Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
Holky asi blby dotaz, ale jak by jste poresily roušku pro miminko při odchodu z nemocnice? Ja jsem si rikala že plína bide stacit pres oblecejikco myslite?
Přes obličej ne! Přes kočár nebo přes autosedačku ano.
Jsou i roušky pro miminka, pokud nemáte, tak plenku pres sedačku.
Malému novorozeněti rozhodně nic na obličejik ježiši! a už je teplo, takže přes kočár plinku a hotovo. Nikdo ti přece nasisovat do korby nebude.
Ano chapu taky mi to prijde divne davat miminku plinu na oblicejik, jsem uz vystresovana dost z tyhle hnisny situace za tyden mam termin a modlim se aby vse dobre dopadlo a mimonko bylo zdrave. Zmirila jsem se i s tim, ze tatinek nebude u porodu ale nejvic se bojim abych byla ja v poho a zvladla se postarat o miminko ![]()
Ano chapu taky mi to prijde divne davat miminku plinu na oblicejik, jsem uz vystresovana dost z tyhle hnusny situace za tyden mam termin a modlim se aby vse dobre dopadlo a miminko bylo zdrave. Smirila jsem se i s tim, ze tatinek nebude u porodu ale nejvic se bojim abych byla ja v poho a zvladla se postarat o miminko ![]()
Omlouvam se pisu z mobilu a brecim preklikavaji se mi pismenka
@Anonymní píše:
Ano chapu taky mi to prijde divne davat miminku plinu na oblicejik, jsem uz vystresovana dost z tyhle hnisny situace za tyden mam termin a modlim se aby vse dobre dopadlo a mimonko bylo zdrave. Zmirila jsem se i s tim, ze tatinek nebude u porodu ale nejvic se bojim abych byla ja v poho a zvladla se postarat o miminko
Určitě to zvládneš! Pár dní budete sami, ale doma už na to budete tři, uvidíš, že to bude pěkné
![]()
@Micilin píše:
Určitě to zvládneš! Pár dní budete sami, ale doma už na to budete tři, uvidíš, že to bude pěkné![]()
Nebreč, všechno dopadne dobře a budeš mít doma zdravé miminko, neboj
![]()
To zvládneš
nic na oblicej, mimci by se udusilo, hod plenu pres vajicko.
Taky se tímhle stresuji, nikdo mi zatím nevyvratil, že na rousce pro novorozence v porodnici netrvaji… Asi tam zítra zavolám… Bojím se, že by se v rousce udusil a je mi z toho fakt hrozně, nemůžu ani spát
@BiancaB
Kriste pane, kde jste sebrali roušku pro miminko? Byla jsem dneska u lékaře s trimesicni a nikdo mi neřekl ani slovo, že nemá rousku.
@Anonymní píše:
Omlouvam se pisu z mobilu a brecim preklikavaji se mi pismenka
Uplne te chapu. Preju hodne sil a psychickou pohodu
Holky asi blby dotaz, ale jak by jste poresily roušku pro miminko při odchodu z nemocnice? Ja jsem si rikala že plína bide stacit pres oblecejik
co myslite?