Rotvajler vs. jiná rasa

993
29.7.13 18:15

Rotvajler versus jiná rasa

Ahoj, měli jsem fenku RTW, která nám před půl rokem ve věku 14 let umřela. Rádi by jsme teď pořídili pejska nového a zvažujeme rasu. Už se v tom nějakou dobu plácáme, dokonce už jsme byli pro jednu rozhodnutí, ale nějak nám chybí jistota, zda děláme dobře. Proto bych ráda zkušenosti lidí, kteří měli dříve RTW a pak koupili jinou rasu nebo i opět RTW. Porovnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
703
29.7.13 18:18

Moje rodiče mají rtw fenku a kamarádka už třetího rtw psa. Nejlepší psi na světě! :palec: jiného bych nechtěla a o tom jak milují děti ani nemluvím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepř. muv
29.7.13 18:19

Pokud vám povaha RTW vyhovovala nevidím důvod vybírat jinou rasu ;)

• Citovat
  • Upravit
10129
29.7.13 18:25

@mína77 proč zvazujes jinou rasu? Mě když zemrel třetí dobrman, tak jsem zvažovala jinou rasu ke menší genetickou zátěži, menší zdravotni problémum. Nakonec mám doma zase tříletou dobrmanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
29.7.13 18:29

Naše holčičí RTW byla úžasná, neměla chybu. To bych tu byla ještě zítra kdybych měla vypsat jak byla skvělá, ale každý říká, že jsme měli štěstí a máme 4 letou dceru a plánujeme dalšího prcka. Tak proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
29.7.13 18:37

@mína77 mám spoustu přátel který mají jak s dětmi tak s miminky rtw a nikdy žádný problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.7.13 18:43

Znala jsem teda jen jednoho rtw - fenku, ale byla úžasná.
Asi bych si dala záležet na výběru chov. stanice - aby třeba taky měli děti, vzala zase spíše fenku… Proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
29.7.13 18:58

Ahoj my jsme meli taky rtw umrel v srpnu. Pořídili jsme si boxera a udělali jsme chybu. měli jsme si zase pořídit rtw. Opravdu nejlepší psi na světě. :hug: :hug: :hug: Jsou to miláčkové :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
29.7.13 19:02

@zancka Musím souhlasit, u nás na cvičáku měla jedna paní taky boxera takový hyperaktiv ale rotvík je rotvík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
29.7.13 19:11

Mam treti rtw. Kazda byla trochu jina. Zalezi na rodicich a na jedinci. Vybirala bych po klidnejsich rodicich, zadne extra pracovni spojeni. Treba u chs anaco jsem vzdycky videla takove rodinne mazanky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
29.7.13 19:27

Hned jsem se dívala, nemají štěňata. A jak byli jiní, můžeš to prosím jen zhruba popsat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
29.7.13 19:31

@mína77 kamarádka prvního rtw kluka zachránila v tramvaji někdo ho tam uvázal a nechal, byl to fakt zabiják ale uměl milovat byl ohromnej a hlavně nádhernej! Pak si po něm nechala syna to byl totální gaučák a teď má štěně 2leté už a hypraktiv ale taky zlato a to je skoro vůbec nevychovává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
29.7.13 19:34

Příspěvek upraven 04.01.15 v 23:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
29.7.13 20:04

@Safiye tak tak je strašně hyperaktivní je mu teda rok. kde co necháme ležet tak to rozkouše :zed: :zed: To od rotwíka absolutně neznám. Ten byl tak hodnej klidnej a hlavně parádně hlídal. A na děti milionovej. Boxer je takovej pošuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.7.13 20:15
@Safiye píše:
Moje rodiče mají rtw fenku a kamarádka už třetího rtw psa. Nejlepší psi na světě! :palec: jiného bych nechtěla a o tom jak milují děti ani nemluvím :srdce:

no to sem si taky myslela než mě jako dítěti prokousnul ruku :mrgreen: (byl nám pak snězen sousedem kterej ho měl v době naší dovolené hlídat :-(:roll: )
po rtw jsme pořídili leonbergra, fenečku a byla užasná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný