Vtipné hlášky manželů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2000
5.5.22 08:57

Vtipné hlášky manželů

Ahoj holky, zakládám tuto diskuzi pro pobavení. Vážných témat je tu dost. Čím vás pobavili vaši manželé/partneři/partnerky/manželky?

Já přidám hlášku z poslední doby.

Sháníme pyžama s dlouhým rukávem pro syna, hodně swapujeme a kupujeme z druhé ruky, nové kupujeme hlavně boty a funkční oblečení. Říkám manželovi: ani na swapu nikdo ty pyžama nemá, já je snad budu muset koupit. Manžel: a proč je nenakoupíš v Lindexu? Já s podivem: zrovna v Lindexu? To je nejdražší oblečení, to i z bazaru je zbytečně drahé, když si vezmu, že malý v tom pyžamu leze po zemi, snídá. Lindex oblečení je dneska komodita! Manžel: no že by to takhle frčelo? Já: no to si piš, to je úplně jak pro mafii, sehnat nějaký vzorek nebo nedostupný model. To víš, švédská kvalita.
Manžel: cože? Švédská? Já myslel, že Jitex je český!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2349
5.5.22 09:12

No mě teď dost pobavil manžel, když si četl knížku Každé dítě může dobře spát (jsem ve 30 tt) s tím, co je to za horor, a že mu až teď reálně došlo, že miminka v noci třeba nespí :mrgreen: a co s tím prej budeme dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.22 09:15

Dobre tema

Pracuju jako inspektorka statniho organu a muj chlap mi tuhle, když jsem se durdila, řekl, že z jeho řečí vždycky vyvodím závěr na pokutu :lol:

• Citovat
  • Upravit
5881
5.5.22 09:21

My jsme jeli jednou takhle páteční večer z hospůdky do klubu. (Joooo, to jsme byli ještě bezdětní a plní energie)
Samozřejmě manžel už měl popito, sedli jsme si do taxíku a taxikář frčel celkem zběsile. V tu chvíli nám to bylo fuk a smáli jsme se. Když jel do prudší zatáčky, tak se manžel z pravé sedačky sesypal na mě.
Tak se ze mě s těží zvedal a prohlásil: pane taxikáři, ještě jednu takovou zatáčku a já tu svoji manželku tady snad oš…m! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.22 09:32

Cely den jsem uklizela kuchyn a obyvak. Rano odchazim do prace, pritel mel ten den volno a rikam mu: „Chran te ruka pane, jestli tu do vecera udelas bordel.“ :mrgreen: vecer prijdu z prace a malem me ranila mrtvice. Mohla jsem pomalu umyvat i okna, jakej byl doma bordel. Tak se naprosto zoufala po ty drine ptam, co jako sakra delal? A s ledovym klidem, naprosto vazne mi rika: „Jen jsem si namazal chleba“ :nevim: :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
53190
5.5.22 09:35

Manžel mě zničil v pondělí. Volala jeho mamka, dal jí nahlasito aby pokecala s dětmi. Seděli jsme všichni pohromadě na sedačce.
Babička: „ahoj koťátka, jak se máte?“
Děti: „dobře bla bla bla“
Babička: „a co Čarodejnice?“
Manžel: „jo, ta je tady taky a poslouchá tě“ :mrgreen:

Je to miláček :mrgreen: Zatrest dostal k večeři pečené kuře, které nesnáší :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
5.5.22 09:37

Mužův otec bude slavit svých 70r. v létě na naší zahradě. Protože do bytu se jim nevlezou a restaurace jsou předražené. Objednají raut a bude to u nás, když máme prostor. To byl vtip včerejšího dne.
Běžně bych s tím neměla problém. Ale u nás jsou pracovní podmínky. Zahrada je a letos bude v pracovním režimu. Teprve se bude dodělávat fasáda, pergola a začne se shromažďovat materiál na stavbu zahradního domku a bazénu. Takže letos zůstane rozdrbaná a v pracovním režimu, že furt se nestíhá a pracovníci nám odkládají nástup. Tak jsem muži řekla, ať přijedou v montérkách, raut se bude podávat na ztraceném bednění ve stoje. Jestli si chce někoho pozvat, tak se plácne přes kapsu a koupi pořádný kávovar. Že nebudu nikomu dělat rozpustnou kávu a zalitou vodou vařenou v rychlovarce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148146
5.5.22 09:38
@unuděná píše:
Manžel mě zničil v pondělí. Volala jeho mamka, dal jí nahlasito aby pokecala s dětmi. Seděli jsme všichni pohromadě na sedačce.
Babička: „ahoj koťátka, jak se máte?“
Děti: „dobře bla bla bla“
Babička: „a co Čarodejnice?“
Manžel: „jo, ta je tady taky a poslouchá tě“ :mrgreen:Je to miláček :mrgreen: Zatrest dostal k večeři pečené kuře, které nesnáší :P

Zabodoval manžel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.5.22 09:43
@Anna766 píše:
Zabodoval manžel :lol:

Naštěstí nejsem urážlivá, což on ví 8) Ale to neznamená, že mu to nevrátím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2000
5.5.22 09:44

Díky za vtipné historky :) Když jsme rekonstruované celý byt, manžel mi dal volnou ruku, což v praxi znamenalo, že jsem musela úplně vše vymyslet a zařídit já. Byla jsem zoufalá z kuchyně, kam co dát, jak vyřešit atypický tvar atd. A manžel: kuchyně? Vždyť to jsou jen skříňky a šuplíky! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12573
5.5.22 10:00

Já někdy když jsem lítostivá a natahuju, tak mi manžel dá herdu do zad se slovy:,,Neřvi! Seš chlap, ku*va!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15409
5.5.22 10:28

Tuhle se chystal vracet nějaké zboží koupené na e-shopu Decatlonu. Já mu radila, ať si vytiskne fakturu ze svého účtu na e-shopu. Byla jsem poučena, že má přece založenou tu, co přišla v balíku, on že má přece všechny důležité věci v naprostém pořádku…
Když v tom týdnu asi potřetí hledal doklady od auta, tak jsme to jen komentovaly " á tatínek má všechno v naprostém pořádku"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
5.5.22 11:54

Manžel: Ty sis dneska vytrhávala obočí?
Já: Ano, proč?
Manžel: Že se tváříš nějak překvapeně.

:mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
5.5.22 12:00

Manželovi občas píší z práce v noci SMS, na které musí reagovat. Doma jsme měli malá dvojčata, která spala ve své ložnici a samozřejmě jako miminka plakala, takže jsem k nim vstávala a řešila jejich problémy. A tuto situaci komentoval manžel v rozespání:
On: Co se děje.
Já: Asi jim rostou zoubky
On: A to ti taky nemůžou napsat jen SMS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
5.5.22 12:44

Manžel po sezoně uklízel zahradní traktor (sekačku) a spokojeně konstatoval, že to bylo super, jak málo tráva rostla, že sekal jen dvakrát. To mi trochu spadla čelist, nějak si zapomněl všimnout, že já ji za tu dobu sekala x-krát (asi půl hektaru sekáváme).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí