Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, měli jsem fenku RTW, která nám před půl rokem ve věku 14 let umřela. Rádi by jsme teď pořídili pejska nového a zvažujeme rasu. Už se v tom nějakou dobu plácáme, dokonce už jsme byli pro jednu rozhodnutí, ale nějak nám chybí jistota, zda děláme dobře. Proto bych ráda zkušenosti lidí, kteří měli dříve RTW a pak koupili jinou rasu nebo i opět RTW. Porovnání.
Moje rodiče mají rtw fenku a kamarádka už třetího rtw psa. Nejlepší psi na světě!
jiného bych nechtěla a o tom jak milují děti ani nemluvím ![]()
Pokud vám povaha RTW vyhovovala nevidím důvod vybírat jinou rasu ![]()
@mína77 proč zvazujes jinou rasu? Mě když zemrel třetí dobrman, tak jsem zvažovala jinou rasu ke menší genetickou zátěži, menší zdravotni problémum. Nakonec mám doma zase tříletou dobrmanku.
Naše holčičí RTW byla úžasná, neměla chybu. To bych tu byla ještě zítra kdybych měla vypsat jak byla skvělá, ale každý říká, že jsme měli štěstí a máme 4 letou dceru a plánujeme dalšího prcka. Tak proto.
@mína77 mám spoustu přátel který mají jak s dětmi tak s miminky rtw a nikdy žádný problém ![]()
Znala jsem teda jen jednoho rtw - fenku, ale byla úžasná.
Asi bych si dala záležet na výběru chov. stanice - aby třeba taky měli děti, vzala zase spíše fenku… Proč ne.
Ahoj my jsme meli taky rtw umrel v srpnu. Pořídili jsme si boxera a udělali jsme chybu. měli jsme si zase pořídit rtw. Opravdu nejlepší psi na světě.
Jsou to miláčkové
![]()
@zancka Musím souhlasit, u nás na cvičáku měla jedna paní taky boxera takový hyperaktiv ale rotvík je rotvík
Mam treti rtw. Kazda byla trochu jina. Zalezi na rodicich a na jedinci. Vybirala bych po klidnejsich rodicich, zadne extra pracovni spojeni. Treba u chs anaco jsem vzdycky videla takove rodinne mazanky
Hned jsem se dívala, nemají štěňata. A jak byli jiní, můžeš to prosím jen zhruba popsat?
@mína77 kamarádka prvního rtw kluka zachránila v tramvaji někdo ho tam uvázal a nechal, byl to fakt zabiják ale uměl milovat byl ohromnej a hlavně nádhernej! Pak si po něm nechala syna to byl totální gaučák a teď má štěně 2leté už a hypraktiv ale taky zlato a to je skoro vůbec nevychovává
@Safiye tak tak je strašně hyperaktivní je mu teda rok. kde co necháme ležet tak to rozkouše
To od rotwíka absolutně neznám. Ten byl tak hodnej klidnej a hlavně parádně hlídal. A na děti milionovej. Boxer je takovej pošuk ![]()
@Safiye píše:
Moje rodiče mají rtw fenku a kamarádka už třetího rtw psa. Nejlepší psi na světě!jiného bych nechtěla a o tom jak milují děti ani nemluvím
no to sem si taky myslela než mě jako dítěti prokousnul ruku
(byl nám pak snězen sousedem kterej ho měl v době naší dovolené hlídat ![]()
)
po rtw jsme pořídili leonbergra, fenečku a byla užasná ![]()