Römer Kidfix - problém s polohováním

Máte zkušenost s Britax Römer Kidfix?

Přidejte zkušenost s Britax Römer Kidfix
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5761
14.1.15 17:18

@steeve ano princip polohovani jsem uz pochopila. Slo mi predevsim o to, ze sedacka jiz nedrzela vzprimene sama, coz by mi vadilo hlavne pri „skladovani“ mimo auto. Ted jsem to zase zkoumala a uz to jde, musela jsem operku hodne predklonit, aby to luplo. Uz je to v poradku, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
19.4.16 20:31
@steeve píše:
@Venetta sedačka není na používání doma v bytě, proto se vám rozložila do roviny
v autě, když sedačku dáte na sedadlo, tak se opře o opěradlo a drží, a pokud ji chcete napolohovat tak ji posunete dopředu, zatlačíte na ni, ( lupne- překoná pojistku) a záda se naklopí o tolik, o kolik jste ji posunula, takto se polohují téměř všechny sedačky 15-36

@steeve

Dobrý den Steeve, nám se stalo to samé, syn si na Romer kid II sedl doma a zádová opěrka se položila do lehu…pri tomto to krapet luplo. Vrátila jsem ji spět do pozice v sedě, také to luplo…je to tedy normální? První co mě napadlo je to, že je zničená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
20.4.16 07:57

@hvězdička25 sedačka není určená pro používání doma, ona musí být v autě kde je opěřená o opěradlo, proto se zádová část položila.
nicméně není zničená, to lupnutí je jen jste překonali pojistku aby záda samovolně nepadala a zase ji vrátili přes pojistku zpátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
20.4.16 19:54
@steeve píše:
@hvězdička25 sedačka není určená pro používání doma, ona musí být v autě kde je opěřená o opěradlo, proto se zádová část položila.
nicméně není zničená, to lupnutí je jen jste překonali pojistku aby záda samovolně nepadala a zase ji vrátili přes pojistku zpátky

Děkuji moc Steeve, syn tohle netušil a byl moc rychlý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario