Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Pé Vyfot to a posli do poradny primo do cybexu. Kdyz na jejich strankach najedes na model sedacky tak muzes rovnou zadat dotaz plus prilozit i fotky myslim… Me uz takhle radili dvakrat ![]()
Dobrý den, věděl by někdo jaky je rozdíl mezi Cybex Free-Fix (2016) a Cybex M-fix? Cena je nižší u Free-Fix cca o 1000Kc. Děkuji
Ozivuji, protoze zrovna vybirame sedacku a take by mne zajimaly rozdily u 2015/16
jak romer tak cybex
@habet u stejného modelu je rozdíl vždy jen v barvě potahu, technicky jsou stejné
@steeve myslela jsem jako rozdil mezi napr romer kidfix sl slict 2015 a 2016… to fakt jako jenom potahy?
@habet ano, u stejného modelu např. Kidfix SL SICT 2015 a Kidfix SL SICT 2016 je změna jen v barvě potahu,
pokud má sedačka stejný název nemění se technicky, pokud by se změnila technicky mění se i její název, třeba jako je Kidfix XP a pak je Kidfix XP II - tak ta už je změněná
@steeve otazka na vás. Potrebovala bych spise radu. Vybirame sedacku a rozhodujeme se. Mezi cybex x fix a cybex m fix. Je mezi nimi velky rozdil? Teda. Kromě ceny, děkuji
![]()
@Editushka je rozdíl, X je staší model, má ochranu ramen, ale nemá boků, je taková robustnější.
M je novější model, má bočnice po celé výšce, takže chrání boky i ramena, má i vylepšenou boční ochranu
@Editushka já bych volil jinou značku, ale mezi těmito 2 sedačkami raději M
@steeve píše:
@Editushka já bych volil jinou značku, ale mezi těmito 2 sedačkami raději M
Mohu se zeptat jakou? Dekuji. V autosedackach se moc nevyznam, chceme 15-36 kg
@Editushka třeba tuto: http://autosedacky.mimishop.cz/…lack-edition oproti těm Cybexům má navíc čelní pás XP-Pad který snižuje čelní náraz na oblast krku až o 30% a Secure Guard to je ten držák pásu mezi nohama, který zaručuje správné vedení pásu na nohách a ne přes břicho