Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nečekej na něj, pro plnohodnotný vztah se nevrátí. Jen si nechal zadní vrátka pro případný sex. Je mi to líto, ale to zvládneš ![]()
@Lil Kitkatt děkuji…. Myslela jsem si, že to je muž už navždy … sešel se i s moji mámou.. stále na mě prý mysli.. chybim mu.. ale prý chce tomu dat čas ![]()
Moje švagrová, kdysi, to takhle měla celých 7 let. Já bych si sakra rozmyslela, jestli se fakt rozejít. Když už se dva jednou rozejdou, mohou se k sobě vrátit, ale vždycky se zase rozejdou. Jsou třeba i výjimky, ale rozchod už jako takový ten vztah nabourá.
@anonym2424 píše:
@Lil Kitkatt děkuji…. Myslela jsem si, že to je muž už navždy … sešel se i s moji mámou.. stále na mě prý mysli.. chybim mu.. ale prý chce tomu dat čas
Chybíš mu? Tak ať to dá najevo. Musí dát čas. Na co? Předpokládám že vám není náct… Kdyby jsi mu fakt chyběla, byl by s Tebou. Tohle smrdí.
@anonym2424 píše:
@Lil Kitkatt děkuji…. Myslela jsem si, že to je muž už navždy … sešel se i s moji mámou.. stále na mě prý mysli.. chybim mu.. ale prý chce tomu dat čas
Asi to zkousi i nekde jinde a tebe si nechava jako zalohu.Vim ze je to ted pro tebe hrozny, ale necekej na nej jestli se milostive vrati. Protoze, kdyby te miloval, byl by s tebou, takhle jednoduchy to je. Nakonec potkas nekoho lepsiho, kdo s tebou bude chtit byt kazdou minutu a nebude potrebovat naky pauzy. A to bude ten pravej!