Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chapu, ze toho mas asi dost ale zkus si vazit toho co mas a myslet pozitivne ![]()
Kdyz nejde o zdravi, tak jde o hovn*
Tchyni potrhal cizi pes jejiho psa a ten do tydne.. ende. Z toho se psychicky sesypala a minuly tyden ji vezla rychla- mrtvice.
Babicka zitra nastupuje na ozarky- rakovina prsa
Naborili nam auto- sice to nepotesi ale je to jen auto
Nas pesos neustale s necim marodi, je videt, ze ho to boli. Pro nekoho je to jen pes, mne je z toho vsak ouzko.
Atd. atd..
A ja verim, ze bude vse zase dobre. Musi!
@Pizlam píše:
Chapu, ze toho mas asi dost ale zkus si vazit toho co mas a myslet pozitivne
Kdyz nejde o zdravi, tak jde o hovn*Tchyni potrhal cizi pes jejiho psa a ten do tydne.. ende. Z toho se psychicky sesypala a minuly tyden ji vezla rychla- mrtvice.
A ja verim, ze bude vse zase dobre. Musi!
Babicka zitra nastupuje na ozarky- rakovina prsa
Naborili nam auto- sice to nepotesi ale je to jen auto
Nas pesos neustale s necim marodi, je videt, ze ho to boli. Pro nekoho je to jen pes, mne je z toho vsak ouzko.
Atd. atd..
jak se říká - když čert kadí, tak na větší hromadu. Myslím, že pro každého milujícího majitele není pes jen pes( kočka, morče…), ale člen rodiny, který Vás má rád upřímnou láskou a Vy jeho taky. Platí to o všech němých tvářích, kteří nám dělají domov a jsou nezištnými přáteli. Psychika je strašná mrcha, přes ni vlak nejede. Posílám sílu a velké pochopení pro velké i „malé“ problémy.
![]()
No tak taky anonymně raději, jistě pochopíte.
Poslední 3 roky:
Otec- 3× pokus o sebevraždu- dost brutálním způsobem, ve všech případech jsem následky uklízela já- sourozenci nezájem, dost záhul na psychiku.
Dojíždění na návštěvy do léčebny 2× týdně 800km (celkem, tam i zpět), celkem 3× 5 měsíců jsem to takhle táhla. To vše během celkem náročného zaměstnání. Už je to lepší, bohužel vím že jen dočasně a čekám kdy to zase přijde. I tak máme moc hezký vztah.
Letos:
Manžel- zhoršení zdravotního stavu, ale lepší se to, navíc u něj změna zaměstnání s delší prodlevou- kvůli nemoci, čili finance nic moc v tu dobu. V mé práci taky krize, ale to už je jen takovej prd, proti tomu všemu.
U mě podezření na nádorové bujení- řeší se to, uvidím jak dopadnu.
No nějak se to všechno muselo podepsat na mém zdraví.
Na hlavu nic neberu i když mi to nabízeli, psychicky to zvládám, ale tělesná schránka to už tak dobře nebere. Učím se odpočívat, meditovat, poslouchat své tělo a starat se o něj.
Navíc jsme se pokoušeli o mimi, to nevyšlo- asi je dobře vzhledem k tomu že nevím jak na tom jsem se zdravím.
I přes to všechno mám svůj život ráda a neměnila bych. Jsem šťastná za spoustu věcí a lidí co mám.
sorry za román, jsem se aspoň vykecala.
@Burj Chalifa píše:
jak se říká - když čert kadí, tak na větší hromadu. Myslím, že pro každého milujícího majitele není pes jen pes( kočka, morče…), ale člen rodiny, který Vás má rád upřímnou láskou a Vy jeho taky. Platí to o všech němých tvářích, kteří nám dělají domov a jsou nezištnými přáteli. Psychika je strašná mrcha, přes ni vlak nejede. Posílám sílu a velké pochopení pro velké i „malé“ problémy.![]()
Dekuji ![]()
Mam ale take stesi, protoze mam zdraveho a sikovneho syna a milujiciho manzela ![]()
@Anonymní píše:
Poslední 3 roky:
Otec- 3× pokus o sebevraždu- dost brutálním způsobem, ve všech případech jsem následky uklízela já- sourozenci nezájem, dost záhul na psychiku.
Dojíždění na návštěvy do léčebny 2× týdně 800km (celkem, tam i zpět), celkem 3× 5 měsíců jsem to takhle táhla. To vše během celkem náročného zaměstnání. Už je to lepší, bohužel vím že jen dočasně a čekám kdy to zase přijde. I tak máme moc hezký vztah.
Letos:
Manžel- zhoršení zdravotního stavu, ale lepší se to, navíc u něj změna zaměstnání s delší prodlevou- kvůli nemoci, čili finance nic moc v tu dobu. V mé práci taky krize, ale to už je jen takovej prd, proti tomu všemu.
Na hlavu nic neberu i když mi to nabízeli, psychicky to zvládám, ale tělesná schránka to už tak dobře nebere. Učím se odpočívat, meditovat, poslouchat své tělo a starat se o něj.
Navíc jsme se pokoušeli o mimi, to nevyšlo- asi je dobře vzhledem k tomu že nevím jak na tom jsem se zdravím.
I přes to všechno mám svůj život ráda a neměnila bych. Jsem šťastná za spoustu věcí a lidí co mám.
Sakra ženská, máš můj obdiv! Kdyby něco, jsme tady
![]()
@Anonymní píše:
Poslední 3 roky:
Letos:
At je brzy lepe ![]()
@Anonymní píše:
Poslední 3 roky:
Letos:
jejda tak hodně štěstí do života, ať vše dopadne dobře
když to čtu, tak to moje úplná prkotina ![]()
@Pizlam píše:
DekujiMam ale take stesi, protoze mam zdraveho a sikovneho syna a milujiciho manzela
Je hezký to tu číst, že rodina drží pospolu
![]()
@Burj Chalifa píše:
Sakra ženská, máš můj obdiv! Kdyby něco, jsme tady![]()
![]()
Děkuju, já nejsem moc svěřovací typ. Ale občas je fajn se vypsat.
My to mame v rodine letos tak nejak podobne, v podstate nejakou chorobu s vetsimi ci mensimi nasledky do budoucna zjistili letos vetsine clenu me rodiny( vcetne nasich rodicu), bohuzel se to nevyhlo ani me nejuzsi rodine. Ze je zdravi nejdulezitejsi, vim davno, ale letosni rok mi trochu pohnul psychikou.
Vsechno ostatni mi letos prijde nedulezite a naprosto banalni. Musime se s tim naucit zit.
@Anonymní píše:
@Len-til-kah Ale sebereflexe právě funguje až moc…kvůli lampičce právě ne - to bych dnes asi nejspíše nestihla.
Prostě - nač sáhnu, je špatně…ale asi mám opravdu „pocuchané“ nervy a vidím to tragičtěji než všechno je.Asi si budu muset přečíst Descarta…nebo Čtyři dohody
Takže tohle je vlastně diskuse „mám pocit, že jsem k ničemu“. Oblbovákem to ale přece nespravíš
. Spíš bys asi potřebovala od někoho pochválit ![]()
(Anděla mi děti rozbily dva týdny nového, stál dost peněz
, ale hlavně můžu být ráda, že to nespadlo nejmenší na hlavu
. Šel celkem slušně slepit, vlastně to bylo takové fajné puzzle.)
Holky nevyrypujte, zakladatelka toho má asi nad hlavu. Psychika je mrcha a někdy stačí málo, aby se člověk zesypal. Určitě si tady nechce číst ušťáraný příspěvky. Copak nechápete, že potřebuje povzbudit?