Rostoucí židlička

461
30.7.06 13:40

Rostoucí židlička

Ahojky,

potřebuji poradit s koupí rostoucí židličky pro našeho prcka. Líbí se mi tento typ: http://www.caryfuk.cz/…y/typ/27:662 , ale chtěla jsem mít možnost třeba pro mladšího později dokoupit ohrádku nebo nějaký polstrování dovnitř a hlavně mě odrazuje ta cena… Vím, že existuje ta samá s těmito možnostmi, jiný výrobce, ale nemůžu ji teď nikde najít. Máte nějaký tip na takovou židličku?

Díky Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1403
30.7.06 14:13

Ahoj,
my mame tu originalni a jsem s ni moooc spokojena. Co vim, tak je to naprosto jedina zidlicka, ze ktere se dite ani pozdeji nenauci vylezt. Betka do ni vleze sama, ale ven to proste nezvladne, takze vim, ze kdyz tam je, nemuze se ji nic stat. My ji mame neco pres rok a tehdy jsem nejake polstrovani videla, ale uz nevim, kde. My ji kupovali na www.babywelt.cz ale meli zrovna 10% slevu, jinak by tak vyhodna nebyla. Myslim, ze by se dalo koupit univerzalni polstrovani (treba v Ikea) a dat to do ni.
Kamaradka ma tu levnejsi zidli z Aska, ale jestli ji tam jeste maji nevim, kupovala ji nekdy pred 6 mesici.
Mej se krasne
 Kacica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
30.7.06 14:15

Ted jsem se podivala, ze na tom Caryfukovi maji dole napsane, ze polstrovani (oni pisou polstarky, ale myslim, ze to bude ono) se daji dokoupit.
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
30.7.06 14:31

Tripp Trapp je vážně bezvadná. Mají ji kamarádi a my ji máme od nich slíbenou z Norska z druhé ruky.
V Čechách se dělá podobná, tu jsi asi měla na mysli, jmenuje se Jitro a je o něco levnější. Koupila ji teď švagrová, ale ještě jsem ji neviděla, tak nemůžu referovat. Polstrování se dělá pro obě, Tripp Trapp má i zábranu ze dřeva, aby dítě nezdrhlo, Jitro má takové látkové „kalhotky“+ kšíry (je to na jejich stránkách)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
30.7.06 14:34

Aha, tak teď jsem koukala, že Jitro má i stolek. Ten vypadá teda o dost líp, než ty kalhotky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
30.7.06 16:42

Ahoj,
Domestav (www.domestav.cz) prodává rostoucí židli Klára za cca 1800,– - když jsem ji tam dnes viděla, zdálo se mi to moc, ale jak tak koukám na výše uvedené odkazy, je tomu spíš naopak;)
 Ch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
30.7.06 19:11

Ahojky, my jsme měli ten klasický starý typ židličky, ale jak se tam Elinka horko těžko začala soukat, tak jsme ji koupili tenkrát v akci v prodejně TCHIBO , takovou i s polstrováním za nějakých 1.200,– http://www.babywelt.cz/…/product.php?…,
a jsme s ní maximálně spokojení.Elince jsou 4. roky, tak má přední příčku oddělanou a má ji na druhé výškové pozici a tak půjdeme dál údajně do 50kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
31.7.06 12:34

Holky díky, myslela jsem asi tu Hauck. Má trochu jinou konstrukci, jako „štafle“. Na všechny odkazy se ještě podívám.

Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
31.7.06 12:36

A co tahle?
http://www.stokke.cz/index.php?…
Je taky vhodná? Nabo je Tripp Trapp lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
31.7.06 12:39

Teď jsem se všimla, že Sitti stojí skoro 7tis. Tak to už je moooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
31.7.06 22:07

Já jsem se rozhodla pro tripp trapp červenou a dobře jsem udělala.Malá v ní sedí od 8m.Židle je perfektně stabilní.Velká výhoda je ,že se vzadu nemuže chytnout vysokýho opěradla a vstát.Nezbývá jí tedy nic jinýho než sedět a jíst : )Akorát Stella trochu ohlodává po stranách ten lak,tak doufám že nebudou následky.Polštářek se začal žmolkovat :( To bych za ty prachy neočekávala.
Jo a ocenuju,že židle nezabírá místo a hezky se zašoupne ke stolu.Ode mě má 1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
2.8.06 09:49

V Kika je teď akce na židličku za 990,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie