“Rozbitá” po dítěti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
221
8.11.23 20:41

@Capelucia brala jsem u prášky na parazity navzdory neg. Testům.. jinak abych odpověděla na zbytek, jsem si zcela jistá ze své tělo používám nesprávně, možná je to opravdu po těhotenství.. jestli se muže změnit držení těla, tak by to dávalo logiku :think: jedna fyzio mi řekla ze mám zvýšenou lordozu, druhá ze ne.. druhá ze mám skoliozu.. a.. nic :D jo vlastně 1 cvik mi ukázala.. ale bylo to fyzioterapeutky v nemocnici na pojišťovnu.. a jinak ještě to ze se mi udělala ostruha je prý špatným držením tela, řekl ortoped.. a s tím PAK něco uděláme.. tak běžte na ozařování a další.. jinak cvičim obcas doma a chodím na jemnou jógu - zdravá zadá.. to je dobre celkové.. ale uznávám ze bych potřebovala víc.. je to těžký ale.. mám práci, dva částečný úvazky, holku v Jesličkach, druhou v pubertě, na krku teď stěhování.. ale hodně mi to pomáhá, tady ty podněty od vás.. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
8.11.23 20:43
@Dada15 píše:
@Eoma no s tím histaminem bych to ještě nezatracovala, spolehlivá metoda na stanovení diagnózy není. Mně kožní i alergoložka řekla, že žádnou histaminovou intoleranci nemám až třetí doktorka mi sama řekla, že na stanovení této diagnózy žádná 100% spolehlivá metoda zatím není a proto jedinou jakžtakž je zmírnění příznaků po dietě a jak píšeš, každému může dělat zle něco jiného, taková tutovka je kysané zelí a třeba červené víno, pokud toto vadí, histamin je dost pravděpodobný. Nechala bych si ještě vyšetřit MTHFR mutace, protože já ji třeba mám poměrně zásadní a musím užívat vyšší dávky kyseliny listové v aktivním stavu (L-metylfolát), protože jinak můžu držet diety jaké chci a tělo reaguje na vlastní histamin, je to trochu složitější na nastudování, ale zkusila bych ještě toto…
@Dada15 píše:
Jako samoplátce přes soukromé laboratoře já si to třeba nechala dělat u genlabs. Tam mi paní velmi ochotně poradila a pomohla narozdíl od doktorů…

Díky.. kouknu na to.. já mám “zblaznene” zirne buňky (imunitní) vylučují mi ti tryptazu v hodnotách 3× vyšší než je normální a nevi se proč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.11.23 21:35
@Eoma píše:
Díky.. kouknu na to.. já mám “zblaznene” zirne buňky (imunitní) vylučují mi ti tryptazu v hodnotách 3× vyšší než je normální a nevi se proč

Není za co. K tomu bych ještě řekla to, že co se týká zad atd. hodně za to může stres, já sama když se cítím dlouhodobě psychicky přetížená (mám malou firmu, zaměstnance, většinu si obstarávám sama, do toho náročné dítě, barák atd.) tak se mi dost často záda ozvou a to vím, že je třeba se zamyslet, co si zase nakládám a přestat.
Co se týká těch žírných buněk, hledala bych v angličtině, já si tak díky tomu nastudovala komplet vše ohledně spojení MTHFR, histaminu, kopřivky i když doktoři a český internet o tom neví nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
8.11.23 22:25
@Dada15 píše:
Není za co. K tomu bych ještě řekla to, že co se týká zad atd. hodně za to může stres, já sama když se cítím dlouhodobě psychicky přetížená (mám malou firmu, zaměstnance, většinu si obstarávám sama, do toho náročné dítě, barák atd.) tak se mi dost často záda ozvou a to vím, že je třeba se zamyslet, co si zase nakládám a přestat.
Co se týká těch žírných buněk, hledala bych v angličtině, já si tak díky tomu nastudovala komplet vše ohledně spojení MTHFR, histaminu, kopřivky i když doktoři a český internet o tom neví nic…

Ano, to by také sedělo.. mám práci a máme dvě firmicky, batole, pubertacku, je to zahul.. asi se nadarmo neříká “nakládat si na bedra”.. jak přestat, tot ale otázka :nevim: a v angličtině si moc nepoctu, sice se snažím zlepšit nebo spis naučit, ale nejsem na jazyky vůbec talent :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
8.11.23 23:23

@Eoma já vím, že je to strašně těžký. :hug: Nejhůř se hledá čas pro sebe.

• Citovat
  • Upravit
221
9.11.23 14:11
@Capelucia píše:
@Eoma já vím, že je to strašně těžký. :hug: Nejhůř se hledá čas pro sebe.

Cas pro sebe.. stačilo by čas pro sebe na WC a aspoň u jednoho jídla denně 😀 i když to teď mám, jak je malá dopoledne v Jesličkach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí