Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koupila jsem pro dceru batoh. Je krásný. Měla ho jednou, takže je jako novy. Rozbil se zip. Bohužel lístek už jsem neměla a tak mi tu leží batoh, kterého je mi líto, ale zároveň to neumím opravit. Mam ho rovnou vyhodit? Nebo existuje někdo, kdo by si to rád opravil? ![]()
@Sára 1 píše:
Koupila jsem pro dceru batoh. Je krásný. Měla ho jednou, takže je jako novy. Rozbil se zip. Bohužel lístek už jsem neměla a tak mi tu leží batoh, kterého je mi líto, ale zároveň to neumím opravit. Mam ho rovnou vyhodit? Nebo existuje někdo, kdo by si to rád opravil?
nemáte v okolí někoho, kdo vyměnuje zipy?
@Havlova píše:
Vyhledej v okolí opravny. U nás to dělá pán v galanterii.
aby to nebylo dražší, jak nový batoh ovšem ![]()
opravny jsou šíleně drahé
@Sára 1 pokud je batoh značkový, tak se opravna vyplatí, pokud no name, tak asi nic
@vokishka @Havlova To právě netuším. Ani nevím, kolik by to stálo. Vzhledem k tomu, že dcera má batoh jiný, tak další batoh vlastně ani nepotřebuje. Klidně bych ho i někomu darovala, protože mi je líto ho vyhodit. Ostatně to víc věcí. Ale jelikož jsem z malého města a swap tu vůbec nefunguje, tak je to dost těžké.
@stinga píše:
aby to nebylo dražší, jak nový batoh ovšem
@Sára 1 pokud je batoh značkový, tak se opravna vyplatí, pokud no name, tak asi nic
Je to batoh z Pepca.
Ale je fakt hezký a řekla bych, že není špatný materiálove.
Netuším ani, kolik stojí zip. Natož kolik stojí oprava. Přece jen to nějaký čas zabere.
@Sára 1 píše:
@vokishka @Havlova To právě netuším. Ani nevím, kolik by to stálo. Vzhledem k tomu, že dcera má batoh jiný, tak další batoh vlastně ani nepotřebuje. Klidně bych ho i někomu darovala, protože mi je líto ho vyhodit. Ostatně to víc věcí. Ale jelikož jsem z malého města a swap tu vůbec nefunguje, tak je to dost těžké.
Nefunkční věc nebude chtít nikdo
bud si to oprav, nebo to vyhod ![]()
@Semtex píše:
Nefunkční věc nebude chtít nikdobud si to oprav, nebo to vyhod
No, asi to fakt vyhodim. Vim, že někdo je šikovny (já ne) a opraví si to sám.
@stinga píše:
aby to nebylo dražší, jak nový batoh ovšem
U nás asi stovka a cena zipu. Posledně jen měnil jezdce, to bylo pár korun.
@Sára 1 píše:
Je to batoh z Pepca.Ale je fakt hezký a řekla bych, že není špatný materiálove.
tak to vyhoď
@Havlova píše:
U nás asi stovka a cena zipu. Posledně jen měnil jezdce, to bylo pár korun.
já jsem nedávno chtěla vyměnit zip na bundě pro malou - švadlena za to chtěla 290 kč, tak jsem za 300 v Pepcu koupila novou bundu
@Sára 1 píše:
nezlob se, ale rozbitý batoh nebude nikdo chtít ani zadarmo
@stinga píše:
nezlob se, ale rozbitý batoh nebude nikdo chtít ani zadarmo
@Semtex píše:
Nefunkční věc nebude chtít nikdobud si to oprav, nebo to vyhod
To byst se divily, co všechno lidi zadarmo berou, i rozbité. Nabízím spoustu takových věcí, co je mi líto vyhodit, za odvoz a o všechno se našel zájemce - rozbitý foťák (laciný kompakt, nic extra), totálně opotřebovaný toustovač (o ten byla rvačka), i právě několik batohů a krosen s vadnými přezkami, zipy… pro všechno si někdo přijel a tvářil se, jak je to hrozně super.
Ale jestli je zakladatelka z nějakého malého města, tak tam ten okruh zájemců bude menší, to je jasné.