Roup dětský

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16970
25.10.15 20:06

@Pomka - já se zmínila, ale on nějak ten dr nereagoval :mrgreen: navíc už je to vidět :lol: ale ten vermox je 6 tablet, malá bude potřebovat 3, tak zítra zavolam asi své praktické a zeptam se. Jsem zvědavá na dnešní noc..Já už se tak těšila, že po 10 dnech půjde do školky a zase týden doma..ach jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
25.10.15 20:11

@Králičice jj, musí napsat balení pro tebe i manžela. Jedna krabička určitě nestačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.17 12:06

Ahoj, je mi nějak trapné o tom psát a hodně lidí zná můj nick, proto anonym. :oops: Nemůžu se pořád zbavit roupu, v noci mě to neustále budí. Doporučíte mi nějaký volně prodejní prášky? Které vám zabraly? :cert: :oops:

• Citovat
  • Upravit
957
30.3.17 12:29

Volně prodejné nic. Doktor vám napíše Vermox. Já to chytla od neteře, normálně jsem to takhle řekla doktorce a byla v pohodě, nic neřešila, vypsala recept a šla jsem.
Nevymýšlejte blbiny, je to běžné, doktor se s tím setkává pořád.

@Anonymní píše:
Ahoj, je mi nějak trapné o tom psát a hodně lidí zná můj nick, proto anonym. :oops: Nemůžu se pořád zbavit roupu, v noci mě to neustále budí. Doporučíte mi nějaký volně prodejní prášky? Které vám zabraly? :cert: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.17 12:32

@quinsley vždyť i ten Vermophyt je prej dobrej a volně prodejnej, Tak jestli pomáhá :nevim: spíš jde o to, že se teď m doktoru nedostanu

• Citovat
  • Upravit
696
30.3.17 12:32
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi nějak trapné o tom psát a hodně lidí zná můj nick, proto anonym. :oops: Nemůžu se pořád zbavit roupu, v noci mě to neustále budí. Doporučíte mi nějaký volně prodejní prášky? Které vám zabraly? :cert: :oops:

Koukni tady, nezávidím ti to. Ať se toho rychle zbavíš. http://zdravi.ceskyprehled.cz/…96-7244.html A lék VERMOX, ale ten ti může předepsat jen lékař. A nebo tohle https://www.mediexpert.cz/p/vermophyt/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.18 19:59

Ahoj, chci se zeptat jestli jste se po Vermoxu nebo Vermophytu setkali s průjmem ?!

• Citovat
  • Upravit
7323
28.7.18 22:37
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat jestli jste se po Vermoxu nebo Vermophytu setkali s průjmem ?!

Nevzpomínám si, ale myslím, že nesetkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.19 04:23

Potřebuji radu…! Jsem na dovolené 1 od baráku a nejspíš jsem zjistila že mám roupi :poblion: je středa a v pátek jedeme domů :cert: ale vůbec nevím jak to léčit… Nikdy jsem o tom neslyšela :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.24 08:51

Vermox funguje, uziva se jednorazove 1 tableta nebo 5 ml sirupu na roupy, opakovat po 2-4 tydnech. Na skrkavky 1 tableta rano a 1 vecer po dobu 3 dnu. Je hodne silny, tak opatrne, je lepsi si ho vzit o vikendu nebo ve volnem dni, muze po nem dost bolet zaludek, muzete byt hodne ospale. Je dobre ho vzit bud nalacno nebo tesne pred spanim. Vermox bez předpisu - https://euhealth247.com/cs/drug/vermox

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí