Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Jestli to správně chápu, na chalupu mohu, s tím, že jsem pouze na zahradě, jinam v plánu chodit nemám a po čase si zajedu do města vyprat a zpět. A tatínek za námi taky asi jezdit muze?
Tím jsi nejsem tak jistá, ano na chalupu být můžeš, ale jestli může tatínek pendlovat práce, domov, chata atd to si over, dnes se bude kontrolovat aby se hromadne nevyrazelo na chalupy.
Včera jsme byli taky na chatě, konečně kluk na čerstvém vzduchu. Máme fakt velkou zahradu, nevidím důvod proč by to nešlo… Škoda že má být o víkendu hnusně
Ne, nemůžeš. Nemůžeš si odjet na chalupu, protože z bydliště můžeš nyní vycházet jen v nejzažších případech, jako do práce, nakoupit či do lékárny. A tatínek tam za Vámi taky nemůže pravidelně jezdit
panebože lidi, seďte měsíc na zadku, ať se toho zbavíme a máme klid
já chápu, že je krásně, chápu, že se člověk doma nudí, ale tak se to snad dá vydržet ne? ![]()
@hulala píše:
@Elen8 ale tak je to cesta za rodinou ne?
Príde mi ze nechápeš zmysel tej karantény. Nie je to dovolena ![]()
Proč by mal za vami kdokolvek jazdiť? Proč by si sa nechala vystavovať takému riziku? Jestli sa o seba otec zvláda postarať dám, at sedí doma a to isté doporučuje vláda i nám ostatnym. Čím menej pohybu a ľudí vonku, tým lepšie. Už teraz sú zdravotníci na pokraji síl, kto sa o nás postará o 2 mesiace?
prosím, buďte rozumní, a nepridavajte im prácu.
V tom opravdu není problém… Na svojí zahradě nebo v lese nikoho nenakazíš. Užij si volna a nestresuj se zbytečnostma, které stejně nedou kontrolovat
@Prigionia ale proč? já tu nikoho nepotkam, nikde nechodim, jsem jen na zahradě.
@Prigionia asi tak, chápu že je zakladatelka na chalupě a v tom nevidím problém, ale podle mě partner prostě takhle dojíždět nemůže.
Domov-práce-nutné nákupy-nutná návštěva rodiny. Vše ostatní je zakázáno.
@Pvln34 píše:
Príde mi ze nechápeš zmysel tej karantény. Nie je to dovolena
Proč by mal za vami kdokolvek jazdiť? Proč by si sa nechala vystavovať takému riziku? Jestli sa o seba otec zvláda postarať dám, at sedí doma a to isté doporučuje vláda i nám ostatnym. Čím menej pohybu a ľudí vonku, tým lepšie. Už teraz sú zdravotníci na pokraji síl, kto sa o nás postará o 2 mesiace?prosím, buďte rozumní, a nepridavajte im prácu.
Bububububu ovčanko… A estébáka z vlády si vem na Slovač k sobě.
@Pvln34 ale já mluvím o mém manželovi a o tom, že prostě do prac musí a nás asi vidět taky ![]()
@Jan Exekuovaný píše:
V tom opravdu není problém… Na svojí zahradě nebo v lese nikoho nenakazíš. Užij si volna a nestresuj se zbytečnostma, které stejně nedou kontrolovat
Vyjizdeni na chaty se zrovna dnes kontrolovat bude.
@Elen8 píše:
Vyjizdeni na chaty se zrovna dnes kontrolovat bude.
Už to chci vidět, jak se to bude efektivně kontrolovat ![]()
@hulala píše:
@Prigionia ale proč? já tu nikoho nepotkam, nikde nechodim, jsem jen na zahradě.
Ohrožuješ tím sebe. Pokud tam budete zavřený sami s dítětem, je to OK, jste tam sami. Ale když tam bude jezdit chlap, někde to chytne, tak Vám to tam přenese a další dva zbytečně nakažení lidé.