Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte ji někdo? Jak jste s ní spokojení? Konkrétně mě zajímá v potahu HIGHLINE ![]()
V testech dopadla moc dobře a taky se mi líbí, že má polohování…
Sisi
Máte zkušenost s Britax Römer Kid - TrendLine?
Přidejte zkušenost s Britax Römer Kid ...m jí máme a nestěžuju si-hlavně se mi líbí ty šoupací područky,že můžeš nastavit šířku sezení.Ale máme clasic line.Jinak už nevím,co bych ti o ní řekla:-)
Taky ji máme, dokonce Highline a jsem spokojená. Pepi bude mít tu samou až do ní doroste - a dráčátko asi taky.
L.
Holky a zdají se vám ty šoupací područky využitelné? Máme starší model bez a nějak mi tam to zúžení sedačky nechybělo. Teď se pomalu blíží nákup další sedačky a zvažuju, jestli to přece jenom není o něco lepší.....?????
Pimpo, nepoužíváme je a ani nebudeme - tři sedačky vedle sebe nám dost určují maximální možnou šířku…
L.
Lesino ,
a udržuje se ten potah Highline dobře? Já bych si asi vybrala jinou barvu, ale ani jsem ty potahy nezkoumala, musím koupit přesně tu, co prodává manžel na saloně a to je taková tm. šedá se sv. šedou, žádná jiná barva tam není
Prcka jsme teď už přendali do sedačky III.kat., máme Concord Lift, ale nemá polohování, je ještě po 1.synovi a vzpomínám, jak mu pořád padala hlavička, když spal
Jinak je OK, ale tohle mě strašně vadilo ![]()
Ale hlavně mě zajímá ta zúžená opěrka hlavy, nevadí to třeba tomu prckovi, neomezuje ho to moc?
Jinak my určo ty šoupací područky využijeme ![]()
Sisi
Lesino, ale já měla za to, že područky jdou šoupat jenom směrem dovnitř - když je dítě hubenější, tak se mu zmenší prostor pro zadek. Sedačka se tím nerozšíří. Alespoň tak to bylo kdysi. Teď to jde rozšířit ven?
Ještě k tomu potahu. Teď jsem četla na BC v diskuzi - někdo si tam chválí potah Trendline. Donutilo mě to jít prohlédnout náš potah, máme sedačku asi 2 a půl roku a opravdu je nedotčený. Pouze v jednom místě na boku malinko odřený, ale to se muselo stát třením o druhou sedačku, protože na takovém místě není žádný důvod, aby se prodřela. A je fakt, že je v autě máme taky pěkně nahňácaný. Takže já určitě půjdu znovu do potahu Trendline.
Zúžená opěrka hlavy vůbec nevadí, podle fotek se zdá se nic nezměnilo od staršího modelu.
My perem potah dost často - vlastně pokaždé, jak zapomeneme na kinedryl
- a bez problému, potah drží jak nový (máme ho rok a půl? Rok a čtvrt? Tak nějak) - jen je umění přijít na to, který potah je na opěrku hlavy a který na sedák
Pravidelně ho oblékám naopak ![]()
Máme šedou a bledě modrou kombinaci…
A područky - popravdě jsem je nijak zvlášť nezkoumala… Adě to sedí tak jak jsme to koupili ![]()
Hodně oceňuji ty velké opěráky hlavy - když spí, nepadá jí hlava… A spí pravidelně, jezdíme celkem často dlouhé, několikahodinové štreky
L.
Holky díky ![]()
No já už mám předem dáno, že to bude potah Highline, barevně sice nic moc, ale přijde mi velmi příjemný a taky je to nejdražší řada, tak snad ta kvalita tomu bude odpovídat
Stejně uvažuji, že na ni dokoupím ten letní potah…
Jo a holky, prosím, nemáte někdo tip na nějaký držák lahví, který pasuje na Kida?
Díky Sisi
sisinka píše:Jo a holky, prosím, nemáte někdo tip na nějaký držák lahví, který pasuje na Kida?
Díky Sisi
Maminka
![]()
Tak už máme pár jízd v Kidu za sebou a jsem spokojená
Sedačka je velmi pěkně polstrovaná, měkká, potah je příjemný a ta hlavová opěrka je super, malému při spaní vůbec nepadala hlavička! Sedačku jsme trochu napolohovali a dobrý ![]()
Pimpo ,
maminka je nejlepší držák na všechno ![]()
http://www.sirmi.ic.cz/smajl/471.gif
Sisi