Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Diana69 píše:
Chemie
Taky si myslím, Hodně chemie v kýblu na vytirani 🤣 👍 🤣
@Anonymní píše:
Ahoj, zajimalo by mě, jak je to možné. Líbí se mi muz od nas z domu. Vzdy když se potkame, usmeje se. Včera jsem sla vytirat chodbu, a když jsem brala do ruky rohozku pred jeho bytem, mela jsem pocit, že bych libala i zem po které chodí.
Cim to je? Vzdyt o nem prakticky nic nevim… Ja zadana, on rozvedený
Manžela miluji velmi, ale že bych chtěla líbat zem, po které chodí, to se mi ještě nikdy nestalo.
Každopádně máš našlápnuto na pořádný průšvih.
@Anonymní píše:Žloutence zdar!
Ahoj, zajimalo by mě, jak je to možné. Líbí se mi muz od nas z domu. Vzdy když se potkame, usmeje se. Včera jsem sla vytirat chodbu, a když jsem brala do ruky rohozku pred jeho bytem, mela jsem pocit, že bych libala i zem po které chodí.
Moc si ho idealizuješ. Třeba je to kure… a smrdí mu nohy. Když myješ tu chodbu předjeho dveřma, tak kouká kukátkem a žere přitom uzený. Ale můžu ti říct že na záchod určitě chodí.
@Forest_Gump1 píše:
Moc si ho idealizuješ. Třeba je to kure… a smrdí mu nohy. Když myješ tu chodbu předjeho dveřma, tak kouká kukátkem a žere přitom uzený. Ale můžu ti říct že na záchod určitě chodí.
@Forest_Gump1 píše:
A krká a prdí. ![]()
Asi se nudis a vymyslis blbosti Kdyby to tak zusil manzel☺️
Ahoj, zajimalo by mě, jak je to možné. Líbí se mi muz od nas z domu. Vzdy když se potkame, usmeje se. Včera jsem sla vytirat chodbu, a když jsem brala do ruky rohozku pred jeho bytem, mela jsem pocit, že bych libala i zem po které chodí
.