Rozchod a návrat

Anonymní
30.12.18 18:02

Rozchod a navrat

Dobrý den byli jsme spolu s přítelem skoro 4 roky teď jsem se rozesli po druhé a myslím že definitivně. Nesu to myslim dobre rozesel se on. jen by mě zajímalo jestli jste se někdy k ex vrátili i po 3 treba i po několika měsících nebo roce. Prostě si chci jenom přečíst vaše příběhy jestli byl happy end nebo ne děkuji:) docela mi to pomáhá přečíst něco příběh podobný :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
30.12.18 18:07

Ne a jsem za to velmi vděčná. Byla jsem v takovém rozpoložení, že bych byla schopná to udělat a byla by to ta největší chyba v životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.12.18 18:09

Vrátili jsme se k sobě po čtyřech letech. Teď jsme manželé a máme dvě děti. Nelituju ani rozchodu, ani návratu. Oboje bylo jedno z nejlepších rozhodnutí v životě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.18 18:11
@Janli píše:
Vrátili jsme se k sobě po čtyřech letech. Teď jsme manželé a máme dvě děti. Nelituju ani rozchodu, ani návratu. Oboje bylo jedno z nejlepších rozhodnutí v životě.

To je krásný moc Vam to přeji:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.18 18:13

Vrátili po 4mesicich.lituji

• Citovat
  • Upravit
4270
30.12.18 18:21

Mám za sebou vztahy s rozchody a návraty. Ve vztazích, kde to bylo opakované, to bylo jen protahování agonie, kterou jsem si v té době neuvědomovala. Smysl to má, když se problém, kvůli kterému došlo k rozchodu, řeší a vyřeší (což je možné různým způsobem). Podle mě je potřeba ho narovnat po prvním návratu, jinak ve vztah ztrácím důvěru. Druhý, třetí, další rozchod a návrat podle mě svědčí o tom, že vztah nemá budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.18 18:24
@Do-not-touch píše:
Mám za sebou vztahy s rozchody a návraty. Ve vztazích, kde to bylo opakované, to bylo jen protahování agonie, kterou jsem si v té době neuvědomovala. Smysl to má, když se problém, kvůli kterému došlo k rozchodu, řeší a vyřeší (což je možné různým způsobem). Podle mě je potřeba ho narovnat po prvním návratu, jinak ve vztah ztrácím důvěru. Druhý, třetí, další rozchod a návrat podle mě svědčí o tom, že vztah nemá budoucnost.

Děkuji moc za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
7776
30.12.18 18:48

Vrátili po 7 měsících. Chodili jsme spolu 5 let. Celých 7 měsíců jsme se neviděli, pak jsme se potkali a ještě ten den se zase sestěhovali. Bylo to o ničem. Ztráta času. Ale mělo to tak být. Rozešli jsme se a jsme za dobře. Zůstal kamarád s mojí mamcou i ségrou. Než jsem potkala nynějšího manžela, tak jsme se přátelili taky. Teď už ne. Manžel si to nepřeje :mrgreen: A mně to nevadi, spíš naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.18 19:57

Rozešli jsme se po 2,5 letech, pak jsme spolu nebyli cca půl roku. Rozešel se on se mnou, z ničeho nic,jako blesk z čistého nebe. Chtěla jsem se mu pomstít :oops: Svedla jsem no a pak jsme se začali scházet. Nejdřív jen na sex,pak jsme spolu trávili stále víc a víc času. Trvalo cca rok, než jsme si vše vyříkali. Byly v tom pomluvy od „kamaráda“, který mě chtěl pro sebe a nakukal mu nesmysly, kterým uvěřil :( Ale rozchod nám pomohl právě v komunikaci,od té doby jsme byli oba schopní říct si,když se nám něco nelíbilo nebo cokoliv :potlesk: No a po dalších 4 letech jsme se vzali a jsme už přes deset let manželé :srdce: A troufnu si říct,že se milujeme čím dál víc :* :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.18 21:11

Rozesli jsme se po 10 letem vztahu, navrat k sobe po 6 mesicich a lituji toho.

• Citovat
  • Upravit
323
30.12.18 21:57

Po třech letech jsme se vrátili. Pak rok ještě spolu byli. Ale důvěra vyprchala. Nakonec jsem to ukončila a on ještě rok čekal, jestli nezměním názor. Roky se přátelíme. Má mě určitě stále rád. Nelituji, i když to byl asi nejlepší chlap. Prostě to tak mělo být. V návraty věřím jen ve chvíli, kdy si oba uvědomí, že problémy se dají řešit a že jim je spolu lépe než bez sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.19 17:08
@Do-not-touch píše:

Je mi hrozne :/ myslela jsem si ,že jsem v pohodě ze to nesu lépe než poprvé co to ukoncil ,ale spletla jsme se je mi zase hrozně. Nejhorší je ,že na něm nebylo vidět jestli ho to mrzí nebo trápí když jsem se ptala proč to není na něm vidět že ani treba nebrecel a on řekl že chlapi nebreci..dneska teda když jsem odjížděla tak vypadal na měkko ale i tak . Já vím že jsem hloupá ,ale naivně si tady čtu diskuze o rozchodu a návratu a tím se uklidnuju že se třeba po nějakým čase když nebudeme v kontaktu ozve a nějak se k sobě vrátíme. Jeho to ke taky první vztah s kym byl dlouho ..promin za sloh jenom se z toho potrebuji vypsat 🙄 😁

• Citovat
  • Upravit
646
1.1.19 17:21
@Anonymní píše:
Je mi hrozne :/ myslela jsem si ,že jsem v pohodě ze to nesu lépe než poprvé co to ukoncil ,ale spletla jsme se je mi zase hrozně. Nejhorší je ,že na něm nebylo vidět jestli ho to mrzí nebo trápí když jsem se ptala proč to není na něm vidět že ani treba nebrecel a on řekl že chlapi nebreci..dneska teda když jsem odjížděla tak vypadal na měkko ale i tak . Já vím že jsem hloupá ,ale naivně si tady čtu diskuze o rozchodu a návratu a tím se uklidnuju že se třeba po nějakým čase když nebudeme v kontaktu ozve a nějak se k sobě vrátíme. Jeho to ke taky první vztah s kym byl dlouho ..promin za sloh jenom se z toho potrebuji vypsat 🙄 😁

Kdyz se budes upinat na navrat, tak si tim akorat uskodis.To, ze ti je na hov*o je normalni a bohuzel to bude nejakou dobu trvat, ale az uplyne nejaka doba, tak budes rada, ze to skoncilo a nemarnis s nim cas.Skoncilo to a nejaky duvod to mit muselo.Hlavu vzhuru,deje se to denne a nekdy treba i po 20 letech vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.19 14:28

Hra? nebo jak si to vyložit

Zkusím to popsat co nejstručněji, jak to vidíte…
Loni v září jsme se s přítelkyní nepohodli a rozešli, z mého popudu se odstěhovala. Od druhého dne jsme opět navázali (mimo intimností) a začali podnikat většinu věcí spolu a bylo mi řečeno že jsem konečně úžasnej chlap. tak to běželo dál - výlety, Vánoce, obědy, večeře, společné povídání o všem, nestyděli jsme se v ničem, jen jsme spolu nespali. To nastalo až na dovolené v březnu. Pak opět nic. Při její události v rodině (umíral jí příbuzný) jsme obden za ním jezdili do nemocnice a cítila obrovskou podporu včetně pohřbu. Vznesl jsem dotaz, jestli budeme zase partneři, řekla mi že neměla za těch 9 měsíců ani 3 dny sama pro sebe, protože jsme stále spolu. Řekl jsem jí, že jí tedy dám prostor, který potřebuje. První měsíc jsme se každy týden setkali na kávu nebo popovídání, teď už ne. Zprvu jsem psal SMS, neutrálního charakteru pro připomenutí mého zájmu, řekla mi že pořád něco, přestal jsem. V tomto týdnu jsem šel jeden den normálně spát a v půlnoci mne „něco“ vzbudilo, mám to tak, že když se s „přítelkyní“ něco děje něco mne kopne, neumím si to vysvětlit. Sedl jsem do auta a vyrazil směrem k jejímu bydlišti, otevřel vrátka (klíč jsem od ní dostal, ale byly odemčené) a šel dovnitř. Zaslechl jsem a následně viděl to co jsem asi neměl… byli v nejlepším. Asi jsem nezareagoval nejlépe a zabouchal na okno. Po mém odjezdu jsem jel domu a vyročil linku důvěry, nebyl jsem schopen to pobrat. Pohodinovém telefonátu najednou od ní přišla zpráva, že to je jinak, kamarád na návštěvě, zvrtlo se to a že věděla že je to blbě, že je jí to líto, že se jí tohle nestalo nikdy… Psali jsme si do 5 do rána, pak se sešli a já jí navrhl buď návrat, nebo rozchod. Vybrala si to druhé, protože prý teď to tak necítí, že mně sice má moc ráda ale nemiluje, snažil jsem se jí vysvětlit, to je ale samozřejmě ode mne neakceptovatelné, že zamilovanost přejde ve vztahu k mít rád.. v každém partnerství a pokud by měla být zamilovaná tak musí mít nového partnera každých x let. Nicméně pak mi řekla že potřebovala víc času a že neví kolik… 10 měsíců mi přišlo poměrně dost… Aktuálně nekomunikujeme… je mi jasné, že většina mi napíše vykašli se naná nebo ještě hruběji, ale i přes to co jsem viděl když si na to vzpomenu je mi zle a buší mi srdce jako o závod, tak jí miluji. Divné, sebedestruktivní, ale reálné
Jaký máte názor na další možnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.4.22 19:22

Rozešli jsme se s přítelem po 2 letech vztahu… ukončil se veškerý kontakt.. jsou to teď 3 týdny po rozchodu.. stále si přeji aby se vrátil.. řekl mi, ze se ozve až bude správný čas … ale jak dlouho mám čekat.. vrátí se..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí