Rozchod přes sms

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.6.20 17:55

Rozchod přes sms

Ahoj, chci se zeptat jaky mate nazor na to, když s clovekem strávíte 2 a půl roku a on se s vámi rozejde přes SMS a ještě hrubým zpusobem” bez doprdele”. Hrozne to boli

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1870
25.6.20 18:04

Zalezi, co tomu predchazelo. Jen tak to asi nikdo nenapise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.20 18:07

No mala hádka kvůli kravine :lol: kvuki vlasum :D @Kosopemi

• Citovat
  • Upravit
1870
25.6.20 18:08

Pokud se diky „male hadce kvuli vlasum“ muzete rozejit, tak to ani nemohl byt zdravy vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
25.6.20 18:09
@Anonymní píše:
No mala hádka kvůli kravine :lol: kvuki vlasum :D @Kosopemi

Jak kvuli vlasum? Muzes to nejak rozvest? Vy jste se rozesli kvuli vlasum?
Tusim, ze to bude mit nejakou zajimavou pointu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
25.6.20 18:16

Proč kvůli vlasům? Jako kdyby se semnou někdo takhle rozešel, byl by to pro mě naprostý srab.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.20 18:18

No spis on :D :lol: :lol: jo a je mu 20, no proste jsme byli na procházce a on na mě ze s tmavyma vlasama jsem hnusna a vubec se mu nelibim, já se zatvarila smutne a on co je??si chtela ať jsem uprimnej ne a začal se smát jesitne, no neresila jsem to protože jsem s řekne sla ke kadernici a chtela zkusit blond, on se mezitím taky obarvil a po stranách to měl trochu do zrzava, nesnasi zrzavou, no a když jsem už měla po kadernici tak jsem mu poslala fotku jestli je teď spokojenej a on ze mu na tom nezáleží a bla bla..a já naschval ze to má po stranách zrzavy a on ze mám jít dop*rdele a všude mě zablokoval a napsal ze je definitivní konec :D :lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk: :mrgreen: @Jana525

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.20 18:19

No a já za nim sla domu a chtela si s nim popovídat a on mě sotva pustil dovnitř a furt jenom opakoval jak mám jít pryč.. @Kosopemi

• Citovat
  • Upravit
2144
25.6.20 18:21
@Anonymní píše:
No a já za nim sla domu a chtela si s nim popovídat a on mě sotva pustil dovnitř a furt jenom opakoval jak mám jít pryč.. @Kosopemi

Asi už tam měl nějakou světlovlasou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
25.6.20 18:21
@Anonymní píše:
No spis on :D :lol: :lol: jo a je mu 20, no proste jsme byli na procházce a on na mě ze s tmavyma vlasama jsem hnusna a vubec se mu nelibim, já se zatvarila smutne a on co je??si chtela ať jsem uprimnej ne a začal se smát jesitne, no neresila jsem to protože jsem s řekne sla ke kadernici a chtela zkusit blond, on se mezitím taky obarvil a po stranách to měl trochu do zrzava, nesnasi zrzavou, no a když jsem už měla po kadernici tak jsem mu poslala fotku jestli je teď spokojenej a on ze mu na tom nezáleží a bla bla..a já naschval ze to má po stranách zrzavy a on ze mám jít dop*rdele a všude mě zablokoval a napsal ze je definitivní konec :D :lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk: :mrgreen: @Jana525

Ty vole, vy jste :mrgreen: :mrgreen:..ach ty dětské vztahy. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.20 18:24

No jako já nevim jetsli jsem udelala něco spatne…ale přijde mi to od nej ubohé ze mi to neumí říct ani do oci :lol: co jsem mu tak hroznyho udelala ze se neumí rozejit ani normálně.. :D @EvieK

• Citovat
  • Upravit
12006
25.6.20 18:25

On te posle do pr.dele a ty za nim jeste dolejzas a zakladas diskuse na emiminu :lol: :lol: :lol: tak to jo :palec: nebudes asi o moc chytrejsi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.20 18:30

To mas pravdu no to stim ze jsem za nim přišla domu, třeba abychom si promluvili z oci do oci protože nejsem takovej srab jako on… @Lekninka91

• Citovat
  • Upravit
766
25.6.20 18:33

To musela být láska jako trám 8o :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.20 18:35

No tvrdil mi to :lol: @aleaa

• Citovat