Odjezd na chalupu - koronavir

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14062
20.3.20 13:50
@hulala píše:
@Elen8 já pořád asi nechápu co děláme tak hrozného. nemam tu auto, potřebuju dovézt jídlo a přímotop. v týdnu pak vyprat a pak zpět. Nakazit mne může v bytě jako tady. Pokud chápu, nema se trajdat po výletech. to nedelam
Drepim na zahradě.

Nikdo z nás tu není od toho aby individuálně resil kdo, kde je a kdo kde bude, kam pojede a nepojede.

Přečti si vládní nařízení a chovej se tak jak je nařízeno.

Pokud k tomu budeme přistupovat jak se každému bude zrovna hodit jak to děláš Ty budeme zavření uz jen doma úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
20.3.20 13:51
@Klopotkova píše:
Víš co, jdi s těmi blbými kecy do (_._)

Zapomněla jsi dodat „Víš co Sašo…“ děkuji počkám na manžela až přijde a pak si tam zalezu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
20.3.20 13:51

@Martha03 no vidíš a zrovna já jsem člověk co s tím uzavíráním nesouhlasí, ani s karantenou, ale než spustíš hromadu řečí, tak rovnou říkám, že to dodržuji. Po zkušenosti s rouškou, ze které jsem měla migrénu jak prase a s dítětem, který si na obličeji nic nenechá, jsem v domácím vězení a přiznávám že pobyt venku mi už chybí maximálně a odráží se to i na psychice.
Ale se zákazem vycházení nesouhlasím, protože si myslím, že to nepomůže. Až se to vrátí, tak se to bude vše opakovat ( karanteny, nouze, atd), protože tu bude malá promořenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
20.3.20 13:53
@Martha03 píše:
Zapomněla jsi dodat „Víš co Sašo…“ děkuji počkám na manžela až přijde a pak si tam zalezu :hug:

Jako že budete mít anální sex? Ono to tak právě vyznělo.

• Citovat
  • Upravit
16248
20.3.20 13:55
@hulala píše:
@Pvln34 ale já mluvím o mém manželovi a o tom, že prostě do prac musí a nás asi vidět taky :)

Tam se resi to, ze pokud byste byli doma a manzel se někde v práci nakazil, zustane to v jeho obvykle trase domov - práce, jedno mesto a okoli.
Pokud bude jezdit do práce a za vami treba na vikend uz je to treti misto. Ano, na te chate vas může nakazit úplně stejne jak v tom byte. Ale uz je tu riziko zanesení viru do místa, kde mate chatu. Zajdete do obchodu, potkáte nekoho pred chalupou, sousedi atd. Obyvatele mest a vesnic, kde jsou chatarske oblasti se právem tohoto obávají…

Něco jineho kdybyste všichni odjeli na chalupu a tam byli do konce karanteny. manžel pracoval odtamtud z domu. Tam je problém pendlovani mezi 3misty a zbytečne.

Dle meho je to ale neuhlidatelne takže nezbude nez sazet na zodpovednost lidi. :nevim:

Příspěvek upraven 20.03.20 v 14:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
20.3.20 13:56

Nestačilo by dát do katantény Prahu, ať si tam ten smrtící zabijácký virus Cajzli nechají a nedovážejí ho k nám do vidlákova? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
20.3.20 14:01
@Klopotkova píše:
Jako že budete mít anální sex? Ono to tak právě vyznělo.

No já nevím jak doma praktikuješ anální sex, ale tak jak jsem to popsala by to bylo divný ne? Já jsem tím jen chtěla říct, že ti moc děkuji jak jsi mě usadila a že jsi mi konečně řekla, kde je moje místo, protože bez tebe bych to nevěděla. Naštěstí mi prd.el nevadí a vzhledem k obydlenosti naší vesnice v prde.li i žiju, takže paráda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
20.3.20 14:04

Fakt je, ze luftaci jsou ted o hodne mene vitani nez obvykle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
20.3.20 14:06
@Gnaar píše:
Nestačilo by dát do katantény Prahu, ať si tam ten smrtící zabijácký virus Cajzli nechají a nedovážejí ho k nám do vidlákova? :mrgreen:

Rozhodne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.20 14:08
@matkabagristy píše:
Fakt je, ze luftaci jsou ted o hodne mene vitani nez obvykle

Tak uvítací výbor asi nebude. Ale bábodědci na vesnici mají být doma zalezlí úplně stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
20.3.20 14:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.20 14:17
@Elen8 píše:
https://www.novinky.cz/…ech-40317467
Blokády dálnic nebo silniční kontroly se ale podle něj nečekají.

Takže vlastně takové silácké řeči :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
20.3.20 14:19
@Elen8 píše:
https://www.novinky.cz/…ech-40317467

a polocie to bude sledovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
20.3.20 14:21

.

Příspěvek upraven 20.03.20 v 14:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
20.3.20 14:21
@lachtanice86 píše:
Takze kdyz je muž nakazí v bytě, je to ok, když na chalupě, je to problém?

Když už uteče na tu chalupu, tak je zbytečnost se tomu riziku vystavovat. Jako je to její věc, my už teď funguje tak jako kdyby byla ta horší karanténa, takže nás to už neomezí. Některé ano, tak jestli to chcete riskovat. My máme štěstí, že pracujeme z domu oba, takže manžel chodí jen občas na nákup jinak nic a jsme jen doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí