Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No…z toho, co jsem vyčetla v této diskuzi, mi jeho způsob rozchodu přijde naprosto adekvátní vašemu věku a inteligenci ![]()
Rada do budoucna - když ti kdokoliv řekne, že jsi s čímkoliv svým (např. ty vlasy) hnusná, kopni ho/jí do zadku a neztrácej s takovou osobou čas. Natož abys hned běžela změnit, co zkritizoval/a. Říká se tomu sebeúcta
![]()
@Anonymní píše:
No spis on![]()
![]()
jo a je mu 20, no proste jsme byli na procházce a on na mě ze s tmavyma vlasama jsem hnusna a vubec se mu nelibim, já se zatvarila smutne a on co je??si chtela ať jsem uprimnej ne a začal se smát jesitne, no neresila jsem to protože jsem s řekne sla ke kadernici a chtela zkusit blond, on se mezitím taky obarvil a po stranách to měl trochu do zrzava, nesnasi zrzavou, no a když jsem už měla po kadernici tak jsem mu poslala fotku jestli je teď spokojenej a on ze mu na tom nezáleží a bla bla..a já naschval ze to má po stranách zrzavy a on ze mám jít dop*rdele a všude mě zablokoval a napsal ze je definitivní konec
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Jana525
Diky moc, jsem teď rozumnější a ignoruju ho, aspoň nejaka dobra odpoved pac v tyhle diskuZi jsem jenom za blbku..no jinak to nebyla moje prava barva byla to jenom o trochu tmavší hneda než mám, ale nemusel mi to takhle říct, jsem byla prece v ty době ještě jeho holka, hlavně z když já mu řeknu ze to má zrzavy tak mě hned posila doprdele, sprosťák jeden
@Bídžej
Jinak ten rozchod no to už je druha vec no..to mi ublizil nejvic(i jeho nejlepsi kamaradi jsou na moji straně)vubec mi to nechtěl říct do oci, a já udelala tu chybu ze mu ještě volala a psala jak nějaký psycho..nevadi, je mi teprve 17, poučení a teď už jenom ignor a být drsná holka, my se ještě v životě potkame několikrát, protože naši tatove začali spolu podnikat.jak naschval proste..@Bídžej
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat jaky mate nazor na to, když s clovekem strávíte 2 a půl roku a on se s vámi rozejde přes SMS a ještě hrubým zpusobem” bez doprdele”. Hrozne to boli
Buď ráda. Tohle by na „celý život“ nebylo.
No já jenom doufam ze se mu to v životě vrátí protože to není poprvé co mi sproste nadaval.. @Russet
Asi to nebylo kvůli vlasům, ale vykašat se na takového hlapa.
@Anonymní píše:
No já jenom doufam ze se mu to v životě vrátí protože to není poprvé co mi sproste nadaval.. @Russet
Jsi mlaďoška. Čeká tě jiný a lepší. Zapař s kámoškama a na něj se vy ![]()
No nebylo rikal ze nebyl stastnej..stejně si ale myslim ze prileze, nevim citim to, ale já už s nim končím nadobro @janablizkova
@Anonymní píše:
Jinak ten rozchod no to už je druha vec no..to mi ublizil nejvic(i jeho nejlepsi kamaradi jsou na moji straně)vubec mi to nechtěl říct do oci, a já udelala tu chybu ze mu ještě volala a psala jak nějaký psycho..nevadi, je mi teprve 17, poučení a teď už jenom ignor a být drsná holka, my se ještě v životě potkame několikrát, protože naši tatove začali spolu podnikat.jak naschval proste..@Bídžej
Tys ho ale taky extra nemilovala, kdyz te to vubec nesebralo, vid.
Je lepsi byt sama nez takto.