Rouška pro novorozence

Anonymní
20.3.20 15:40

Rouška pro novorozence

Holky asi blby dotaz, ale jak by jste poresily roušku pro miminko při odchodu z nemocnice? Ja jsem si rikala že plína bide stacit pres oblecejik :think: co myslite?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13012
20.3.20 15:42
@Anonymní píše:
Holky asi blby dotaz, ale jak by jste poresily roušku pro miminko při odchodu z nemocnice? Ja jsem si rikala že plína bide stacit pres oblecejik :think: co myslite?

Přes obličej ne! Přes kočár nebo přes autosedačku ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
20.3.20 15:43

Prehodila bych plenu pres autosedacku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
20.3.20 15:47

Jsou i roušky pro miminka, pokud nemáte, tak plenku pres sedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
20.3.20 15:50

Malému novorozeněti rozhodně nic na obličejik ježiši! a už je teplo, takže přes kočár plinku a hotovo. Nikdo ti přece nasisovat do korby nebude.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.20 15:55

Ano chapu taky mi to prijde divne davat miminku plinu na oblicejik, jsem uz vystresovana dost z tyhle hnisny situace za tyden mam termin a modlim se aby vse dobre dopadlo a mimonko bylo zdrave. Zmirila jsem se i s tim, ze tatinek nebude u porodu ale nejvic se bojim abych byla ja v poho a zvladla se postarat o miminko :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.20 15:56

Ano chapu taky mi to prijde divne davat miminku plinu na oblicejik, jsem uz vystresovana dost z tyhle hnusny situace za tyden mam termin a modlim se aby vse dobre dopadlo a miminko bylo zdrave. Smirila jsem se i s tim, ze tatinek nebude u porodu ale nejvic se bojim abych byla ja v poho a zvladla se postarat o miminko :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.20 15:57

Omlouvam se pisu z mobilu a brecim preklikavaji se mi pismenka

• Citovat
  • Upravit
2008
@Anonymní píše:
Ano chapu taky mi to prijde divne davat miminku plinu na oblicejik, jsem uz vystresovana dost z tyhle hnisny situace za tyden mam termin a modlim se aby vse dobre dopadlo a mimonko bylo zdrave. Zmirila jsem se i s tim, ze tatinek nebude u porodu ale nejvic se bojim abych byla ja v poho a zvladla se postarat o miminko :,(

Určitě to zvládneš! Pár dní budete sami, ale doma už na to budete tři, uvidíš, že to bude pěkné :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Micilin píše:
Určitě to zvládneš! Pár dní budete sami, ale doma už na to budete tři, uvidíš, že to bude pěkné :) :hug:
:hug: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
4829
20.3.20 16:03

Nebreč, všechno dopadne dobře a budeš mít doma zdravé miminko, neboj :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
20.3.20 16:03

To zvládneš ;) nic na oblicej, mimci by se udusilo, hod plenu pres vajicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
20.3.20 16:26

Taky se tímhle stresuji, nikdo mi zatím nevyvratil, že na rousce pro novorozence v porodnici netrvaji… Asi tam zítra zavolám… Bojím se, že by se v rousce udusil a je mi z toho fakt hrozně, nemůžu ani spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
20.3.20 16:31

@BiancaB
Kriste pane, kde jste sebrali roušku pro miminko? Byla jsem dneska u lékaře s trimesicni a nikdo mi neřekl ani slovo, že nemá rousku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
20.3.20 16:34
@Anonymní píše:
Omlouvam se pisu z mobilu a brecim preklikavaji se mi pismenka

Uplne te chapu. Preju hodne sil a psychickou pohodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek