Rozchod a návrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5729
7.4.22 19:43

Nečekej na něj, pro plnohodnotný vztah se nevrátí. Jen si nechal zadní vrátka pro případný sex. Je mi to líto, ale to zvládneš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.4.22 20:06

@Lil Kitkatt děkuji…. Myslela jsem si, že to je muž už navždy … sešel se i s moji mámou.. stále na mě prý mysli.. chybim mu.. ale prý chce tomu dat čas :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.4.22 20:19

Moje švagrová, kdysi, to takhle měla celých 7 let. Já bych si sakra rozmyslela, jestli se fakt rozejít. Když už se dva jednou rozejdou, mohou se k sobě vrátit, ale vždycky se zase rozejdou. Jsou třeba i výjimky, ale rozchod už jako takový ten vztah nabourá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.4.22 20:21
@anonym2424 píše:
@Lil Kitkatt děkuji…. Myslela jsem si, že to je muž už navždy … sešel se i s moji mámou.. stále na mě prý mysli.. chybim mu.. ale prý chce tomu dat čas :,(

Chybíš mu? Tak ať to dá najevo. Musí dát čas. Na co? Předpokládám že vám není náct… Kdyby jsi mu fakt chyběla, byl by s Tebou. Tohle smrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8969
8.4.22 10:41
@anonym2424 píše:
@Lil Kitkatt děkuji…. Myslela jsem si, že to je muž už navždy … sešel se i s moji mámou.. stále na mě prý mysli.. chybim mu.. ale prý chce tomu dat čas :,(

Asi to zkousi i nekde jinde a tebe si nechava jako zalohu.Vim ze je to ted pro tebe hrozny, ale necekej na nej jestli se milostive vrati. Protoze, kdyby te miloval, byl by s tebou, takhle jednoduchy to je. Nakonec potkas nekoho lepsiho, kdo s tebou bude chtit byt kazdou minutu a nebude potrebovat naky pauzy. A to bude ten pravej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí