Rozbitá postel v hotelu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.7.19 23:59

Rozbitá postel v hotelu

Dobrý den právě jsem ubytována v hotelu a v noci se mi stala taková nepříjemná nehoda. Z postele se vyrvalo postranní prkno co drží rošt. Nejsem žádný hubeňour a tak mi je trochu trapně to říct majiteli. Myslím že by to šlo lehce opravit - dát nový šroub. Máte s tím někdo zkušenost? Myslíte že to budu muset platit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1935
9.7.19 00:08
@Anonymní píše:
Dobrý den právě jsem ubytována v hotelu a v noci se mi stala taková nepříjemná nehoda. Z postele se vyrvalo postranní prkno co drží rošt. Nejsem žádný hubeňour a tak mi je trochu trapně to říct majiteli. Myslím že by to šlo lehce opravit - dát nový šroub. Máte s tím někdo zkušenost? Myslíte že to budu muset platit?

Ahoj.

Pošli fotku té rozbité postele.

A my pak posoudíme, jestli je lepší přiznat barvu na recepci, nebo raději hledat nejbližší železářství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
9.7.19 00:30

Kdysi na dovolené se nám taky tak trochu rozpadla postel, nahlásili jsme to, chlápek tam naklusal a opravil, nic jsme neplatili. S tím se musí počítat, že se to může stát, je to opotřebením. Syn loni omylem rozbil lampičku, tu jsme samozřejmě platili, to už je jiná situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.19 07:59
@Anonymní píše:

Dělám vedoucí provozu v hotelu - určitě se nestyď nahlásit. Všude na to mají lidi. Žádnou škodu bychom neúčtovali - může to být opotřebením materiálu.
Taky už se nám to tu stalo, prasklé rošty, něco upadlého, zlomená noha od židle. Normálka. V hotelích se tohle neřeší. Pošle se tam údržba, popřípadě se zavolá truhlář na opravu a čus. Neřeš to.
Určitě budou rádi za nahlášení ať se to může opravit než přijede další host. Pak se to řeší mnohem hůř, když se na to přijde pozdě :kytka:

Anonym - info o práci - díky.

Lucie

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.19 13:54

Byla jsem s dětmi v hotelu. Po příjezdu si akorát opsali jméno z občanky, žádný podpis nic. Po odjezdu z hotelu mi volal majitel a řval po mě, že jsem zničila postel, že má rozbité nožičky, protože jsme s ní šoupali, aby mi děti z postele nespadli a zapomněli jsme ji vrátit na místo. Já na té posteli celou dobu spala, při posouvání jsme ji zvedli a přesunuli a opravdu o žádném rozbití nevím. Majitel je hulvat a mluvit se s ním nedá a já se nabídla že uhradím opravu nožiček telefonicky. A on mi poslal fakturu na 17tis. za novou postel a já ji odmítám zaplatit. Nezničili jsme celou postel a podle mě ani ty nožičky, podle fotek jsou vyvracene na druhou stranu co jsme postel posunuli my. Majitel chce uhradit celou postel a já odmítám, protože nebyla zničená postel a myslím si že ani naší vinou. Nevím jak postupovat dál a jestli majitel hotelu může peníze nějak vymáhat. Nepodepisovali jsme při ubytování nic a nemá ani žádný ubytovací řád. Co myslíte jak toto řešit dál?

• Citovat
  • Upravit
1557
4.9.19 13:59

No ja myslim, ue nema sanci cokoliv vymoci. Pri Vasem odjezdu je povinen provest kontrolu pokoje a pripadne skody resit ihned. To by pak mel asi kazdy hotelier nove zarizeni zdarma, kdyby mohl takto zpetne po komkoli cokoli vymahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85256
4.9.19 14:03

Taky bych rekla, ze si to mel zkontrolovat rovnou :nevim: zkusenost nemam, my rozbili jen drahou sklenicku a nahlasili a ani jsme nemuseli platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15740
4.9.19 14:05

Co je to za hotel, když nemá na pojištění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
4.9.19 14:06
@blumen píše:
Taky bych rekla, ze si to mel zkontrolovat rovnou :nevim: zkusenost nemam, my rozbili jen drahou sklenicku a nahlasili a ani jsme nemuseli platit.

prosimtě kolik stojí taková drahá sklenička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85256
4.9.19 14:10

@debra.morgan tipovala bych tisicovku, mozna vic. To bylo v Nemecku ve vitrine v nejake sade. No dite se rozmachlo hrackou a uz to bylo. Manzel amok :roll: ja neresila, ze to zaplatim prinejhorsim a nebudu si kazit dobcu. Stejne jsme nic neplatili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.19 14:13

Volal nám asi hodinu a půl od odjezdu z hotelu. A nožičky podle fotek jsou vyvracene na druhou stranu než jsme postel posunuli my. Takže podle mě to udělala uklízečka a svedli to na nás. Ale peníze vymáhá z nás a už z toho mám trochu nervy na pochodu a čím ještě přijde. Platit to opravdu nehodlám

• Citovat
  • Upravit
40377
4.9.19 14:15
@Anonymní píše:
Volal nám asi hodinu a půl od odjezdu z hotelu. A nožičky podle fotek jsou vyvracene na druhou stranu než jsme postel posunuli my. Takže podle mě to udělala uklízečka a svedli to na nás. Ale peníze vymáhá z nás a už z toho mám trochu nervy na pochodu a čím ještě přijde. Platit to opravdu nehodlám

Nešlo by to na pojišťovnu?
To pojištění „na blbost“?

Ale myslím, že když jste nic nepodepisovali a tak, že těžko z vás něco dostane, to pak mohl udělat kdokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
4.9.19 14:17
@blumen píše:
@debra.morgan tipovala bych tisicovku, mozna vic. To bylo v Nemecku ve vitrine v nejake sade. No dite se rozmachlo hrackou a uz to bylo. Manzel amok :roll: ja neresila, ze to zaplatim prinejhorsim a nebudu si kazit dobcu. Stejne jsme nic neplatili :)

ajo, tak to jo :palec: já si říkala v kterým apartmánu dávají k dispozici skleničky ze setu od alfonse muchy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
4.9.19 14:18
@Anonymní píše:
Byla jsem s dětmi v hotelu. Po příjezdu si akorát opsali jméno z občanky, žádný podpis nic. Po odjezdu z hotelu mi volal majitel a řval po mě, že jsem zničila postel, že má rozbité nožičky, protože jsme s ní šoupali, aby mi děti z postele nespadli a zapomněli jsme ji vrátit na místo. Já na té posteli celou dobu spala, při posouvání jsme ji zvedli a přesunuli a opravdu o žádném rozbití nevím. Majitel je hulvat a mluvit se s ním nedá a já se nabídla že uhradím opravu nožiček telefonicky. A on mi poslal fakturu na 17tis. za novou postel a já ji odmítám zaplatit. Nezničili jsme celou postel a podle mě ani ty nožičky, podle fotek jsou vyvracene na druhou stranu co jsme postel posunuli my. Majitel chce uhradit celou postel a já odmítám, protože nebyla zničená postel a myslím si že ani naší vinou. Nevím jak postupovat dál a jestli majitel hotelu může peníze nějak vymáhat. Nepodepisovali jsme při ubytování nic a nemá ani žádný ubytovací řád. Co myslíte jak toto řešit dál?

A jak ti to majitel chce dokázat? Dala bych hotelu špatné review a určitě nic neplat, a hlavně nikde nepřiznavej ochotu zaplatit ty nožičky. Mohlo by to být bráno jako souhlas s odpovědností za škodu

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
4.9.19 14:20
@free333 píše:
Nešlo by to na pojišťovnu?
To pojištění „na blbost“?Ale myslím, že když jste nic nepodepisovali a tak, že těžko z vás něco dostane, to pak mohl udělat kdokoliv…

Podle hulvatskeho chování majitele si myslím, že postel už rozbitá byla. Komu se rozpadla postel pri šoupání omg? Zkouší to na ni, aby mu zaplatila novou. Nic bych mu nedala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný