Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
prosím o zkušenosti s tzv. rostoucím nábytkem.
Proč jste koupili, proč nekoupili, jaký jste vybrali a proč, atp.
Právě to řeším, není to zrovna levná záležitost, tak potřebuji víc argumentů.
Zatím jsem našla jen zn. KETTLER, MAYER, AMADEUS.
Díky za názory.
My se rozhodovali, jestli koupit rostoucí postel pro dvouleťáka a nakonec jsme pořídili velikost 190×80, s odendávací bočnicí. Bude ji mít déle než tu rostoucí, ušetříme na matracích.. rostoucí se mi třeba líbí jídelní židličky, takové ty bytelné dřevěné, ale třeba ta postel mi přijde zbytečná ![]()
Malá POŘÁD maluje, potřebuji rostoucí stůl a židli.
Nebo obyčejné…
![]()
Máme rostoucí židli. už bych jinou nekoupila. rovnou bych vynechala miminí, koupila k tomu pultíka měli by jí až do doby, než vypadnu z domu. máme dělanou truhlářem, obšlehnutou podl jitra
Rostoucí stůl - uvidím, jestli je vůůbec k rostoucí židli třeba. Zas abyh až do těch dvaceti nemusela dítě chodit zasunovat.
Postel mi rostoucí přijde blbost, máme rovnou velkou 200×90, od roka
@barbarbucha Bárbí, my máme stoly ikea s oblýma rohama a výškově stavitelnou podnoží - jeden ze stolů, zjistila jsem, že děti chtějí být stejně nejvýš jak to jde, takže ty další dva stoly máme už se standardní výškou a máme k tomu ikeáckou židli s výškově stavitelným pístem. jestli budeš chtít, tak to nafotím a pošlu ti fotky. jinak stoly jsou lehké a židle taky. A finančně to stálo, ta jedna sestava stůl a židle do dvou a půl tis.