Rozbitý zip - batoh

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76577
20.11.22 16:20
@klamonožka píše:
To byst se divily, co všechno lidi zadarmo berou, i rozbité. Nabízím spoustu takových věcí, co je mi líto vyhodit, za odvoz a o všechno se našel zájemce - rozbitý foťák (laciný kompakt, nic extra), totálně opotřebovaný toustovač (o ten byla rvačka), i právě několik batohů a krosen s vadnými přezkami, zipy… pro všechno si někdo přijel a tvářil se, jak je to hrozně super. :nevim: Ale jestli je zakladatelka z nějakého malého města, tak tam ten okruh zájemců bude menší, to je jasné.
8o :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
20.11.22 16:32

Pokud je Ti líto vyhodit, můžeš dát do nějakého sběrného boxu. Jinak bych taky navrhovala nějaké brašnářství, cenu bych viděla (dle zkušeností u nás) 150,– a víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42063
20.11.22 16:34

Ještě, jak se zip rozbil? Ne vždy je nutná výměna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
20.11.22 16:43

To fakt záleží. Nechala jsem si opravit zip na takové no name tašce, ale na sport se hodí, v malém městečku u nějakého pána a vyšlo mě to na stokorunu. Letos jsem nechala vyměnit zip na outdoorovém batohu (ve výrobně batohů) a to mě stálo pětistovku.

Jestli je ti to líto vyhodit, zkus to nabídnout na bazoši, třeba se někdo najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
20.11.22 16:46

Vím, že vietnamci v jednom městě krom prodeje oblečení, taky měnili zipy, krátili kalhoty apod..Tak se zkus zeptat někde u vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
20.11.22 16:48

S těmi cenami tedy koukám. Já si nechávala tady u nás už před šesti lety vyměnit zip u softshellky a paní si řekla 400 Kč. Jako chápu, ale příště jsem takovou věc radši vyhodila. Jinak ponaučení, schovávat si účtenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15495
20.11.22 16:48
@stinga píše:
nezlob se, ale rozbitý batoh nebude nikdo chtít ani zadarmo

Pokud by to byla nějaká značka, tak by si ho i někdo vzal.. Ale Pepco? Do popelnice s tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
20.11.22 16:59

@MartinaIrena Ono pořádná výměna zipu je hrozná crcačka, moje mamka vždycky doma hodně šila, ale vyměňování zipů nesnáší. Pokud to není vyloženě něco hodobóžového, ale třeba jen bunda na zahradu, tak to dělá tak, že ustřihne ten starý zip a na to přečuhující našije nový - ale samozřejmě, švadlena na kšeft to bude opravovat pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
20.11.22 17:04

@klamonožka Máš recht. Já taky amatérsky šiju a potvrzují, výměna zipu je otrava. Je to hodně pracné, hlavně párání. A na ty batohy, softshellky a podobné materiály ani nemám vhodný šicí stroj. Lámou se mi jehly a látka se tam ani nechce vejít. Takže proto to nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21838
20.11.22 17:04

Pokud se rozbil jen ten jezdec, tak za 15 Kč koupíš nový v galanterii a kousek upárneš, starý jezdec vytahneš, nový nasadíš, ten kousek zašiješ a je to. Akce na 10 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
20.11.22 17:06

Jinak dneska jsme zrovna řešili poškozený zip u zimní bundy v Decathlonu a pošlou nám to za měsíc opravené. Sice až za měsíc, takže jsme stejně museli koupit novou bundu, ale můžeme ji třeba časem prodat nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25161
20.11.22 17:37

Nevím, jak vypadá ta vada, ale někdy stačí vyměnit jezdec a to je oprava na pár minut.
Určitě zkus opravny. Pokud je pěkný a kvalitní, tak je škoda ho neopravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15475
20.11.22 18:44
@Havlova píše:
Ještě, jak se zip rozbil? Ne vždy je nutná výměna.

Zapínám a… nezapne se to. Mělo to jít zapínat z obou stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
20.11.22 18:49
@Aries6 píše:
Nevím, jak vypadá ta vada, ale někdy stačí vyměnit jezdec a to je oprava na pár minut.
Určitě zkus opravny. Pokud je pěkný a kvalitní, tak je škoda ho neopravit.

kvalitní z Pepca je oxymorón

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42063
20.11.22 18:52
@Sára 1 píše:
Zapínám a… nezapne se to. Mělo to jít zapínat z obou stran.

Jestli máš doma nějaké kombinačky, nebo tak něco, zkus s nima mírně zmáčknout jezdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová