Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@unuděná píše:
Stejně strašný bylo vidět umírat ty stovky lidí..
Ale jako souhlas, s nástupem teplého počasí to je fakt nechutný i pro dospělého, natož pro dítě. Zase těch pár minut v obchodě nebo autobuse není tak strašný, jako školáci, co se v tom ještě před týdnem potili celý den v lavici..
Moje se v tom poti porad, jsme v kraji, kde je porad musi mit. A beda, pokud si je nejake dite ve tride da pod nos…to se pani ucitelce nelibi
.
Ted v tom teple je to zvlast umorny, dcera je z toho hotova..
@marcellia píše:
Moje se v tom poti porad, jsme v kraji, kde je porad musi mit. A beda, pokud si je nejake dite ve tride da pod nos…to se pani ucitelce nelibi.
Ted v tom teple je to zvlast umorny, dcera je z toho hotova..
@unuděná píše:
Stejně strašný bylo vidět umírat ty stovky lidí..
Ale jako souhlas, s nástupem teplého počasí to je fakt nechutný i pro dospělého, natož pro dítě. Zase těch pár minut v obchodě nebo autobuse není tak strašný, jako školáci, co se v tom ještě před týdnem potili celý den v lavici..
jenže ti vidět nejsou, umírají v nemocnici a navíc jsou to nějaký cizí lidi, kteří by stejně umřeli nejpozději za 10 let, takže už jejich život nemá smysl. víš?
Dávám, rouška mu nevadí, ale ADHD mu brání nosit ji pořádně, takže ji nosí tak, jako skoro každej - na ozdobu.
@Pudloslava Je to tak, bohužel. Dokud to někteří jedinci nepocítili na vlastní kůži nebo kůži někoho blízkého, neuvěřili
No jsem ráda, že si můžeme přeš léto trochu vydechnout a jsem zvědavá na podzim ![]()
@Len123l píše:
@Pudloslava trosku prehanka ne ze jejich zivot nema smysl
Prosímtě ironie ![]()
@Fiducia jasny v pohode. Jen mi to prislo ze to bylo mireny na me. Jsem trochu vztahovacna ![]()
@Len123l píše:
@Fiducia jasny v pohode. Jen mi to prislo ze to bylo mireny na me. Jsem trochu vztahovacna
To jsi neočkovaný senior? ![]()
@Fiducia to ne
ale kdyz se resily rousky a najednou padnou mrtvy nevedela sem jak odpovedet tak padla odpoved jako ze by mi to melo bejt jedno. Snad chapes co tim myslim nevim jak to zkamuflovat srozumitelne lip 🤣
@Len123l jasně, že chápu. Jen vtípek
Stejně jako od Pudloslavy ![]()
Synovi je 7 a nedávám nikam, taky je ještě předškolák.
Má z nich celý olezly obličej.
5 letý ji nenosí nikde. Bylo období, kdy chtěl i doma, ve vane, na spaní. Toho tedy rychle přešlo, a pak už ji nechtěl.
Můj synek respirátor nosí, vidí to u rodičů, tak chce taky… takže to nechávám na něm. Vždycky když dělám objednávku anticovid ochran, tak si vybere respirátory , jaké chce a pak je nosí, protože je už „veliký“.