Rotvajler v bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30420
5.4.13 18:59

Já v tom nevidím problém, jestli se psovi dostatečně věnujou. Já měla před několika lety 60tikilového gaučáka, brazilskou filu. Ráno jsem ho vyvenčila, pak na 8 hodin do práce a po práci, pokud počasí dovolilo, tak i na 2hodinovou procházku. A když jsem měla volno tak jsme procházkovali i celé odpoledne, nebo celý den. Ale pak přišla jiná práce a já skoro nonstop v čudu, tak šel pes ke známým na barák :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.4.13 20:16

Taky přidávám svůj názor…psi se přizpůsobí všemu…teda pokud jsou na to od malička zvyklí…těžko nacpeš do bytu psi co žili celý život na zahradě a naopak. Pokud pesani neruší pochybuju, že jim něco chybí. Já osobně mám v bytě 2+1 kde žiju s přítelem a dcerou dva psi, jezevčíka a labradora a uplně v poho, když jedeme na celý den k přítelově mamince na vesnici vydrží na zahradě řádit maximálně 2 hodiny a pak už se cpou domu a venku je nidko neudrží…jsou prostě zvyknutý na teploučko a měkký pelíšek atd…a kamarádka má rotvajlera v bytě 3+1 kde bydlí s mužem a dvěma dětma a taky super…je hodňoučkej, ani mouše by neublížil a půl dne se válí na gauči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.11.14 17:02

Není vůbec nikde dané, ze rottwik patri na zahradu. Asi všichni mate doma velké plemeno ze jste tak chytří ale pletete se!! My máme rottwika a od malička je nauceny v byte. Můžeme ho nechat i cely den doma samotného a vůbec nic se neděje. Jen je muž to líto, stejné jako každému jinému plemenu. Na procházky s nim chodim rada, at je 30° nebo dest a zima. Jednou nebo dvakrat týdne s nim chodime na louku se vybehat min. na hodinu. A jelikož jsou rtw líni, roztomilé tlusti a mohutní psi tak je pak schopen spát a balet se klidné dva dny v kuse. Takže Vase chytře řeči ze velký pes nepatri do bytu, je úplné jedno. Když budu mit RD stejné ho nebudu MIT na zahradě protože by z něj byl spinavy opelichanec. RD je stejné zarizeny jako byt takže nevidím rozdíl. Ikdyby byl cely fen na zahrade, je sice vyvenceny ale je mu smutní a já s mu v byte budu aspoň vice věnovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.11.14 22:05

Nepotřebuje se vyřadit ani vybehat stylem ze bude každý den venku a prostě „budeš běhat az dokud ti neřeknou ze mas přestat?“ blbost!! Pes může byt spokojeny i v paneláku. Já se svym rtw chodim pětkrát denně na min. 15ti minutovky a stačí. Potkavame mini kostata jako yorkšírský prcky, srnky atd, lidi je nemaj na voditku a behaj vic než by běhal můj „velký pes“!! Jdete se léčit a naucte se jak se o psa starat.. Pokud je od mala zvyklý na byt, na zahradě si jen tak nonstop nezvykne a naopak. Tak to je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.12.14 17:37

Pes se v dnešní době bere jako člověk…má stejná práva a přesto by podle vás neměli být v bytě…? zamyslete se nad tím že lidé kdysi taky žili venku…v lesích a nebyli ničím svázaní…a přesto si zvykli…a psy…jedno a to samé :) trochu popřemejšlejte než začnete soudit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný