Rok blbec

Anonymní
30.11.14 17:49

Rok blbec

Už Vás to někdy potkalo?…celý rok absolutně k ničemu. Žádná tragédie, ale maličkosti, které umoří i osla.
Dnes jsem chtěla domalovat pokoj, teď jsem se vyhýbala židli, shodila jsem lampičku - rozbilo se stínítko (samozřejmě bylo stejné s lustrem a dalšími lampami na stěně, takže super).
Jak padala lampička, shodila 3 andílky - ať žije advent. Celý zůstal jen jeden, další bez křídel, a 3. bez křídla i knížky, kterou držel v ruce (navíc kousky skla nemůžu najít 8o ). A já jsem se tak těšila, až si je vystavím. Vloni jsem je totiž objevila až po Vánocích…chjo.
A takhle to jde celý rok :,(…už mám nervy nadranc a byla jsem si u lékařky pro Lexaurin. Mám si dojít i pro AD… :roll:
Děsím se už každé maličkosti, která mě čeká.

Máte to někdo podobně?

Vím, že to nejsou žádné tragédie, ale už to beru dost osobně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
520
30.11.14 17:52

Buď v klidu, kdyby tohle bylo to nejhorší, co se ti kdy stane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
30.11.14 17:53

Jsi zdrava? A tvoje rodina? Tak nevymyslej problemy tam, kde nejsou.
My ten smolny rok skutecne mame, ale netyka se hlouposti…nicmene doufam, ze trochu stesti zas prijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
30.11.14 17:58

Tohle byl nejhorší rok, co jsem zažila. Začal teda už loni přesně touhle dobou, kdy se od nás manžel ze dne na den odstěhoval k jiný. V lednu přišel s tím, že se chce vrátit, tak jsem mu dala šanci, ale stálo to za prd a nakonec byl stejně odejit. Já se s dětma odstěhovala do jinýho města, musely nastoupit do nový školy, on bydlí s milenkou. Za dva týdny máme rozvod.
Horší rok už snad ani být nemůže. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
30.11.14 18:01

Lexaurin kvůli lampičce ze sady? Trochu sebereflexe prosím :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
30.11.14 18:03
@PetraJ píše:
Tohle byl nejhorší rok, co jsem zažila. Začal teda už loni přesně touhle dobou, kdy se od nás manžel ze dne na den odstěhoval k jiný. V lednu přišel s tím, že se chce vrátit, tak jsem mu dala šanci, ale stálo to za prd a nakonec byl stejně odejit. Já se s dětma odstěhovala do jinýho města, musely nastoupit do nový školy, on bydlí s milenkou. Za dva týdny máme rozvod.
Horší rok už snad ani být nemůže. :?

Muze. Bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
30.11.14 18:03

Minulý týden ve středu jsem si dala několik úkolů. Ráno na poštu pro balík, bohužel ho nenašli, pak na sociálku, nebyla tam ta správná paní, ve městě jsem nenašla parkovací místo, abych si skočila do obchodu pro boty, tak jsem si v Lidlu koupila legíny, které mě vůbec nepasovaly, při vrácení jsem nenašla účet. Do 12.00 jsem zjistila, že tento den už bohužel nic nevyřeším, jó někdy den blbec mám, ale o celém roku to žíct rozhodně nemůžu. Zajímavé je, že vážné věci člověk řeší ve větším klidu, než prkotiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.14 18:06

@Len-til-kah Ale sebereflexe právě funguje až moc…kvůli lampičce právě ne - to bych dnes asi nejspíše nestihla.
Prostě - nač sáhnu, je špatně…ale asi mám opravdu „pocuchané“ nervy a vidím to tragičtěji než všechno je.

Asi si budu muset přečíst Descarta…nebo Čtyři dohody :think:

• Citovat
  • Upravit
8523
30.11.14 18:06
@mroe píše:
Muze. Bohuzel.

Já vím, ale nestraš. Nebo se fakt už půjdu střelit. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
30.11.14 18:07

Rok blbec? Tak já začnu. Děda měl krvácení ze žaludku, opakovaně transfuze, podezřeení na rakovinu- dopadlo to dobře. Pokus švagra o sebevraždu- taky to dopadlo dobře. Manžel- zjištěný nádor na mozku, okamžitá operace- taky to dopadlo dobře. Do toho při jeho pobytu v nemocnici mu čmajzli služební telefon- týden trvalo, než se mi povedlo to zablokovat, pokažený, zcela nefunční PC, auto taky hrkalo… Tohle v červenci přešlo a už je líp. Ale ten půlrok byl nejhorší v mém životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.14 18:16

Ale určitě se ti děje i spousta krásných věcí, zkus si vždycky večer před spaním vzpomenout na všechno hezké, co tě ten den potkalo. Třeba cíleně najít 5 věcí, které tě aspoň trochu potěšily.

Já hodnotím jako dost nepříjemný rok ten loňský. Narodila se nám mrtvá holčička, manžel byl hrozně nespokojený v nové práci, tak se k tomu přidružily i další maličkosti, které mi podkopávaly dobrou náladu. A ano, asi mi pomohlo, že jsem si vsugerovala, že je to prostě špatný rok. Ten letošní už je zase super :palec:.

@mroe :hug: Přeju hodně zdraví a štěstí a pohody v příštím roce a vlastně pořád.

• Citovat
  • Upravit
1394
30.11.14 18:24

Bud v klidu, jsou i horší věci. Hlavně, že jste zdravý a šťastný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
30.11.14 18:27

Taky jsem driv resila prkotiny. Ted uz vim, ze pokud je clovek zdravy a jeho nejblizsi take, neni nic, co by se nedalo zvladnout nebo vyresit. A nezapomen, ze vsechno pomine. I to spatny bude jednou jenom blba vzpominka. Ja doufam, ze u nas to takhle bude taky a bude uz jen lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.14 18:32

Do toho docela vážné zdravotní problémy se zvířecími mazlíčky.
Plus stres v práci…takže ty prkotiny jsou už jen situace, které dohrotí to ostatní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.14 18:41

Rok 2005,v lednu oznámení těhotenství nevlastní dcery(otec se cukl, zůstala s nima sama).Únor, oznámení dcery, že se rozvádí, květen zemřela mi máma. Červenec se ženil syn, srpen zemřel tchán. Stačí?
Adminy žádám o zachování anonymity.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová