše:
Už Vás to někdy potkalo?…celý rok absolutně k ničemu. Žádná tragédie, ale maličkosti, které umoří i osla.
Dnes jsem chtěla domalovat pokoj, teď jsem se vyhýbala židli, shodila jsem lampičku - rozbilo se stínítko (samozřejmě bylo stejné s lustrem a dalšími lampami na stěně, takže super).
Jak padala lampička, shodila 3 andílky - ať žije advent. Celý zůstal jen jeden, další bez křídel, a 3. bez křídla i knížky, kterou držel v ruce (navíc kousky skla nemůžu najít 8o ). A já jsem se tak těšila, až si je vystavím. Vloni jsem je totiž objevila až po Vánocích…chjo.
A takhle to jde celý rok :,(…už mám nervy nadranc a byla jsem si u lékařky pro Lexaurin. Mám si dojít i pro AD… :roll:
Děsím se už každé maličkosti, která mě čeká.

Máte to někdo podobně?

Vím, že to nejsou žádné tragédie, ale už to beru dost osobně.

když Tě umoří maličkosti, co pak velké věci? kámošce letos zemřeli oba rodiče, přišla o chlapa, o práci a nakonec se jí stal úraz, ze kterého se léčí už čtvrt roku a pořád se to nelepší.. co bys dělala potom, skákala z okna? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
30.11.14 19:48

Letos byl zvlastni rok. Hodne lidi nas navzdy opustilo. V lednu umrel deda a v rijnu babicka. Par dni po ni umrel jeji byvaly sef a pred par dny jeji byvaly kolega. Snad uz to skoncilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
30.11.14 19:51

Taky mám rok blbec.
Jenže už od roku 2002. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
30.11.14 19:51

Mě v únoru opustil přítel, dva měsíce před narozením dcery. Ikdyz jsem tento rok skoro celej probrecela, tak nemůžu říct, ze byl spatnej. Jeden z našich pejsků má rakovinu, vím je to pes. Ale mě to trápí a doufám, ze to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.11.14 19:54
@bamba píše:
Pokusím se tě trochu uklidnit. Rakovina štítné žlázy se docela úspěšně léčí. Moje segra je 35 let po operaci a radioaktivní léčbě a je OK.

moje známá taktéž - vyléčená a jako rybička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.11.14 19:55
@scentini píše:
Mě v únoru opustil přítel, dva měsíce před narozením dcery. Ikdyz jsem tento rok skoro celej probrecela, tak nemůžu říct, ze byl spatnej. Jeden z našich pejsků má rakovinu, vím je to pes. Ale mě to trápí a doufám, ze to dobře dopadne.

Prosím vyřídit pohlazení a pusu pejskovi od pejskomila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.14 19:55

@Bersaba

holka, tak vítej do klubu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
30.11.14 19:57
@Anonymní píše:
Už Vás to někdy potkalo?…celý rok absolutně k ničemu. Žádná tragédie, ale maličkosti, které umoří i osla.
Dnes jsem chtěla domalovat pokoj, teď jsem se vyhýbala židli, shodila jsem lampičku - rozbilo se stínítko (samozřejmě bylo stejné s lustrem a dalšími lampami na stěně, takže super).
Jak padala lampička, shodila 3 andílky - ať žije advent. Celý zůstal jen jeden, další bez křídel, a 3. bez křídla i knížky, kterou držel v ruce (navíc kousky skla nemůžu najít 8o ). A já jsem se tak těšila, až si je vystavím. Vloni jsem je totiž objevila až po Vánocích…chjo.
A takhle to jde celý rok :,(…už mám nervy nadranc a byla jsem si u lékařky pro Lexaurin. Mám si dojít i pro AD… :roll:

Máte to někdo podobně?

ty zobeš kvůli tomu? :think: teď mi zemřel tchán, předtím otec, zdraví mám v pr.eli a kdybych se furt stresovala tak visím na prvním stromě :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
30.11.14 19:59

Všem přeji pevné zdraví :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
30.11.14 20:00
@kouřící králík píše:
Všem přeji pevné zdraví :srdce:

tak tak ať vše dobře dopadne :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
7661
30.11.14 20:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
30.11.14 20:04
@Anonymní píše:

Máte to někdo podobně?

Co by sis nechala u lékařky napsat, kdyby se Ti opravdu stalo něco vážného?! 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
4622
30.11.14 20:06
@Burj Chalifa píše:
Prosím vyřídit pohlazení a pusu pejskovi od pejskomila :hug:

Děkuju vyřídím :hug:. Na chemo, reaguje dobře, tak už jen doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
30.11.14 20:07
@scentini píše:

musíš věřit :kytka:

• Citovat
  • Upravit
36504
30.11.14 20:08
@scentini píše:

tu pusu bych prosila předat taky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová