Rozbitá postel v hotelu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40384
4.9.19 14:21
@Lalelale píše:
Podle hulvatskeho chování majitele si myslím, že postel už rozbitá byla. Komu se rozpadla postel pri šoupání omg? Zkouší to na ni, aby mu zaplatila novou. Nic bych mu nedala.

Jojo, je to sprosté… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85284
4.9.19 14:21
@Anonymní píše:
Volal nám asi hodinu a půl od odjezdu z hotelu. A nožičky podle fotek jsou vyvracene na druhou stranu než jsme postel posunuli my. Takže podle mě to udělala uklízečka a svedli to na nás. Ale peníze vymáhá z nás a už z toho mám trochu nervy na pochodu a čím ještě přijde. Platit to opravdu nehodlám

A jak vis, ze nema ubytovaci rad?
Tam vetsinou stoji, ze nesmis nic premistovat a podobne :think:
Pokud to nevedou, tak asi “smula” :nevim:
Ale my bysme se tam snad po hodine a pul vratili a vyresili to na miste i s uklizeckou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
4.9.19 14:24

Nám se stalo něco podobného, ukmazali jsme v hotelu sedačku od opalovaciho krémů (dětí po nestovicich, venku vedro) Prostě jsme je neuhlidali, aby si nesedly, než jsme je všechny namazali, sice jsme pod ne dali ručník, ale nějaké fleky tam byly. Mysleli jsme, že to uklízečka jen otre a nebude problém,…Druhý den volali, že sedačka ke komplet zničená, že musíme zaplatit novou. Manžel se nenechal rozchodit a s tím, že uhradime max čištění jim položil telefon. Do týdne přišla faktura za vyčištění, tu jsme uhradili, ale rozhodně behem příštích pár let na dovcou v čr nepojedeme, protože to jednání nám úplně zkazilo dojem z dovolené, přitom je tu tolik pěkných míst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.19 14:34

@blumen my jsme měli za sebou kus cesty, se dvěma malými dětmi a další tři hodiny před sebou. A po tom co na mě řval do telefonu a byl sprostý jsem fakt neměla chuť s ním něco řešit osobně, uklizela mu tam podle mě manželka pokoje takže to by bylo stejně o ničem @blumen nepodepisovali jsme nic, žádný papír nebyl na pokoji ani v pomyslné recepci, na webu také nic není
@Adelka951 já se po prvním telefonu nabídla že uhradím opravu nožiček, ale že si nejsem vědoma že bysme je rozbily, ale že část jsem schopná uhradit, protoze jsme s postelí hnuli. Ale rozhodně ne celou postel

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný