Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mám teď poměrně těžké období. Říkala jsem manželovi jak se mi jedna věc nabaluje na druhou a je toho nějak moc. Dodala jsem že ty problémy přišly v dost nevhodnou dobu…
“Tobě se stal někdy nějakej prů. er ve vhodnou dobu?”
@Anna766 píše:
Zabodoval manžel
To teda - asi jako můj když jsme měli jet kdysi spolu i se psem na výlet a ten měl oblíbenou hračku gumovou pískací slepici, kterou tahal všude s sebou, takže ji měl v tlamě. A chlap na něj: „Tak jdeme, Loki, a ta slepice zůstane doma“
Naštěstí mu to vzápětí došlo a omlouval se že to fakt tak nemyslel
🙈
@Violetina píše:
A mně během poporodní dvouhodinovky na sále s malou (ne úplně krátký vyvolavany porod, natrzeni, nastrizeni), čerstvou holčičku v náručí, oznámil, že by si stejně ještě příště přál chlapečka.
Já úplně pamatuji, jak jsem po prvním porodu ležela totálně zničená na pokoji a říkám si - byl to pěkný zážitek, ale už nikdy víc!
A při odjezdu z porodnice - hmm, chtělo by to ještě jedno mimčo. ![]()
@Violetina píše:
A mně během poporodní dvouhodinovky na sále s malou (ne úplně krátký vyvolavany porod, natrzeni, nastrizeni), čerstvou holčičku v náručí, oznámil, že by si stejně ještě příště přál chlapečka.
Noooo ![]()
Dodnes používáme doma synovo kombinaci vět „chce se mi čůrat“ a „potřebuju čůrat“, kdy z něj asi ve 3 letech vypadlo „potřebuje se mi čůrat“ ![]()
Říkám manželovi že jako dárek k narozeninám zvažují galvanickou žehličku.
“A to je na vlasy nebo na prádlo?”
Manžel jel na týden pracovně do Prahy. Večer před odjezdem naoko žárlivě :
Já:… a nepůjdeš do té hospody s obsluhou nahoře bez, že ne…?
Manžel: Nee… už to zavřeli..
Já:…a do nějakýho pražskýho bordelu..??…taky ne, že..
Manžel: Neee.., prosímtě…, víš co máme práce, na to nemám čas…
![]()
„Kdybych měl díru v břiše, stříkala by ze mě krev a chrčel bych, že potřebuju pomoct, řekla bys jen ‚hm‘ a dál bys koukala na emimino.“
„Lásko, bylo to hrozně dobrý, ale už to prosím tě nikdy nevař.“
Asi po třech týdnech bez sexu: „Kup mi kárku, ať mam na čem vozit koule.“
Před pár lety byl manžel přesvědčen, že existují 2 druhy pampelišek: žluté a ty bílé
Asi před 14 dny mi šéf řekl, že to je dobře, když je ve firmě nějaká kvočna
ve smyslu, že to tam mám pod křídly, ohlídám, vyřídím a tak, nestarám se jen o dané povinnosti.
Tak doma povídám manželovi, že mi šéf řekl, že jsem slepice. Manžel nic, jen na mě hleděl. Asi tiše souhlasil.
A pan šéf se mi druhý den omlouval, že to tak nemyslel, jak to vyznělo ![]()
@dedrichov píše:
Před pár lety byl manžel přesvědčen, že existují 2 druhy pampelišek: žluté a ty bílé
@dedrichov píše:
To mi připomnělo kamaráda, kterej si, už v dospělém věku (29) myslel, že holky čůrají tím, čím roděj.
@MeloryNox píše:![]()
![]()
To mi připomnělo kamaráda, kterej si, už v dospělém věku (29) myslel, že holky čůrají tím, čím roděj.
no, tehdy bylo manželovi asi tak 38 a nejlepší bylo, když se ptal bráchy, jestli si to náhodou taky nemyslel (ty pampelišky).
Jinak netuším, čím si myslí, že se rodí děti ![]()
@dedrichov píše:
no, tehdy bylo manželovi asi tak 38 a nejlepší bylo, když se ptal bráchy, jestli si to náhodou taky nemyslel (ty pampelišky).
Jinak netuším, čím si myslí, že se rodí děti
Myslel, že máme jen jeden otvor, kterým rodíme i čůráme.
Můj muž si myslel, že si ženy netrhají obočí, ale že jim roste do tenkého tvaru od přírody.
Nebo podle něj bělošky nemůžou mít od přírody kudrnaté vlasy. ![]()
@dedrichov píše:
Tak to je zlatý
![]()