Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Takových diskuzí je tady mraky. Být tebou, tak se v žádném případě neupínám na to, jestli se chlap probere a bude se chtít vrátit. Začni se věnovat sama sobě, choď ven, bav se, užívej si.
Upřímně to neni tak jednoduché. Co jsem koukala v ostatních příspěvcích nikde neni napsáno jestli se člověk opravdu chtel vratit. Všude jen lidi kritizují jak je ženská blbá kdyz odpustí nevěru. Věřte nebo ne to mi je jasny… ale me zajima jestli si to chlap uvedomi o co přichází. At uz o ženu, deti, pohodlí ze mel doma uklizeno a uvareno no cokoliv. Prostě jestli dokaze spolknout svoje ego a uznat chybu
Ano, muj byvaly manzel se probral, kdyz ho milenka poslala nekam, zjistil, ze prisel o rodinu. Ale ja uz po tom pul roce vedela, ze ho fakt zpatky nechci( bylo toho vic, vo uz nebylo dobre). Dneska jsme oba stastni s nekym jinym a deti uz se adaptovaly a nemaji s tim problem.
Tohle jsi asi na mysli nemela. Rozhodne bych se na nic takovwho neupinala. Ja zjistila, ze je mi bez nej o dost lip. A ani jsem zadny pocit zadostiucineni nemela, skoncilo by to tak jako tak.
Nikým si nenechte nakecat, že jste blbá, pokud chcete dát druhou šanci. Já si zase myslím, že blbý jsou ty co říkají takový ty obecný kecy o nevěře a ještě jim věří.
Blbý je, že ve vašem případě, jste šli od sebe a teď záleží na něm. Ego je mocná věc
z pár diskuzi tady si pamatuju, že chlap takhle odešel, s milenkou nebyl, manželka se dozvídala z okolí, jak se mu,,stýská,, ale jeho ego bylo víc, a ikdyž ona by mu asi tu šanci dala, on neměl,,odvahu,, udělat krok k návratu. Někteří se vrátiti nechtějí, někteří žijou ve,,studu,, za to co udělali a jiní mají právě to ego…
Další věc je, že pokud by to trvalo delší dobu, asi by mě jeho návrat taky nelákal. Když o tom musel dlouho přemýšlet, není o co stát.
Problém je, ze ty bys ho teď vzala zpátky s otevřenou náručí i kdyby si nic neuvědomil a bude to mit bez práce. Většině nic jinyho nezbude když to sní nevyjde a ještě si myslí, jakej je kanec když se o něj přetahuji dvě ženský.
Většinou nejvíc pomůže když ukážeš, že to jde vlastně líp i bez něj ![]()
@pikola
To není tak uplne pravda ze bych ho vzala zpět hned… taky mam par podmínek na který by potom musel přistoupit aby to fungovalo… a nebylo to stejný… tady jde o to jestli se vracejí a jak moc to ego muze překážet. Nebo jak může překážet okoli a jejich názory.
No hlavně bych nepristupovala na to, že bude mít po návratu fulservis jako před.
Neuvědomí. Zjistí, že má najednou volnost a může si zakukat, kde chce. Ve šťastný návrat a nějaké uvědomění rozhodně nedoufej.
Myslím že jo. Obzvláště když vymenil a razantně si pohoršil.
Tak bude chtít zpět a kat se.
ano, znám z okolí případy, kdy se muž nasytil nové milenky a zastesklo se mu po full servisu od manželky a chtěl se vrátit, ovšem ty manželky byly chytré a poslaly ho do pr. do pryč, ať si mu vaří a pere milenka
Ahoj, aby si uvědomil, že mu chybíš, musí nejdřív zažít, jaké to je, když tě ztratí. Když uvidí, že funguješ, zvládáš situaci s přehledem, žiješ si svůj život, začne v něm hlodat nejistota. To je ten nejsilnější motor pro návrat.
Teď by se nevrátil z lásky, ale z pohodlnosti a strachu ze samoty. On musí projevit skutečnou pokoru a ochotu nést následky. V tom je právě problém, protože většina nevěrníků nevěru bagatelizuje a raději by na ni hned zapomněla.
Ne, neuvědomí si že mu chybíte, neboť přemýšlí ptákem.
Kdyby měl strach že o tebe prijde, tak nebude vyšukávat jinde.
Je to spíš tvoje zbožné přání že se bude kát a přileze po kolenou. Tvé situace je mi líto, nic ve zlém.
Ahoj, tohle je hrozně těžký
. Upřímně – každý chlap to má jinak, někdo si to uvědomí hned, někdo vůbec. Já bych se teď spíš soustředila na to, aby fungovala ta střídavka a ty ses z toho nezhroutila. Čas ukáže, ale nesázela bych na to úplně všechno.
Ahoj chtěla jsem se zeptat zda je tu nekdo kdo zažil nevěru a rozchod z jeho strany. Ted jsme od sebe a mame stridavou péči. Ni nevim jak zvladnu se snim vidat a predavat deti. Zatím jsme na začátku tak jeste nevím ani jak bude fungovat tohle. Následně jsem se dozvěděla ze zena se kterou me podvadel do toho jit nechce. Nevěru bych odpustit asi dokázala, časem samozřejmě. Miluji ho a chtela bych mi rodinu kompletní. Zažil nekdo neco podobného? chlap se nakonec probral a chtel se vratit? Fungovalo to? Po jak dlouhé době si muze uvědomit ze mu rodina nebo ja bide chybět?