Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud se diky „male hadce kvuli vlasum“ muzete rozejit, tak to ani nemohl byt zdravy vztah.
@Anonymní píše:
No mala hádka kvůli kravinekvuki vlasum
@Kosopemi
Jak kvuli vlasum? Muzes to nejak rozvest? Vy jste se rozesli kvuli vlasum?
Tusim, ze to bude mit nejakou zajimavou pointu
Proč kvůli vlasům? Jako kdyby se semnou někdo takhle rozešel, byl by to pro mě naprostý srab.
No spis on
jo a je mu 20, no proste jsme byli na procházce a on na mě ze s tmavyma vlasama jsem hnusna a vubec se mu nelibim, já se zatvarila smutne a on co je??si chtela ať jsem uprimnej ne a začal se smát jesitne, no neresila jsem to protože jsem s řekne sla ke kadernici a chtela zkusit blond, on se mezitím taky obarvil a po stranách to měl trochu do zrzava, nesnasi zrzavou, no a když jsem už měla po kadernici tak jsem mu poslala fotku jestli je teď spokojenej a on ze mu na tom nezáleží a bla bla..a já naschval ze to má po stranách zrzavy a on ze mám jít dop*rdele a všude mě zablokoval a napsal ze je definitivní konec
@Jana525
No a já za nim sla domu a chtela si s nim popovídat a on mě sotva pustil dovnitř a furt jenom opakoval jak mám jít pryč.. @Kosopemi
@Anonymní píše:
No a já za nim sla domu a chtela si s nim popovídat a on mě sotva pustil dovnitř a furt jenom opakoval jak mám jít pryč.. @Kosopemi
Asi už tam měl nějakou světlovlasou ![]()
@Anonymní píše:
No spis on![]()
![]()
jo a je mu 20, no proste jsme byli na procházce a on na mě ze s tmavyma vlasama jsem hnusna a vubec se mu nelibim, já se zatvarila smutne a on co je??si chtela ať jsem uprimnej ne a začal se smát jesitne, no neresila jsem to protože jsem s řekne sla ke kadernici a chtela zkusit blond, on se mezitím taky obarvil a po stranách to měl trochu do zrzava, nesnasi zrzavou, no a když jsem už měla po kadernici tak jsem mu poslala fotku jestli je teď spokojenej a on ze mu na tom nezáleží a bla bla..a já naschval ze to má po stranách zrzavy a on ze mám jít dop*rdele a všude mě zablokoval a napsal ze je definitivní konec
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Jana525
Ty vole, vy jste
..ach ty dětské vztahy.
![]()
No jako já nevim jetsli jsem udelala něco spatne…ale přijde mi to od nej ubohé ze mi to neumí říct ani do oci
co jsem mu tak hroznyho udelala ze se neumí rozejit ani normálně..
@EvieK
On te posle do pr.dele a ty za nim jeste dolejzas a zakladas diskuse na emiminu
tak to jo
nebudes asi o moc chytrejsi ![]()
To mas pravdu no to stim ze jsem za nim přišla domu, třeba abychom si promluvili z oci do oci protože nejsem takovej srab jako on… @Lekninka91
Ahoj, chci se zeptat jaky mate nazor na to, když s clovekem strávíte 2 a půl roku a on se s vámi rozejde přes SMS a ještě hrubým zpusobem” bez doprdele”. Hrozne to boli