Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi jasné, že jsem se zachovala hloupě.
Dnes jsme se s přítelem rozešli a ne zrovna hezky - už jednou taková hádka nastala, ale přešli jsme to (tenkrát jsem mu řekla, že je čů… a ať už za mnou nejezdí), omlouval se mi a prý o mě nechce přijít. Z rozchodu je špatnej a pořád mi píše jak mě miluje. Po dnešní hádce mi ale napsal, že měl autonehodu, naštěstí teda nic vážného, ale auto asi na odpis a ještě mi poslal fotku. Můžu za to já, jak jsem ho vytočila? Nevím, jak se teď zachovat.
Muze si za to sam. Proc by to mela byt tvoje vina? ![]()
Nabidni mu pomocnou ruku. Vice udelat nemuzes.
@Anonymní píše:
@Karleon nene, on
Tak proč si to dáváš za vinu?
Ne, není to tvoje vina, prosimtě… Možná, že ti to dá sežrat, ale nedej se. Neměl sedat za volant, když byl rozčilenej a ještě mohl nekoho zabít. Je nezodpovědnej.
Ne je to jeho problém, asi te chce psychicky zdeptat, abys mela výčitky a vratila se k nemu. Chovej se dal hako doted? Co by melo rozflakani jeho auta zmenit na vašem vztahu?
Jé, tihle manipulátoři. Hlavně už se k sobě nevracejte, nebo budeš mít na talíři pořád něco.
@Anonymní píše:
Dnes jsme se s přítelem rozešli a ne zrovna hezky - už jednou taková hádka nastala, ale přešli jsme to (tenkrát jsem mu řekla, že je čů… a ať už za mnou nejezdí), omlouval se mi a prý o mě nechce přijít. Z rozchodu je špatnej a pořád mi píše jak mě miluje. Po dnešní hádce mi ale napsal, že měl autonehodu, naštěstí teda nic vážného, ale auto asi na odpis a ještě mi poslal fotku. Můžu za to já, jak jsem ho vytočila? Nevím, jak se teď zachovat.
Každý děláme svá rozhodnutí a pokud sedl za volant naštvaný bylo to jeho rozhodnutí cos v tu dobu dělala ty bylo zas tvoje, ale házet svoji neuváženost a chybu na druhého… ![]()
POŘÁD NECHÁPU PROČ SIS HO JEŠTĚ NEBLOKLA, KDYŽ UŽ SEŠ S NÍM ROZEŠLA. JÁ SI VŽDYCKY BLOKNU VŠECHNY EX.
Ať je rád, že se mu nic nestalo. Ne každý má to štěstí… A holky mají pravdu v tom, že taky mohl někoho zmrzačit, nebo zabít…
Stalo se mi něco zdánlivě podobného. Kluk, párkrát jsme se sešli, prý jsem mu úplně zamotala hlavu a cestou domu v noci hodil auto přes střechu, jemu se nic nestalo. Ale taky jsem s ním nezačala chodit, protože bych snad měla mít výčitky.