Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte.
Prosím vás zrira mě svědomí, mám divný pocit a strašně moc hledám odpověď. Chci názor člověka který tohle bude číst a jak to vidí on..jestli jsem vážně paranoidní nebo ne.
Včera večer přijel přítel z práce, teď občas vozí takovou mladší holcinu je asi o dva roky mladší, (my s přítelem děláme spolu ) takže vím jak vypadá atd atd
Přítel mi přišlo že se před ní předvádí (písničky nahlas, rychlá jízda, nadávky na ostatní,…) minule upozornil ať se podívám že na ni host pořád kouka tak jsem mu na to odpověděla „no asi jako ty (pronesla jsem to s úsměvem)“ a on se naštval urazil že říkám kraviny. Od tý doby mi to jakoby vyčítá že si pak"" myslím různý věci když do práce zrovna nejedu a vezu ji apod. "" A včera když přijel domů, tak mi přišlo jak kdyby byl úplně vlezly, najednou chtěl ať si jdu k němu lehnout, ať mu dám pusu, tě se na mě celý den tesil. Já okamžitě ztratila náladu protože jsem měla divný pocit z něj jakoby něco udělal..tak sem mu řekla že si jdu lehnout a on se jakoby pořád vtíral, já se rozbrečela v posteli nechtěla jsem s ním mluvit prostě mě zavalil ten strach že se něco stalo..a on furt jako co se děje co se děje proč brečím jestli něco udělal nebo co se stalo ať jdu k němu apod pak najednou po hoooooodne dlouhé době byl nadržený večer a taky po hooodne dlouhé době se prvně venoval mě a ne jen sobě sám od sebe.
Nevím no..napadlo mě že má třeba pokaždý výčitky když ji veze kvůli tomu že jsem mu minule říkala že po ni čumí. Nebo nevim prostě no..
Teď ráno se chová jako obvykle akorát se mě pořád ptá co se včera večer stalo…
Buď ho nažhavila a doma na tobě sex dokonal, nebo se s ním líbala (či orál) a doma sex dokonal, nebo ji rychle prcl a byl stále nadržený a doma na tobě v sexu pokračoval
.
Mne se zda, ze tady zensky za každou cenu hledají problémy tam, kde ani realne nemusí byt.
Přítel se chtěl přitulit a mít sex..neslýchané!
@akvarelka75 píše: Více
Fakt sis namluvila takovýho blbečka? Gratulace a klobouček.
Písničky nahlas, rychlá jízda, nadávky na ostatní, jó, takovému chlapovi nelze odolat
![]()
Já si teda taky myslím, že ho ona rozrajcovala a tebe pak použil. Ale kdoví.
Nemyslíš, ze kdyz by něco udělal tak by ten kontakt naopak spis nevyhledaval a vyhýbal se ti kdyz by se cítil provinile?
@Nevšední… píše: Více
A ještě zlaté řetězy na chlupaté hrudi. Takové týpky si vybírají leda tak jednoduché holky. A že tomu tak je i v tomto případě, svědčí i vybraný sloh zakladatelky.
@JancaS84 píše: Více
nikdy jsme s manželem neměli víc sexu z jeho iniciativy, než když měl milenku…
@884135 píše: Více… já tou dobou netušila, že má milenku… ty nároku…
Příspěvek upraven 23.06.26 v 09:55
Já bych dala na svoji intuici. Znáš jeho obvyklé chování, teď cítíš, že to v pohodě není. Myslím, že se mu ta holka líbí, zároveň si ale myslím, že s ní nic neměl. Ale podle mě na ní myslí
Což ovšem nevypovida nic o tom, že by ona byla nějaká potvora a myslela na něj taky (možná). Musí to být pro tebe nepříjemné, ale věci se nám dějí z nějakého důvodu… třeba tímto poznáš, jaký partner ve skutečnosti je, jestliže bude nadále slintat po ní. Můžeš to zkusit brát jako životní zkoušku…, která ti pomůže rozpoznat, jakým směrem se máš vydat. Hodně štěstí. ![]()
Já bych to rozpustila. Je to přechozené. Takové ze zvyku. Potkáš někoho lepšího.
@Anonymní píše: Více
Asi mu milenka nabídla něco, co doma postrádal.