Roušky u předškoláků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1142
14.6.21 07:27

Roušky u předškoláků

Ahoj, mám dotaz, tak snad mě neukamenujete. Nikde jsem to téma nedohledala. Od 8.6. prý začalo platit, že děti, které ještě nechodí do školy nemusí nosit roušku nikde (to co bylo dřív do 2 let). Dokonce jsem tu informaci i dohledala, ale v reálu se to nijak neprojevilo. Jak to máte vy? Dáváte předškolákům dál roušky do obchodu a mhd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vesmírná drůbež
14.6.21 07:40

Čtyřletému nedávám.

• Citovat
  • Upravit
35411
14.6.21 07:46

Nedávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
14.6.21 07:51

Nedávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
14.6.21 07:53

Vzhledem k tomu, že se o tom nikde v TV nemluvilo, tak to spousta lidí neví. Já jsem našla jen letmou zmínku někde na internetu a kdybych to pak cíleně nehledala, jestli je to pravda, tak to taky nevím. Všechna opatření a rušení opatření dokola v médiích omílají, ale o tomhle nikde ani slovo… Mám šestiletého a byli jsme zatím jen jednou v obchodním centru a nikdo nic teda neříkal, že roušku nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22345
14.6.21 07:56

Nemusim mit. Trilety nenosi. Skoro sestilety ji nosit chce :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.6.21 08:01

Nemusí ji mít, takže většinou nedávám ani šestileté. Ale z logiky věci opět tam, kde je velké množství lidí ve vnitřním prostoru (obchod, MHD) dávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
14.6.21 08:07

Je to strasny videt ty decka s tema rouskama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.6.21 08:09
@Len123l píše:
Je to strasny videt ty decka s tema rouskama

Stejně strašný bylo vidět umírat ty stovky lidí..
Ale jako souhlas, s nástupem teplého počasí to je fakt nechutný i pro dospělého, natož pro dítě. Zase těch pár minut v obchodě nebo autobuse není tak strašný, jako školáci, co se v tom ještě před týdnem potili celý den v lavici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
14.6.21 08:11

@unuděná to je mozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
14.6.21 08:44

Děkuju za názory, ve mně se to bije. Roušku dětem dávat nechci, protože mi aktualní epidemiologická situace přijde méně nebezpečná než hodina ve vlaku s rouškou. Já to nějak přežiju, ale děti to v tomhle vedru nedávají. A když ji nedám tak čelým výhružným pohledům. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
14.6.21 08:46

@pomme delej to kvuli svemu presvedceni. Ne to co budou lidi remcat, zy budou remcat na cokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dominka13
14.6.21 08:48

Roušky u předškoláků

Já to slyšela v televizi, pouze v obchodních domech a MHD a nikde jinde.

• Citovat
  • Upravit
53190
14.6.21 08:50

@Dominka13 Podle mě nemusí nikde:
Povinnost nosit roušku se také nebude vztahovat na všechny předškoláky místo dosavadní výjimky pro děti do dvou let, řekl novinářům po jednání vlády ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). (před 7 dny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35411
14.6.21 09:42
@pomme píše:
Děkuju za názory, ve mně se to bije. Roušku dětem dávat nechci, protože mi aktualní epidemiologická situace přijde méně nebezpečná než hodina ve vlaku s rouškou. Já to nějak přežiju, ale děti to v tomhle vedru nedávají. A když ji nedám tak čelým výhružným pohledům. :mrgreen:

Já výhrůžně čumím na ty krasavce s respirátorem pod nosem a je mi to houno platný :mrgreen:
Mladší dítě roušku odmítá, a nikdo nikdy nám nic neřekl. Jsou jí skoro 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí