Vtipné hlášky manželů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17293
11.5.22 06:39

Mám teď poměrně těžké období. Říkala jsem manželovi jak se mi jedna věc nabaluje na druhou a je toho nějak moc. Dodala jsem že ty problémy přišly v dost nevhodnou dobu…

“Tobě se stal někdy nějakej prů. er ve vhodnou dobu?”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17088
11.5.22 07:21
@Anna766 píše:
Zabodoval manžel :lol:

To teda - asi jako můj když jsme měli jet kdysi spolu i se psem na výlet a ten měl oblíbenou hračku gumovou pískací slepici, kterou tahal všude s sebou, takže ji měl v tlamě. A chlap na něj: „Tak jdeme, Loki, a ta slepice zůstane doma“ :mrgreen: Naštěstí mu to vzápětí došlo a omlouval se že to fakt tak nemyslel :lol: 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
11.5.22 08:57
@Violetina píše:
A mně během poporodní dvouhodinovky na sále s malou (ne úplně krátký vyvolavany porod, natrzeni, nastrizeni), čerstvou holčičku v náručí, oznámil, že by si stejně ještě příště přál chlapečka. 8o

Já úplně pamatuji, jak jsem po prvním porodu ležela totálně zničená na pokoji a říkám si - byl to pěkný zážitek, ale už nikdy víc! :mrgreen: A při odjezdu z porodnice - hmm, chtělo by to ještě jedno mimčo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148534
11.5.22 10:29
@Violetina píše:
A mně během poporodní dvouhodinovky na sále s malou (ne úplně krátký vyvolavany porod, natrzeni, nastrizeni), čerstvou holčičku v náručí, oznámil, že by si stejně ještě příště přál chlapečka. 8o

Noooo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17088
11.5.22 23:29

Dodnes používáme doma synovo kombinaci vět „chce se mi čůrat“ a „potřebuju čůrat“, kdy z něj asi ve 3 letech vypadlo „potřebuje se mi čůrat“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17293
16.5.22 18:41

Říkám manželovi že jako dárek k narozeninám zvažují galvanickou žehličku.

“A to je na vlasy nebo na prádlo?”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
16.5.22 21:59

Manžel jel na týden pracovně do Prahy. Večer před odjezdem naoko žárlivě :
Já:… a nepůjdeš do té hospody s obsluhou nahoře bez, že ne…?
Manžel: Nee… už to zavřeli..
Já:…a do nějakýho pražskýho bordelu..??…taky ne, že..
Manžel: Neee.., prosímtě…, víš co máme práce, na to nemám čas… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
16.5.22 22:05

„Kdybych měl díru v břiše, stříkala by ze mě krev a chrčel bych, že potřebuju pomoct, řekla bys jen ‚hm‘ a dál bys koukala na emimino.“

„Lásko, bylo to hrozně dobrý, ale už to prosím tě nikdy nevař.“

Asi po třech týdnech bez sexu: „Kup mi kárku, ať mam na čem vozit koule.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
16.5.22 22:25

Před pár lety byl manžel přesvědčen, že existují 2 druhy pampelišek: žluté a ty bílé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
16.5.22 22:28

Asi před 14 dny mi šéf řekl, že to je dobře, když je ve firmě nějaká kvočna :mrgreen: ve smyslu, že to tam mám pod křídly, ohlídám, vyřídím a tak, nestarám se jen o dané povinnosti.
Tak doma povídám manželovi, že mi šéf řekl, že jsem slepice. Manžel nic, jen na mě hleděl. Asi tiše souhlasil.
A pan šéf se mi druhý den omlouval, že to tak nemyslel, jak to vyznělo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
16.5.22 22:30
@dedrichov píše:
Před pár lety byl manžel přesvědčen, že existují 2 druhy pampelišek: žluté a ty bílé
@dedrichov píše:
Před pár lety byl manžel přesvědčen, že existují 2 druhy pampelišek: žluté a ty bílé
:lol: :mrgreen: :)

To mi připomnělo kamaráda, kterej si, už v dospělém věku (29) myslel, že holky čůrají tím, čím roděj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
16.5.22 22:34
@MeloryNox píše: :lol: :mrgreen: :)To mi připomnělo kamaráda, kterej si, už v dospělém věku (29) myslel, že holky čůrají tím, čím roděj.

no, tehdy bylo manželovi asi tak 38 a nejlepší bylo, když se ptal bráchy, jestli si to náhodou taky nemyslel (ty pampelišky).
Jinak netuším, čím si myslí, že se rodí děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
16.5.22 22:39
@dedrichov píše:
no, tehdy bylo manželovi asi tak 38 a nejlepší bylo, když se ptal bráchy, jestli si to náhodou taky nemyslel (ty pampelišky).
Jinak netuším, čím si myslí, že se rodí děti :mrgreen:

Myslel, že máme jen jeden otvor, kterým rodíme i čůráme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
16.5.22 22:43

Můj muž si myslel, že si ženy netrhají obočí, ale že jim roste do tenkého tvaru od přírody. 8o Nebo podle něj bělošky nemůžou mít od přírody kudrnaté vlasy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12878
16.5.22 23:05
@dedrichov píše:

Tak to je zlatý :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky