Přítel neumí řešit hádku normálně

Anonymní
30.12.18 14:59

Přítel neumí řešit hádku normálně

Ahoj, uz mi z toho hrabe a proto píší sem. Anonym prosim. S pritelem jsme se vcera pohadali kvuli kravine.. Ja se přítele normalne zeptala zda mohu vypnout televizi nebo se budeme jeste dívat.. příteli prislo hrozne vtipné mi neodpovídat a ignorovat me..(ma tendenci to delat neustále.. ma chvilky kdy kazdou mou otázku ignoruje a kdyz to udelam podle sebe tak začne rikat ze jsem mela udelat opak a směje se mi a ja uz z toho mam pokazde nervy nekde). Pak jsem mu rekla ze si ma vtípky nechat nekde a at mi aspon jednou odpoví (hodinu na to mi tvrdil ze mi odpověděl ale ja ho neslysela.. to ze mi to mohl zopakovat mu normalni ocividne nepřišlo). Uprimne me to dohání k šílenství. Pak se to dostalo k něčemu jinému a nebudu presne rikat co.. jen jsem mu rekla ze mi neco vadi a trapi me to.. a víte co udělal? Zacal me skrz to provokovat.. ne ze by mi rekl at se netrapim, on schvalne přidával a jeste se tomu smál..a kdyz jsem mu rikala ze kdybych mu toto delala ja tak je peklo na zemi tak me schvalne nenechal mluvit a skákal mi do reci a smál se mi.. ja vybouchla pláčem a uz to nevydržela tak jsem dala vanu a pak jsem si sla lehnout.. on mezitim hodil vanu taky a kdyz dosel tak mi jeste sebral perinu (mame jednu velkou společnou). Tahala jsem za ni s rikala at mi ji vrátí a nic. Tak jsem si vzala deku a usla pod ni. Rano odešel do prace a ja se mu v sms omluvila, ale je uražený. Nevim zda je neco spatne se mnou a omluvila jsem se oprávněně nebo zda si omluvu ani nezaslouží.. jen ho znam a vim ze bude urazenej a nevim jak dlouho opet. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35798
30.12.18 15:03

Jste oba jak malý děcka. Tak jsi měla tu tv vypnout a kdyby se chtěl dívat dál ať si jí zase zapne. A ty se kvůli takovým blbostem nenervuj a nebreč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9046
30.12.18 15:04

Jsi dobrá, že jsi se jen rozbrečela. Já bych mu jednu vypálila mezi oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
30.12.18 15:05

Nechci tě urazit, ale podle popisovaných problémů bych řekla, že vám je cca 15 let? Pokud jste dospělí lidé, tak se přítel chová jak mentálně zaostalý. Tyhle provokace a vtípky, které jsou vtipné jen pro toho, co je dělá, ale okolí obtěžují, to mi připomíná kluky na základní škole. Mluvím za sebe, tohle chování je mi natolik protivné, že by pro mě bylo důvodem vztah ukončit. A tyhle urážlivé povahy, co se s manželkou nebaví, dokud je na kolenou neodprosí, i když chyba byla u nich… no šla bych od něj.

• Citovat
  • Upravit
2950
30.12.18 15:06

To jako vážne se musíš ptát na vypnutí TV? A tohle vše kolem, navíc se ještě omluvis???? :roll: nezlob se ale je to divny chování - toto řešit a on se takhle chovat tak se sbalim a jdu. Co by bylo když by jste měli deti??? To je pro mě vztah úplně mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
30.12.18 15:08

Má tě krásně omotanou.. Typický manipulátor.. Omluvit by se (dle vypsané situace) měl on a má tě zpracovanou tak, že vždy uvidíš chybu ve finále jen u sebe a budeš se omlouvat.. Tím jeho manipulaci jen krásně upevniš a on nabude dojmu, že může vše.. Od těhlech typanů ruce pryč.. Sobci a manipulátoři.. Vím, že třetí osobě se to mluví a lásce se nedá porucit.. Byla sem v podobné situaci a naštěstí sem se probrala dřív, než sem ztratila samu sebe úplně..
Držím palce, ať je brzy klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106398
30.12.18 15:08
@pikola píše:
Jste oba jak malý děcka. Tak jsi měla tu tv vypnout a kdyby se chtěl dívat dál ať si jí zase zapne. A ty se kvůli takovým blbostem nenervuj a nebreč
@Anonymní píše:
Ahoj, uz mi z toho hrabe a proto píší sem. Anonym prosim. S pritelem jsme se vcera pohadali kvuli kravine.. Ja se přítele normalne zeptala zda mohu vypnout televizi nebo se budeme jeste dívat.. příteli prislo hrozne vtipné mi neodpovídat a ignorovat me..(ma tendenci to delat neustále.. ma chvilky kdy kazdou mou otázku ignoruje a kdyz to udelam podle sebe tak začne rikat ze jsem mela udelat opak a směje se mi a ja uz z toho mam pokazde nervy nekde). Pak jsem mu rekla ze si ma vtípky nechat nekde a at mi aspon jednou odpoví (hodinu na to mi tvrdil ze mi odpověděl ale ja ho neslysela.. to ze mi to mohl zopakovat mu normalni ocividne nepřišlo). Uprimne me to dohání k šílenství. Pak se to dostalo k něčemu jinému a nebudu presne rikat co.. jen jsem mu rekla ze mi neco vadi a trapi me to.. a víte co udělal? Zacal me skrz to provokovat.. ne ze by mi rekl at se netrapim, on schvalne přidával a jeste se tomu smál..a kdyz jsem mu rikala ze kdybych mu toto delala ja tak je peklo na zemi tak me schvalne nenechal mluvit a skákal mi do reci a smál se mi.. ja vybouchla pláčem a uz to nevydržela tak jsem dala vanu a pak jsem si sla lehnout.. on mezitim hodil vanu taky a kdyz dosel tak mi jeste sebral perinu (mame jednu velkou společnou). Tahala jsem za ni s rikala at mi ji vrátí a nic. Tak jsem si vzala deku a usla pod ni. Rano odešel do prace a ja se mu v sms omluvila, ale je uražený. Nevim zda je neco spatne se mnou a omluvila jsem se oprávněně nebo zda si omluvu ani nezaslouží.. jen ho znam a vim ze bude urazenej a nevim jak dlouho opet. :roll:

A za co ses omlouvala :D? Naštvaná máš být ty, ne on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
30.12.18 15:09

Tak takovyho chlapa bych fakt nechtela .. aby se tohle jeho provokovani nestupnovalo :zed: on vi,ze i kdyz to cele vyprovokoval on,tak nakonec vzdycky prilezes Ty a to je obrovska chyba .. taky jsem to delala,ale pak jsem na to proste rezignovala,cely den manzelovi nepsala,klidne s nim nekolik dni nemluvila a vysledek? Naucil se uznat svou chybu a casto se stava,ze po takovych situacich prijde nejen s omluvou,ale i kytickou nebo necim,co mam rada :kytka:

• Citovat
  • Upravit
52
30.12.18 15:11

A takovej blbec si dokaze najit holku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.18 15:18

@Serpentini To jsem mela chut udelat ale nemohla jsem protoze bych to poslouchala nevim jak dlouho.. jen jsem křičela a kvuli tomu se na me urazil. Jenze u nej nekdy nic jinyho nez křik nepomáhá.. zni to jak kdybych mluvila o decku.
@Lalelale Ne nejsme deti. Jsme dospěli. A je to priteluv typ humoru bohuzel.
@Levixka No ja se rano po probuzení prisla ze jsem přeháněla a mela bych se uklidnit ale po tom co mi na to neodepsal a je protivnej pres sms mi prijde zda to neni zas jak vzdy ze bude dobu urazenej i kdyz jsem se ani omlouvat nemusela.
@Twixinka Az na to ze pritel je tvrdohlavý a se svou mámou se nebavil rok a kdyz se nad tim zamyslim bylo to skrz hloupost..

• Citovat
  • Upravit
588
30.12.18 15:21

Je vidět že se vůbec neumí chovat dospěle. Ty ano, když se slušně zeptáš zda tv vypnout nebo se dál dívat, taky se tak ptáme. Netolerovala bych takové chování v žádném případě, partneři se k sobě mají chovat slušně. Je to pěkný zmetek, když se baví tím jak ty se trápíš, musíš mu ukázat že máš v sobě dost síly si takové chování nenechat líbit. Ale ne tak že se s ním budeš přetahovat o peřinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
30.12.18 15:22
@Anonymní píše:
Ahoj, uz mi z toho hrabe a proto píší sem. Anonym prosim. S pritelem jsme se vcera pohadali kvuli kravine.. Ja se přítele normalne zeptala zda mohu vypnout televizi nebo se budeme jeste dívat.. příteli prislo hrozne vtipné mi neodpovídat a ignorovat me..(ma tendenci to delat neustále.. ma chvilky kdy kazdou mou otázku ignoruje a kdyz to udelam podle sebe tak začne rikat ze jsem mela udelat opak a směje se mi a ja uz z toho mam pokazde nervy nekde). Pak jsem mu rekla ze si ma vtípky nechat nekde a at mi aspon jednou odpoví (hodinu na to mi tvrdil ze mi odpověděl ale ja ho neslysela.. to ze mi to mohl zopakovat mu normalni ocividne nepřišlo). Uprimne me to dohání k šílenství. Pak se to dostalo k něčemu jinému a nebudu presne rikat co.. jen jsem mu rekla ze mi neco vadi a trapi me to.. a víte co udělal? Zacal me skrz to provokovat.. ne ze by mi rekl at se netrapim, on schvalne přidával a jeste se tomu smál..a kdyz jsem mu rikala ze kdybych mu toto delala ja tak je peklo na zemi tak me schvalne nenechal mluvit a skákal mi do reci a smál se mi.. ja vybouchla pláčem a uz to nevydržela tak jsem dala vanu a pak jsem si sla lehnout.. on mezitim hodil vanu taky a kdyz dosel tak mi jeste sebral perinu (mame jednu velkou společnou). Tahala jsem za ni s rikala at mi ji vrátí a nic. Tak jsem si vzala deku a usla pod ni. Rano odešel do prace a ja se mu v sms omluvila, ale je uražený. Nevim zda je neco spatne se mnou a omluvila jsem se oprávněně nebo zda si omluvu ani nezaslouží.. jen ho znam a vim ze bude urazenej a nevim jak dlouho opet. :roll:

Proč s ním jsi? Pokud je mentálně postižený a nechápe mluvenou řeč, tak bys možná na něj mohla brát nějaký příspěvek na péči. Jinak nevím, proč by jsi s ním měla být.
Omluvila jsi se mu za co? Nějak nechápu.

• Citovat
  • Upravit
7571
30.12.18 15:23

No viditelne spolu komunikovat vubec neumite. Nebudu se ptat kolik vam je roku, ale je to skoro jak v materske. Co me prekvapuje, ze ti dela vylozene naschvaly a jeste se tim bavi. Zamyslel bych se na tvem miste nad budoucnosti vaseho vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
30.12.18 15:24
@Anonymní píše:
@Serpentini To jsem mela chut udelat ale nemohla jsem protoze bych to poslouchala nevim jak dlouho.. jen jsem křičela a kvuli tomu se na me urazil. Jenze u nej nekdy nic jinyho nez křik nepomáhá.. zni to jak kdybych mluvila o decku.
@Lalelale Ne nejsme deti. Jsme dospěli. A je to priteluv typ humoru bohuzel.
@Levixka No ja se rano po probuzení prisla ze jsem přeháněla a mela bych se uklidnit ale po tom co mi na to neodepsal a je protivnej pres sms mi prijde zda to neni zas jak vzdy ze bude dobu urazenej i kdyz jsem se ani omlouvat nemusela.
@Twixinka Az na to ze pritel je tvrdohlavý a se svou mámou se nebavil rok a kdyz se nad tim zamyslim bylo to skrz hloupost..

Tak si s ním brzy pořiď miminko a vše se vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
30.12.18 15:24

...

No, pěkný kretén to je. Jako že tě takhle úmyslně vytáčí a má z toho srandu svědčí o tom, že si pán potřebuje dokazovat jak má nad tebou navrch. A že ti večer sebere deku, no to je teda buranství nejhrubšího zna. Jsou věci, které se prostě nedělají,no, tady evidentně chybí elementární vychování. Tvá omluva není na místě. Omlouvat by se měl on, jenže to ho ve svém buranství samozřejmě ani nenapadne. Ponižuje tě a ty se tou omluvou ponižuješ ještě sama. Měla bys ho nakopat do kulek. Já bych s takovým blbem teda nevydržel. Možná by ses měla poohlédnout po kvalitnějším chlapovi, ale to asi číst nechceš......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí