Rozchod s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tazvesnice
18.5.19 14:38

Je videt, ze jsi jeste dite :roll: takhle se rozchazi patnactileti :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4615
18.5.19 14:38
@Anonymní píše:
Bude z toho docela v háji, protože mě měl rád. Já jeho už ale ne. Zjistila jsem, že když jsme se třeba týden neviděli, nechyběl mi.

Takže dobře mu tak za to že tě měl rád? 8o bože ty jsi ale nevyzrálé hloupé děcko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122206
18.5.19 14:44
@Anonymní píše:
Bude z toho docela v háji, protože mě měl rád. Já jeho už ale ne. Zjistila jsem, že když jsme se třeba týden neviděli, nechyběl mi.

Ano. I já jsem prožil takový rozchod a byl jsem v pozici tvého kluka. Přesto si myslím, že vždycky jde o to, jak se s tím druhým rozejdeš. To nechcete být do budoucna ani kamarádi? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
18.5.19 14:45

@mrav Z mé strany kamarádka být určitě nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
18.5.19 14:45

Ty nemáš úroveň a ex si může tím pádem gratulovat.

• Citovat
  • Upravit
4615
18.5.19 14:52

@Embý chvála Bohu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
18.5.19 14:54

Chudák kluk, jsi ubohá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
18.5.19 14:55

@Lovelytrue a ještě se tím chlubí, chápeš to? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vonajebohyne2
18.5.19 14:58

Kluk zaziva nejstastnejsi den svyho zivota, at si da panaka a na oslavu si zatleska, ze se tohohle zbavil.

• Citovat
  • Upravit
21091
18.5.19 15:34
@Anonymní píše:
Kdybych mu to řekla osobně, začal by mě přemlouvat, ať zůstanu, o tyhle scény fakt nestojim.

No, kdyby mně něco takového někdo napsal, tak jsem happy, že se odkopal takhle. A byla bych šťastná, že jsem se takového odpadu zbavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.19 15:54
@Anonymní píše:
Je mi 20. Rozhodla jsem se rozejít se s přítelem. Nedávno jsem si našla novou práci a prostě nestíhám a už snad ani nechci se s nim vídat. Pořád mi volá, ale neberu mu to. Dnes jsem mu napsala SMS: “Ukončíme to spolu, mám jiný priority, měj se”. Těmi prioritami mám na mysli zájmy, kamarády a tu práci. Rozešla jste se některá z podobných důvodů?

Ve 20letech a pokud se jednalo o vazny vztah se sexem trvajicim dele, nez pul roku… teda rozesla bych se jinak! Toto jsem delala v 15letech pri tydennim vodeni za rucicku s libanim :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.19 15:54
@vonajebohyne2 píše:
Kluk zaziva nejstastnejsi den svyho zivota, at si da panaka a na oslavu si zatleska, ze se tohohle zbavil.
:mrgreen: ;) :P
  • Citovat
  • Upravit
30628
18.5.19 16:19

Až se ozve rána, tak se dotyčný nezastřelil, ale otevřel šampus :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.19 16:25
@laducha píše:
Až se ozve rána, tak se dotyčný nezastřelil, ale otevřel šampus :P
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1064
18.5.19 16:59

@Ennny Nechápu prostě…já bych se takhle nezachovala ani v 15 :nevim: tady je vidět, že ne každý, kdo překročil věk 18 let je dospělý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová