Rozchody celebrit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13994
12.5.22 18:20
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy No přesně, když se podíváš, koho tady všeho označujou za celebritu, směšné :mrgreen:

Celebrita je pro me ten kdo se dokaze zapsat do dejin, což je málo kdo :lol:
Ne jen celebrita za nejake období..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13994
12.5.22 18:21
@Prostě Vodnář píše:
Je to tak směšné, jako počet odborníků na cokoliv. Prostě se nechce makat. Z těch lidí dělají „celebrity“ média, ale že lidé to jméno ani neznají, to nikomu nevadí. Bohužel to všechno se promítá i do úpadku kultury. Staří bardové odcházejí a náhrady za ně nejsou.

Ale : jde o to ze hodne téhle lidi jsou v reálu fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32063
12.5.22 18:21

@_.Emilyyy já to beru tak, že celebrita je třeba umělec, který něco umí a je o něm vidět a slyšet…ne třeba účastník reality show :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
12.5.22 18:27
@_.Emilyyy píše:
Ale : jde o to ze hodne téhle lidi jsou v reálu fajn

Z mé vlastní zkušenosti bych to zas tak netvrdil. Možná bych souhlasil s 50% na 50%.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
12.5.22 18:29
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy já to beru tak, že celebrita je třeba umělec, který něco umí a je o něm vidět a slyšet…ne třeba účastník reality show :mrgreen:

Takže Kájínek je celebrita, protože umí zdrhat z vězení, nebo proto, že to z něj udělala média?

• Citovat
  • Upravit
13994
12.5.22 18:33
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy No tak takovým článkům bych nevěřila ani slovo :mrgreen: :mrgreen: a je vidět, že stejně moc pravdivé nebyly, když jste spolu pořád :mrgreen: :mrgreen:

Tohohle mam schvaleneho od me narocne maminky :mrgreen:. Tak asi dobry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
12.5.22 18:39
@_.Emilyyy píše:
S tebou Lucenko nejak se nechci zapojovat di diskuze, dík za pochopeni

Chápu, musíš držet basu s podobným typem lidí a nemůže tak přiznat, že si takhle přivydělávají :hug:

• Citovat
  • Upravit
18545
12.5.22 18:40
@Annabela11 píše:
@hospodki Tak to byl trapas tedy Doležalová by tenkrát nejraději před tou kamerou utekla 8o

No nedivim se ji, ale i když nechci byt hnusna a vylozene proti ni nic nemám, tak jsem se tomu zasmala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18545
12.5.22 18:43
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy a střídá chlapy nebo ne? :think:…příjemné to určitě není, ale je to daň za popularitu, no…

Nevim, ale u nás je na tohle expert Hanychová. To je fakt chudinka. Co 2-3 měsíce novej a furt je stejne blba už asi u 5.chlapa co má po pracharovi. Ze si nedá pokoj a nemlci. Všichni jsou nejlepší než ten předchozí a je to to prave… do měsíce jsou od sebe atp… trapka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
12.5.22 19:14
@_.Emilyyy píše:
Moje kamarádky kdyz jsem začala randit s mým partnerem, tak at si koukám přečíst články co se o nem kdy napsaly :lol:.
Což je uz z historie :lol:.

Kdo to byl :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6014
12.5.22 19:31
@hospodki píše:
No nedivim se ji, ale i když nechci byt hnusna a vylozene proti ni nic nemám, tak jsem se tomu zasmala.

Chudák holka. Takového nechuťáka a ještě takový podraz před novinářkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13994
12.5.22 19:51
@prokr píše:
Kdo to byl :D?

No stale to je muj partner :), no takovej fotbalista no :), alw ne Messi aby jeho jméno znal kazdy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
12.5.22 19:56

Je to asi jako u smrtelníků, akorát když Andula z Budějc někde něco kvákne o Fandovi z Hluboký, tak na to se.re Bílej Tesák. No a tady u těch slavnějších se holt kvákne a píše o tim kdejakej plátek :mavam:

EDIT: Překlep 🙈

Příspěvek upraven 12.05.22 v 19:56

• Citovat
  • Upravit
32063
12.5.22 19:56

@Prostě Vodnář Kájínek není žádná celebrita… ;) je to prostě bývalý vězeň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32063
12.5.22 19:57

@_.Emilyyy Tak víš jak, maminka má vždycky pravdu… :mrgreen: dobře, že si jí poslechla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí