Rozchod - vyrazila jsem přítele

Anonymní
25.5.25 06:45

Rozchod. Vyrazila jsem přítele

Ahoj,
po rozvodu jsem měla teď skoro tříletý vztah. Všichni mě předtím chlapem varovali. Říkalo se o něm, že je hrozný kur. evník, že lže, že všude, kde se octl se ztratily peníze. V práci, na akcích apod. Já se tohle vsevhno dozvěděla až po nějaké době a v době, kdy jsem byla už opravdu zamilovaná, takže jsem tomu pak nechtěla věřit. Nikdo ho nemá rád a každý raději dává ruce pryč.
Před třemi dny jsem ho vyhodila, přišla jsem na asi 5.nevěru. Makám od nevidím do nevidím, třeba 14 dní v kuse ve dvou pracích a on si mezitím domlouval víkend a jinou a psal jí různý sprosťárny.
Mám 7-mi letou dceru a musím myslet hlavně na ní. On se teď pořád omlouvá a že jsem si to nezasloužila.
Jenže stejně to hrozně bolí a nevím, jak dál. Byla jsem na něj hodně zvyklá. Cítím i obrovský ponížení, je to za život 4.vážný vztah a zase nevyšel.
Prosím o jakoukoliv odpověď. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66439
25.5.25 06:47

Vztah nehodnotí, ale to té dcera 14 dní třeba skoro nevidí? To se staral on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.25 06:56

Od po-pá jsem ve své klasické zpravy a když je malá u táty, makám ještě o víkendu.

• Citovat
  • Upravit
1095
25.5.25 07:16

City ještě dobíhají a chvíli potrvá, než se zklidní úplně. A pak to začne: sebeobviňování a výčitky, žes byla tak strašně blbá, ale fakt neuvěřitelně a strašně blbá, neskonale a ohromně :zed: :zed: :zed:, žes ho nepřekoukla dřív, žes neviděla red flags, žes neposlouchala co ti jiní říkali atd atd atd. A on byl takový blbec, ale tak obrovský a příšerný a tys to neviděla a neviděla :zed: :zed: :zed:

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9336
25.5.25 07:24

Dej tomu čas, teď je to čerstvé a on toho využívá. Uvidíš, že později budeš za ten krok ještě více ráda a nebudeš mít myšlenky ho chtít zpět. Věnuj se sobě a dceři, bude zase dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5031
25.5.25 08:35
@Anonymní píše: Více

Tak tohle jsem si přečetl a první co mě napadlo byl Nelson že Simpsons…

Cha cha :D

Jako…tohle je vaše chyba..normální kluk byl bez šance, ale hajzlik lákal, že?:D cha cha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
25.5.25 08:41

No, hasič, co vytahuje děti z hořícího domu to asi zrovna nebyl. Ani týpek, co ti pomůže do kabátu. Když sex s ním byl tak skvělý viď? Holt sis vzala kouče a tomu nikdy nestačí jen jedna, musí své znalosti šířit dál.
Ser na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7361
25.5.25 09:49

To je úplně jedno co kváká, vůbec nezná pocit zodpovědnosti, vůbec na něj nemysli. Přebolí to, uvidíš. Tvůj život teď může jít jiným směrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2298
25.5.25 12:50

Rozhodla jste se správně, musíte jen vytrvat a nenechat se zlomit. Jeho to za chvíli přestane bavit. A na řeči typu „to sis nezasloužila“, bych řekla: „Já vím, proto jsem se s tebou taky rozešla.“ A pak už bych ho jen ignorovala… Zvyk není dostatečným důvodem brát někoho zpět. Brzy si zvyknete, že tam není. A příště, až narazíte na někoho, koho vůbec nikdo nemá rád, tak věřte tomu, že ti lidé k tomu mají důvod. Že by větší počet lidí nesnášel skvělého člověka? To je dost nepravděpodobné… A jestli všichni vaši partneři byli podobní třeba v tom, že jste si nikdy nemohla být jistá jejich láskou, vždycky jste se mohla strhnout, zatímco oni měli nohy nahoře, nikdy jste se na ně nemohla spolehnout atd.,tak zapřemýšlejte nad tím, jestli jste to stejně neměla ve vztahu s otcem, případně jestli tak nevypadal vztah vašich rodičů. Obvykle totiž podvědomě hledáme přesně to, co jsme si jako děti zakódovali coby vztah… A to není něco, za co bychom se měli stydět. Dítě nemá jak by to ovlivnilo. Dá se to v dospělosti jen přenastavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17319
25.5.25 14:13

A kolikrát by ti musel být ještě nevěrný, abys toho nelitovala?
Udělala jsi to nejlepší, co jsi udělat mohla. Mysli taky na štěstí svojí dcerky. Tohle opravdu nebyl ten šťastný vztah ani pro jednu z vás.
Drž se a hlavně se nenech přemluvit k jeho návratu. :kytka:
On se nezmění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
25.5.25 17:36

Řeknu ti jedno…už beztak myslí na jinou, kterou přehne.. :pankac: takže se hoď do klidu, věnuj se dceři a dej si oddych od chlapů.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17130
26.5.25 15:02

Ahoj,

určitě bych ze sebe nedělala vola, proč on neměl dvě práce? Proč on nemakal od nevidím do nevidím? Jak je možné, že ty jsi neměla na nic čas a on měl čas na zálety? :roll: Dobře jsi udělala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14537
26.5.25 17:03

Jen pro moji zvědavost.

1. Pokoušela jsi se ho napravit a náprava selhala?
  1. Vztah začal bezprostředně po rozvodu, takže jsi si do něj naprojektovala vlastnosti, které nemá. Hladina hormonů poklesla a přichází realita.
  1. Špatného partnera jsi nahradila ještě horším?

PS: všichni tě varovali a měli pravdu. To znamená, že existuje hodně lidí, kteří to s tebou mysleli dobře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
26.5.25 17:29

Upřímně - budeš se z toho nejspíš dostávat ještě dlouho, protože tě zraňoval hned několika způsoby. Na některá zranění přijdeš třeba až po dlouhých měsících při situaci, u které by tě to ani nenapadlo. S takovými lidmi to tak prostě je.
Ty teď musíš být silná a nepolevit. Nevracej se k němu, bez něj ti bude líp a i tvé dcerce. Předpokládám správně, že moc hezkých chvilek s ním nebylo? Takoví chlapi to dělají…pak přijdou s něčím, z čeho si sedne na zadek a je to asi jako když feťákovi, který má absťák, podá dávku drogy, která mu opět navodí ten blažený stav.
Nezoufej, že je to tvůj 4. vážný vztah. Víš, kolik chlapů čeká na fajn ženskou? Mám plno kamarádů, kteří jsou hodní a ženu by na rukou nosili, kdyby jim nějaká dala příležitost (pokud jsi z Prahy, tak napiš a klidné tě seznámím 🙂), jen nejsou za těmi zajímavými hajzlíky tak vidět. Taky jsem si prošla vztahem s psychopatem, taky čtvrtý vážný vztah a taky to dopadlo zle. Tedy vlastně to dopadlo dobře, protože i když jsem se z toho dostávala dlouho, tak jsem měla šanci potkat úplně pravý opak toho zmetka - takového, který si mě váží každý den a u kterého nemusím mít strach, jestli někde není s jinou, nebo kde všude zase něco odcizil nebo si půjčil na mé jméno (jo, to udělal u jeho kamarádů, u jeho rodiny i u mé rodiny a já pak jen zírala, proč po mě chtějí peníze 😏).
Začni si psát s někým na seznamce, klidně si i jen tak užij a časem to přebolí.
Klidně se nabízím jako podpora přes soukromé zprávy, volání, setkání - co preferuješ. Mít někoho, komu se můžeš svěřit, je fajn a pro někoho je snazší svěřit se cizímu člověku spíš než blízkému 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí