Roušky u předškoláků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4058
14.6.21 09:43
@unuděná píše:
Stejně strašný bylo vidět umírat ty stovky lidí..
Ale jako souhlas, s nástupem teplého počasí to je fakt nechutný i pro dospělého, natož pro dítě. Zase těch pár minut v obchodě nebo autobuse není tak strašný, jako školáci, co se v tom ještě před týdnem potili celý den v lavici..

Moje se v tom poti porad, jsme v kraji, kde je porad musi mit. A beda, pokud si je nejake dite ve tride da pod nos…to se pani ucitelce nelibi :roll:.
Ted v tom teple je to zvlast umorny, dcera je z toho hotova..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.6.21 09:44
@marcellia píše:
Moje se v tom poti porad, jsme v kraji, kde je porad musi mit. A beda, pokud si je nejake dite ve tride da pod nos…to se pani ucitelce nelibi :roll:.
Ted v tom teple je to zvlast umorny, dcera je z toho hotova..
:cert: To chápu, že to štve. Naše učitelka je naštěstí vychovaná punkem a vůbec jí nevadilo, když měli třeťáci roušku pod nosem celou dobu :pankac: Vždyť je to kravina, o přestávce jdou bez roušek společně svačit na chumel, ale o hodině, kdy sedí metr, dva od sebe v lavicích, to mít musej :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
14.6.21 09:50
@unuděná píše:
Stejně strašný bylo vidět umírat ty stovky lidí..
Ale jako souhlas, s nástupem teplého počasí to je fakt nechutný i pro dospělého, natož pro dítě. Zase těch pár minut v obchodě nebo autobuse není tak strašný, jako školáci, co se v tom ještě před týdnem potili celý den v lavici..

jenže ti vidět nejsou, umírají v nemocnici a navíc jsou to nějaký cizí lidi, kteří by stejně umřeli nejpozději za 10 let, takže už jejich život nemá smysl. víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
14.6.21 09:51

Dávám, rouška mu nevadí, ale ADHD mu brání nosit ji pořádně, takže ji nosí tak, jako skoro každej - na ozdobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.6.21 09:52

@Pudloslava Je to tak, bohužel. Dokud to někteří jedinci nepocítili na vlastní kůži nebo kůži někoho blízkého, neuvěřili :? No jsem ráda, že si můžeme přeš léto trochu vydechnout a jsem zvědavá na podzim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
14.6.21 09:53

@Pudloslava trosku prehanka ne ze jejich zivot nema smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
14.6.21 10:16
@Len123l píše:
@Pudloslava trosku prehanka ne ze jejich zivot nema smysl

Prosímtě ironie :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
14.6.21 10:33

@Fiducia jasny v pohode. Jen mi to prislo ze to bylo mireny na me. Jsem trochu vztahovacna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
14.6.21 11:08
@Len123l píše:
@Fiducia jasny v pohode. Jen mi to prislo ze to bylo mireny na me. Jsem trochu vztahovacna :mrgreen:

To jsi neočkovaný senior? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
14.6.21 11:17

@Fiducia to ne :lol: :mrgreen: ale kdyz se resily rousky a najednou padnou mrtvy nevedela sem jak odpovedet tak padla odpoved jako ze by mi to melo bejt jedno. Snad chapes co tim myslim nevim jak to zkamuflovat srozumitelne lip 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
14.6.21 11:31

@Len123l jasně, že chápu. Jen vtípek ;) Stejně jako od Pudloslavy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
14.6.21 13:47

Synovi je 7 a nedávám nikam, taky je ještě předškolák.
Má z nich celý olezly obličej.

• Citovat
  • Upravit
6381
14.6.21 21:42

5 letý ji nenosí nikde. Bylo období, kdy chtěl i doma, ve vane, na spaní. Toho tedy rychle přešlo, a pak už ji nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.21 13:28

Můj synek respirátor nosí, vidí to u rodičů, tak chce taky… takže to nechávám na něm. Vždycky když dělám objednávku anticovid ochran, tak si vybere respirátory , jaké chce a pak je nosí, protože je už „veliký“.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML