ROMER KID PLUS 06 (15-36 kg)

362
27.7.07 01:59

ROMER KID PLUS 06 (15-36 kg)

Máte ji někdo? Jak jste s ní spokojení? Konkrétně mě zajímá v potahu HIGHLINE :wink:
V testech dopadla moc dobře a taky se mi líbí, že má polohování…

Sisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Britax Römer Kid - TrendLine?

Přidejte zkušenost s Britax Römer Kid ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
379
27.7.07 07:53

m jí máme a nestěžuju si-hlavně se mi líbí ty šoupací područky,že můžeš nastavit šířku sezení.Ale máme clasic line.Jinak už nevím,co bych ti o ní řekla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
27.7.07 08:40

Taky ji máme, dokonce Highline a jsem spokojená. Pepi bude mít tu samou až do ní doroste - a dráčátko asi taky.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
27.7.07 11:59

Holky a zdají se vám ty šoupací područky využitelné? Máme starší model bez a nějak mi tam to zúžení sedačky nechybělo. Teď se pomalu blíží nákup další sedačky a zvažuju, jestli to přece jenom není o něco lepší.....?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
27.7.07 12:04

Pimpo, nepoužíváme je a ani nebudeme - tři sedačky vedle sebe nám dost určují maximální možnou šířku…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
27.7.07 12:15

Lesino ,
a udržuje se ten potah Highline dobře? Já bych si asi vybrala jinou barvu, ale ani jsem ty potahy nezkoumala, musím koupit přesně tu, co prodává manžel na saloně a to je taková tm. šedá se sv. šedou, žádná jiná barva tam není :roll: Prcka jsme teď už přendali do sedačky III.kat., máme Concord Lift, ale nemá polohování, je ještě po 1.synovi a vzpomínám, jak mu pořád padala hlavička, když spal :evil: Jinak je OK, ale tohle mě strašně vadilo :(

Ale hlavně mě zajímá ta zúžená opěrka hlavy, nevadí to třeba tomu prckovi, neomezuje ho to moc?
Jinak my určo ty šoupací područky využijeme :wink:
 Sisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
27.7.07 13:23

Lesino, ale já měla za to, že područky jdou šoupat jenom směrem dovnitř - když je dítě hubenější, tak se mu zmenší prostor pro zadek. Sedačka se tím nerozšíří. Alespoň tak to bylo kdysi. Teď to jde rozšířit ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
27.7.07 14:00

Ještě k tomu potahu. Teď jsem četla na BC v diskuzi - někdo si tam chválí potah Trendline. Donutilo mě to jít prohlédnout náš potah, máme sedačku asi 2 a půl roku a opravdu je nedotčený. Pouze v jednom místě na boku malinko odřený, ale to se muselo stát třením o druhou sedačku, protože na takovém místě není žádný důvod, aby se prodřela. A je fakt, že je v autě máme taky pěkně nahňácaný. Takže já určitě půjdu znovu do potahu Trendline.

Zúžená opěrka hlavy vůbec nevadí, podle fotek se zdá se nic nezměnilo od staršího modelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
27.7.07 14:34

My perem potah dost často - vlastně pokaždé, jak zapomeneme na kinedryl :poblion: - a bez problému, potah drží jak nový (máme ho rok a půl? Rok a čtvrt? Tak nějak) - jen je umění přijít na to, který potah je na opěrku hlavy a který na sedák :) Pravidelně ho oblékám naopak :D

Máme šedou a bledě modrou kombinaci…

A područky - popravdě jsem je nijak zvlášť nezkoumala… Adě to sedí tak jak jsme to koupili :)

Hodně oceňuji ty velké opěráky hlavy - když spí, nepadá jí hlava… A spí pravidelně, jezdíme celkem často dlouhé, několikahodinové štreky

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
28.7.07 02:58

Holky díky :wink:
No já už mám předem dáno, že to bude potah Highline, barevně sice nic moc, ale přijde mi velmi příjemný a taky je to nejdražší řada, tak snad ta kvalita tomu bude odpovídat :wink: Stejně uvažuji, že na ni dokoupím ten letní potah…
Jo a holky, prosím, nemáte někdo tip na nějaký držák lahví, který pasuje na Kida?
Díky Sisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
4.8.07 13:27
sisinka píše:Jo a holky, prosím, nemáte někdo tip na nějaký držák lahví, který pasuje na Kida?
Díky Sisi

Maminka :roll: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
4.8.07 23:37

Tak už máme pár jízd v Kidu za sebou a jsem spokojená :D Sedačka je velmi pěkně polstrovaná, měkká, potah je příjemný a ta hlavová opěrka je super, malému při spaní vůbec nepadala hlavička! Sedačku jsme trochu napolohovali a dobrý :wink:

Pimpo ,
maminka je nejlepší držák na všechno :wink:
 http://www.sirmi.ic.cz/smajl/471.gif

Sisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení