Rolování dělohy

130
4.3.13 19:02

Rolování dělohy

Ahoj holky,
prosím Vás, jsem 5 den po porodu a bolí mě v podbřišku, hlavně při chůzi a vstávání. Co mě více znepokojuje je, že mě to při močení pobolívá. Bojím se, abych něměla zánět močového měchýře, protože jsem se v porodnici po každém čůrání sprchovala spodek studenou vodou. Nebo, myslíte, že to má také souvislost s rolováním dělohy? Jaké jste měli pocity při rolování dělohy vy?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1797
4.3.13 19:14

@Chelsa
ahoj, rodila jsem CS před 3 měsíci a na rolování dělohy si pamatuju velice dobře. Hodně nepříjemná záležitost. U čůrání bolest (tedy ne vždy), na stolici také bolest, když jsem třeba blbě rychle vstala z postele bolest. Jinak to trvalo asi měsíc. Nejvíc mě to bolelo, když se mi děloha dostala na úroveň té jizvy, tak to byl pak fakt mazec.
Jinak to bylo tlačení a někdy i píchnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6866
4.3.13 19:14

Ahoj já rolování dělohy cítila jen při kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
4.3.13 19:49

Rolování je krásnej termín :-) rika se zavinovani, ale neni to jako kdyz se macka zubni pasta, jenom se zmensi :-)
kouzelne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
4.3.13 19:51

8o Ja teda to zavinovani mela dva dny v porodnici po porodu jako bolest jako silny menzes… pak uz ani tuk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
4.3.13 20:40

Mně zavinování taky bolelo, u prvního malinko, u druhého víc a teď trnu, jak bude moc bolet u třetího. :roll: Bolelo to hlavně u kojení, ale i při močení. Asi tak dva týdny, pak už to bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
5.3.13 10:27

Já zavinování dělohy u prvního necítila skoro vůbec, teď u druhého dost, ale jen při kojení a jen v porodnici, doma už ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí