Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Hele nemám v plánu porušovat pravidla, pokud to zakáží tak mě asi hrabne… Fakt nechápu proč bychom nemohli být na vlastní chatě na čerstvém vzduchu a musíme být zavřeni v bytě. Vždyť jen nastoupim do auta (jako když jedu na nákup nebo do práce) a zase vystoupim…
@Elen8 píše:
@hulala NEZBYTNÁ cesta za rodinou je povolena
Nezbytná cesta za rodinou je, když povezu babičce jídlo a léky. Ne, když je děťátku smutno po tatíčkovi a tobě chybí sex ![]()
@Aspera a tak to ale můžu stejně chytnout doma v bytě! A jako abyste se měsíc neviděli je taky blbost.
@hulala vás vidět nemusí. Nezbytna návštěva je např. doprovodit maminku v důchodu k lékaři, zajistit potraviny, ne si jet na víkend na chatu za zdravou rodinou ![]()
My se tímhle stylem fakt musíme dopracovat k tvrde karanténe.
@Jan Exekuovaný píše:
Už to chci vidět, jak se to bude efektivně kontrolovat
A to je dôvod pravidla obchádzať
bože ľudia
vám ešte stále nedochádza aký je to pruser?
@Elen8 píše:
Vyjizdeni na chaty se zrovna dnes kontrolovat bude.
jak?
@Pvln34 píše:
A to je dôvod pravidla obchádzaťbože ľudia
![]()
![]()
vám ešte stále nedochádza aký je to pruser?
já si opravdu nedokážu představit, jak někoho ohrozit výjezdem na chalupu někde u lesa… Ten až chorobný respekt a strach vůči státu by se měl léčit.
@hulala píše:
@Pvln34 ale já mluvím o mém manželovi a o tom, že prostě do prac musí a nás asi vidět taky
Tvůj manžel ale chodí do práce, potkává lidi. Může se nakazit a pěkně vám to s rohlikama doveze. Co nechápeš na projevu Hamačka „všichni mají sedět doma a pokud jedou na chatu ať tam zůstanou“. Pokud vím neříkal tam nic o tom, že tatinci můžou jezdit na návštěvu. Snad je doba internetu tak si zavoláte přes Skype nebo tak, to vás taky snad uvidí. To opravdu nikdo nedokáže sedět 14 dní doma na prdeli? To je pro vás tak těžké toto překonat… Chápu, že když je někdo na bytě a má chatu, tak se tam přesune, ale tady toto uvažování aka je karanténa, ale všichni na to sereme je skutečně fascinující.
Příspěvek upraven 20.03.20 v 13:36
@Elen8 píše:
@hulala vás vidět nemusí. Nezbytna návštěva je např. doprovodit maminku v důchodu k lékaři, zajistit potraviny, ne si jet na víkend na chatu za zdravou rodinouMy se tímhle stylem fakt musíme dopracovat k tvrde karanténe.
No to je fakt strašné… Oni mají chatu a dovolí si na ní trávit víkend ![]()
@Elen8 píše:
@matkabagristy nevím, má to kontrolovat policie.
No právě, nevíš… Ono ne všechno co zazní ve stranickém plátku iDěs musí v realitě něco znamenat.
Příspěvek upraven 20.03.20 v 13:36
@Jan Exekuovaný píše:
já si opravdu nedokážu představit, jak někoho ohrozit výjezdem na chalupu někde u lesa… Ten až chorobný respekt a strach vůči státu by se měl léčit.
Pokud nedokážeš respektovat 14 dní nějaká nastavena pravidla, tak si za prvé hlavně sobec, za druhé pak to tady taky tak vypadá, že na to každej prdí. To není o chorobném strachu či respektu, to je obyčejném respektu pravidel. Když ti policie řekne, že nemáš řídit nalitej tak je to pro tebe taky chorobný respekt? Ne je to jenom sobecky, nedostatek empatie a tolerance vůči druhým, že můžeš někoho zabít.
@Elen8 já pořád asi nechápu co děláme tak hrozného. nemam tu auto, potřebuju dovézt jídlo a přímotop. v týdnu pak vyprat a pak zpět. Nakazit mne může v bytě jako tady. Pokud chápu, nema se trajdat po výletech. to nedelam
Drepim na zahradě.