Rotvajler v bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
5.4.13 16:31

@Mišmiš přesně psi na vesnici jsou týraní, jsou celej život zavření a majitelé si myslí jak se pes nemá!!! :poblion: jsem taky z vesnice, mám velkýho psa v bytě!!každý den s náma chodí do školky a lidi si na nás ukazují jak na blázny!!!ale náš pes je šťastnej!!nechápu kdo si může pořídit psa do kotce fuj hnus, to je týrání!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.4.13 16:38
@mar elinka píše:
@Mišmiš přesně psi na vesnici jsou týraní, jsou celej život zavření a majitelé si myslí jak se pes nemá!!! :poblion: jsem taky z vesnice, mám velkýho psa v bytě!!každý den s náma chodí do školky a lidi si na nás ukazují jak na blázny!!!ale náš pes je šťastnej!!nechápu kdo si může pořídit psa do kotce fuj hnus, to je týrání!!

Takže všichni psi na vesnici jsou týraní, cha cha, dobře jsi mě pobavila :roll: :roll: :roll: Opravdu nikdy nepochopím lidi, kteří budou za každou cenu kopat na své hromádce a nikdo a nic je nepřesvědší o tom, že i někdo jiný může mít pravdu.Tak nahlas všechny vesničany co maj psy, že týrají zvířata, at jim je seberou :roll: :roll: Takže dámy, co máte psy v kotci, okamžitě odevzdejte své psy do útulku a běžte se udat na policii :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
5.4.13 16:40

Pokud ti psi mají dostatečné vyžití venku (aspoň 2-3 hodiny denně) a mají možnost pohybovat se volně po celém bytě, tak proč ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
5.4.13 16:42
@mar elinka píše:

promiň ale takhle paušalizovat, to opravdu nepobírám. My bydlíme na vesnici, psa nikde uvázaného nemáme, chodíme pravidelně ven, takže rozhodně nijak nestrádá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
5.4.13 16:44

@Katka86 neřekla jsem všichni, ale znám dost případů, kdy jsou psi zavřeni na malém dvorku a ven čumák nevystrčí!!a když náhodou uteče tak většinou někoho pokouše!!a dokonce mívají i psi uvázaný na řetězu a to se asi ve městě v paneláku stát nemůže ne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.4.13 16:44
@mar elinka píše:
@Katka86 neřekla jsem všichni, ale znám dost případů, kdy jsou psi zavřeni na malém dvorku a ven čumák nevystrčí!!a když náhodou uteče tak většinou někoho pokouše!!a dokonce mívají i psi uvázaný na řetězu a to se asi ve městě v paneláku stát nemůže ne!!

přečti si to ještě jednou prosím po sobě, díky ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.4.13 16:47
@mar elinka píše:
@Katka86 neřekla jsem všichni, ale znám dost případů, kdy jsou psi zavřeni na malém dvorku a ven čumák nevystrčí!!a když náhodou uteče tak většinou někoho pokouše!!a dokonce mívají i psi uvázaný na řetězu a to se asi ve městě v paneláku stát nemůže ne!!

A co případy, kdy psi roztrahají dítě na kusy v bytě? :nevim: :nevim: Opravdu nepochopím, jak můžeš takhle zobecňovat 8o :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
5.4.13 16:47

@mar elinka v paneláku asi pes nebude uvázanej na řetězu ale kolik z těch psů v paneláku se pořádně ani nepodívá ven? Znám plno lidí, kteří si myslí, že stačí psa 3× denně vystrčit ven před panelák na 5 minut a jinak ti psi ven chodí tak maximálně 1× za týden. Ano, i na vesnicích jsou lidi na palici ale takoví jsou i ti z paneláků, nedá se říct, kterých je víc, prostě jsou…dokud si takoví lidi neuvědomí, že pes není hračka ale živá bytost, která má svoje potřeby, tak to jiné nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
5.4.13 16:48

@Katka86 o co ti jde???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.4.13 16:49
@mar elinka píše:
@Katka86 o co ti jde???

o nic 8o 8o Nevím, proč se tak čertíš :roll: :roll: Když už sem hážu nějaký argument, tak bych si ho měl umět i obhájit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
5.4.13 16:51

@Verca1989 však já to taky takhle myslela!!akorát na té vesnici, nebo aspoň u nás jsou psi jen zavřeni!!potkáváme nanejvíš 5psů!!jinak nic!!a nechápu proč po mě tak jedete!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
5.4.13 16:52

Tak my jsme rtw měli v baráčku. Takhle velký pes podle mě do bytu nepatří. Potřebuje pohyb a vyřádit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.4.13 16:53
@mar elinka píše:
@Verca1989 však já to taky takhle myslela!!akorát na té vesnici, nebo aspoň u nás jsou psi jen zavřeni!!potkáváme nanejvíš 5psů!!jinak nic!!a nechápu proč po mě tak jedete!!

my po tobě jedem? Podívej se na své příspěvky, milion vykříčníků a když si přečteš svůj příspěvek, kde za každnou cenu zdůrazňuješ, že psi na vesnici v kotci jsou týraní :roll: Nevšimla jsem si, že jsi tam napsala, že né všichni psi, nebo že to tak je ú vás. Vře se ti krev a já nechápu, kvůli čeho. Nesouhlasíme s tím co jsi napsala, toď vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
5.4.13 16:54

Znám lidi, kteří mají napodobeninu NO na zahradě, letos dvouletá fena, nesocializovaná, nezná jediný povel, nikdy neviděla vodítko natož běžný ruch ulice, dostává zbytky od stolu, ve dvou letech napadá na zadní - podle jejích majitelů předobraz spokojenosti, má přece zahradu, to že se nikdy nepodívala ze zahrady ven, slyšet nechtějí. Naproti tomu moji panelákoví psi - vyběhaní, nasvalení, v super výstavní a sportovní kondici - rovná se chudáci, protože je mám v bytě, kde mojí pracovní dobu prochrápou a pak se jede ven - klidně i do jiného města, kde se běhá coursing, do dalšího města jezdíme makat obrany a poslušnost, jinam se jezdí na stopy… všichni chodíme do práce a den má pouze 24 hodin ale ono je to všechno o organizaci. Ale samozřejmě můj případ nerovná se všichni ostatní, je dost lidí, kteří jsou otrávení, když musí sjet dolů výtahem a jít venčit a je dost lidí, kteří mají zahradu a se svými psy makají a něčemu se věnují. Ale většinou je to tak - pes na zahradě nemusí na procházky, pes v paneláku je chudák. Paušalizování je strašná vlastnost a zlozvyk :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.4.13 16:55
@Baslerinda píše:
Znám lidi, kteří mají napodobeninu NO na zahradě, letos dvouletá fena, nesocializovaná, nezná jediný povel, nikdy neviděla vodítko natož běžný ruch ulice, dostává zbytky od stolu, ve dvou letech napadá na zadní - podle jejích majitelů předobraz spokojenosti, má přece zahradu, to že se nikdy nepodívala ze zahrady ven, slyšet nechtějí. Naproti tomu moji panelákoví psi - vyběhaní, nasvalení, v super výstavní a sportovní kondici - rovná se chudáci, protože je mám v bytě, kde mojí pracovní dobu prochrápou a pak se jede ven - klidně i do jiného města, kde se běhá coursing, do dalšího města jezdíme makat obrany a poslušnost, jinam se jezdí na stopy… všichni chodíme do práce a den má pouze 24 hodin ale ono je to všechno o organizaci. Ale samozřejmě můj případ nerovná se všichni ostatní, je dost lidí, kteří jsou otrávení, když musí sjet dolů výtahem a jít venčit a je dost lidí, kteří mají zahradu a se svými psy makají a něčemu se věnují. Ale většinou je to tak - pes na zahradě nemusí na procházky, pes v paneláku je chudák. Paušalizování je strašná vlastnost a zlozvyk :roll:.

V tomhle jsme za jedno :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný