Rozchody celebrit
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Rozchody celebrit
Rozhodla jsem se založit tuto diskuzi, protože by mě zajímalo, co vede
(pseudo) celebrity k praní špinavého prádla na veřejnosti??
Slováčkovi, Stropničtí, Brzobohatí… Je toho nějak poslední dobou nějak
moc a není to hezké… Ty zhrzené ženy si dle mého tímto dělají
medvědí službu… Co je k tomu vědět? Pocit zrady, křivdy, pomsta? Co si
o tom myslíte? Dík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Nebo jista mira rezignace. Nevim, slavna nejsem , ale mam pocit, ze bulvar se o nich bude snazit
psat tak nebo tak, at uz pravdu neb vymysly..tak to uz je mozna lepsi je rovnou
nakrmit a trochu na tom vydelat
Příspěvek upraven 12.05.22 v 16:47
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nevím zda mám pravdu.. ale vidím to tak, ze to jsou lidi jsko my. A spousta lidi řeší svůj soukromý život také na veřejnosti. Na Facebooku, instagramu. Příběhy, storyes, fotky atd. Oni jsou jen známí, proto je to v televizi a zprávách. Kdyby někdo sledoval kamerou nas(nebo lidi co sdili svůj soukromý život ) tak o nás ví republika taky vše.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Magical-eyes
ještě pridam Řepka-Erbova, Mašlíková s tím svým… hele nevim. Asi
prave nechtějí byt považovány za ty co ten vztah zničily a nakonec
vypadají jako zoufalky. Dodneška si pamatuju jak Janecek vypekl Dolezelovou.
To byl teprve bulvár https://www.stream.cz/…ova-63735090
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já si myslím, že se jich proste novináři ptají. Ono pak stačí jedno vyjádření, noviny na soc. sítích to od sebe přebírají a opisují, každý dá jiný nadpis a všude to nacpou, protože spousta lidí klikne a pak člověk získá pocit, že daná osoba se k tomu vyjadřuje dva týdny 3× denně. A když je někdo zrazený a naštvaný, tak něco plácne a ono si to pak už žije svým životem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já si myslím, že to praní prádla a veřejnosti je spíš tuha vylejt to
svý trápení a křivdu někomu, koho to zajímá. Jakože víš co, přijde
novinář ke Kuchařový a zeptá se, jak se cítí, no a protože se cítí
blbě, tak mu to prostě vybleje včetně toho, jak jí ten chlap ublížil a co
je to za hovado. Podle mě normální reakce na velkej smutek. Upřímně co se
týče nějaké důstojnosti u rozchodů, máme máslo na hlavě asi všichni
jen to veřejnost nikdy
nezajímalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vnímám to jen okrajově, ale přiznávám, že mě občas pobaví, když po
sobě lidé, co se roky snaží pasovat do rolí kulturních elit, začnou
házet hnůj hůř jak Blažkovi, jejichž chronicky předrozvodový stav má
celý panelák z první ruky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Pruhovaný_mýval píše:
Já si myslím, že to praní prádla a veřejnosti je spíš tuha vylejt to svý trápení a křivdu někomu, koho to zajímá. Jakože víš co, přijde novinář ke Kuchařový a zeptá se, jak se cítí, no a protože se cítí blbě, tak mu to prostě vybleje včetně toho, jak jí ten chlap ublížil a co je to za hovado. Podle mě normální reakce na velkej smutek. Upřímně co se týče nějaké důstojnosti u rozchodů, máme máslo na hlavě asi všichnijen to veřejnost nikdy nezajímalo
Asi tak chovají se úplně stejně jako ostatní zhrzení rozcházející se, akorát u těch ostatních to moc nikoho nezajímá, tak o tom nikdo nepíše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kfětoslava píše:
Já si myslím, že se jich proste novináři ptají. Ono pak stačí jedno vyjádření, noviny na soc. sítích to od sebe přebírají a opisují, každý dá jiný nadpis a všude to nacpou, protože spousta lidí klikne a pak člověk získá pocit, že daná osoba se k tomu vyjadřuje dva týdny 3× denně. A když je někdo zrazený a naštvaný, tak něco plácne a ono si to pak už žije svým životem
Zrovna dneska jsem nad tím taky přemýšlela, když jsem opět četla o Kuchařce.. A došla jsem úplně ke stejnému názoru. Pak má člověk pocit, že se pořád zviditelnují jenže to dělá ten bulvár, který na tom rochá prachy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Magical-eyes píše:
Rozhodla jsem se založit tuto diskuzi, protože by mě zajímalo, co vede (pseudo) celebrity k praní špinavého prádla na veřejnosti??
Slováčkovi, Stropničtí, Brzobohatí… Je toho nějak poslední dobou nějak moc a není to hezké… Ty zhrzené ženy si dle mého tímto dělají medvědí službu… Co je k tomu vědět? Pocit zrady, křivdy, pomsta? Co si o tom myslíte? Dík
Sdílená bolest, poloviční bolest. A taky trochu pomsta a podívejte se,
jaký je to bídák a křivák. Jaká jsem chudinka… Sociální sítě k tomu
vybízí, rychle se to dozví spousta lidí. Třeba u GregoBrzoKuchařo je mi
líto spíš jí, přitom mi byl Ondřej vždy sympatičtější než ona.
A důkaz, že ani Miss World nemá nikdy vztah jistý Chvíli to bude probublávat a pak se najdou
nové célebrity k propírání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kfětoslava píše:
Plus samozrejme cookies a algoritmy…clovek na to jednou klikne a uz to jede…pak ma fakt dojem, ze o nicem jinem se nepise.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Magical-eyes píše:
Rozhodla jsem se založit tuto diskuzi, protože by mě zajímalo, co vede (pseudo) celebrity k praní špinavého prádla na veřejnosti??
Slováčkovi, Stropničtí, Brzobohatí… Je toho nějak poslední dobou nějak moc a není to hezké… Ty zhrzené ženy si dle mého tímto dělají medvědí službu… Co je k tomu vědět? Pocit zrady, křivdy, pomsta? Co si o tom myslíte? Dík
Chteji se zviditelnit..ti co opravdu nechteji nic zverejnovat, tak nezverejni. Viz Libuska Safrankova a jine pary.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Rozchod se schizofrenikem a zásnuby
- Hov*a v hlavě půl roku po rozchodu..
- Lechtání celebrit
- Nový muž po týdnu po rozchodu
- Děti a rozchod
- Rozchod před 3 lety
- Rozchod partnerů, děti a nevěra