Römer King plus 2013 - potah zebra

10
19.9.14 21:15

Römer King plus 2013 - potah zebra

Prosím o radu a zkušenosti. Vybíráme autosedacku v kategorii 9-18kg. Máme vysokou, ale drobnou holčičku. Nakonec to asi vyhrál King plus 2013 oproti Römer Duo Plus. Snad delame dobre, kdyz nebereme s Isofixem, ikdyz v aute ho mame. Mate někdo potah zebra? Jak jste spokojeni s materiálem co se týče údržby a pocení děti. A potah magic dots - nevysisuje se brzy? Díky moc za odpovědi a zkušenosti, K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Britax Römer King plus?

Přidejte zkušenost s Britax Römer King...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19015
19.9.14 21:25

Ahoj, já mám žirafu, ale bude to asi na stejno. Potah je v pohodě, malá tam teda nejí ale nešpiní se. Jo někdy se zpotí ale to se asi zpotí všude. Za mě teda spokojenost ale máme isofix a ještě tu nohu dole. Proč nechceš isofix?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
19.9.14 21:28

@kengis máme potah zebra (bez isofixu) v jednom autě a magic dots (s isofixem) v druhým :D Zebru má malá už skoro rok a údržba bez problému, už jsem i prala celou autosedačku a v vydržela bez problému. Magic dots má zatím jen 2 měsíce, takže vyšisování nevím, ale jinak taky spokojenost. Vyhovuje nám jak isofix tak i pásy, ani jedno přidělání není nijak složitý. Nepřijde mi, že by se dcerka v některé nějak potila.

• Citovat
  • Upravit
10
19.9.14 21:32

V obchodě nám bylo řečeno, ze tady v te kategorii je isofix celkem zbytečny. Kdybych věděla ze je to mnohem bezpečnější tak neváhame a beru s isofixem. Potřebují, aby mel obě možnosti uchyceni,. Právě zrovna te noze se chceme vyhnout, maji ji znami a nejsou s ni spokojeni. Proto jsme ještě zvažovali ten duo plus který nohu nem. Díky za zkušenost se zebrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
19.9.14 21:38

Ahoj.My mame zirafu s isofixem a tou nohou. A nevidim zadny problem. Obcas ta noha jen vrzne, nic vic. Takze za me spokojenost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
19.9.14 21:39

My máme ten Trifix, to je isofix, noha (nevidím v ní problém) a ještě možnost pásu a druhou jen na pásy a prostě ten isofix je bezpečnější, protože to vždycky uchytíš správně, u toho pásu je riziko, že to přiděláš málo. A ta noha taky není od věci :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19015
19.9.14 21:41

Taky máme trifix (noha, pásy, isofix) a super kombinace. Noha to jen pořádně upevní… A problém v ní nevidím žádný… A jinak isofix mnohem bezpečnější. Jak můžou v obchodě tvrdit že je to nastejno, asi chcou prodat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
19.9.14 21:45
@kengis píše:
V obchodě nám bylo řečeno, ze tady v te kategorii je isofix celkem zbytečny. Kdybych věděla ze je to mnohem bezpečnější tak neváhame a beru s isofixem. Potřebují, aby mel obě možnosti uchyceni,. Právě zrovna te noze se chceme vyhnout, maji ji znami a nejsou s ni spokojeni. Proto jsme ještě zvažovali ten duo plus který nohu nem. Díky za zkušenost se zebrou.

to je blbost, isofix nikdy není zbytečný

• Citovat
  • Upravit
19015
19.9.14 21:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
19.9.14 22:01

@Luisiana ahoj :mavam: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3999
19.9.14 22:50

Přesne a ještě podpořený nohou je nej kombinace! Taky jsem chtela puvodne bez nohy („nelíbíla se“ a pusobilo to na mě lacině…) ale když jsem viděla funkci, byla to jasná volba! Safefix plus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.9.14 10:24

Diky za rady a zkušenosti. Chci pro malou to nej, ale zase nechci zbytečně vyhazovat peníze za isofixem, pokud není bezpečnější než pasy. Vim, ze riziko u pasu je, ze by se mohl špatně pripnout. Nevíte holky o nějakých testech, kde bych se mohla kouknout, jak sedačky Römer dopadly? A s tou nohou jste tak spokojene? Nad ni jsme vůbec neuvažovala, ale ted jste me zmatly. Upevňování je v poho a hodně drží tu sedačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
20.9.14 10:39

@kengis Takže stoprocentně je isofix bezpečnější, už jenom proto že to drží pevně a ani se to nehne. Pásy jsou prostě pružné a tak jak chytí tebe tak chytí i tu sedačku…

Stačí si pustit pár videí na youtube a uvidíš to sama. A na nohu já nedám dopustit. Ještě víc mi sedačku jakoby zpevnila. Teď se nehne ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.9.14 10:40

Díky, mrkneme na to ješte někde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
20.9.14 11:18

@kengis a tady se můžeš kouknout na testy všech autosedaček, je tam i Romer, zadej si testy za poslední 4 roky (Testjahr : 2011-2014) ať máš přehled ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix