Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@MeloryNox píše:![]()
![]()
To mi připomnělo kamaráda, kterej si, už v dospělém věku (29) myslel, že holky čůrají tím, čím roděj.
No to je u chlapa úsměvné, ale představ si, že jsem měla kolegyni, která ještě na prahu 30 vyndavala tampon, když šla čůrat, protože prý „jak bych přes něj asi čůrala??“
Myslely jsme, že si dělá srandu, ale světe div se, myslela to smrtelně vážně… Tu si vždycky představím, když tu nějaká mlaďoška vznese pitomý dotaz ohledně cyklu/HA apod. ![]()
@dedrichov píše:
Před pár lety byl manžel přesvědčen, že existují 2 druhy pampelišek: žluté a ty bílé
@unuděná píše:
No to je u chlapa úsměvné, ale představ si, že jsem měla kolegyni, která ještě na prahu 30 vyndavala tampon, když šla čůrat, protože prý „jak bych přes něj asi čůrala??“Myslely jsme, že si dělá srandu, ale světe div se, myslela to smrtelně vážně… Tu si vždycky představím, když tu nějaká mlaďoška vznese pitomý dotaz ohledně cyklu/HA apod.
Tak teď nevím, jestli se mám smát nebo brečet ![]()
U oznámení těhotenství koukal na digitální Clearblue, kde jsem celá pyšná ukazovala své 2-3 a bezelstně se zeptal: „To znamená 2-3 děti?“
@Anett.taa píše:
U oznámení těhotenství koukal na digitální Clearblue, kde jsem celá pyšná ukazovala své 2-3 a bezelstně se zeptal: „To znamená 2-3 děti?“
![]()
To mi připomnělo kamaráda, kterej si, už v dospělém věku (29) myslel, že holky čůrají tím, čím roděj.
Já vím, je to offtopic, ale hned jsem si na to vzpomněla
:
Ptá se cikánka matky: Co to je ta svatební noc?
To je, když ti Dežo dá to nejcennější, co má, tam, kde ty čůráš.
To ne, Dežo by nikdy nedal svoje adidasky do dřezu!!
Můj muž si taky myslel, že spermie se dají vyčůrat, protože podle něj je to asi stejný otvor. ![]()
@whitemirror píše:
Můj muž si taky myslel, že spermie se dají vyčůrat, protože podle něj je to asi stejný otvor.
Je fakt, že jsem taky byla překvapená, když jsem zjistila, že krom pr.dele mám ještě jednu díru.
Mě totiž jako malé toto nikdo nevysvětloval, prostě jsem jen čůrala lulinou a kakala zadkem. Kluci taky jen čůrali lulíkem. ![]()
Ale naštěstí jsem na to přišla někdy v družině, takže celkem brzo. ![]()
Edit: Dopsala jsem „zadkem“. To znělo, jak kdybych sr.ala lulinou. ![]()
Příspěvek upraven 19.05.22 v 17:34
@Capricorn61 píše:
Je fakt, že jsem taky byla překvapená, když jsem zjistila, že krom pr.dele mám ještě jednu díru.Mě totiž jako malé toto nikdo nevysvětloval, prostě jsem jen čůrala lulinou a kakala. Kluci taky jen čůrali lulíkem.
Ale naštěstí jsem na to přišla někdy v družině, takže celkem brzo.
Tyjo tohle jsem taky dlouho nevěděla, a proto jsem dětem v tomto směru udělala osvětu poměrně dost brzy
![]()
@Capricorn61 píše:
Já vím, je to offtopic, ale hned jsem si na to vzpomněla:
Ptá se cikánka matky: Co to je ta svatební noc?
To je, když ti Dežo dá to nejcennější, co má, tam, kde ty čůráš.
To ne, Dežo by nikdy nedal svoje adidasky do dřezu!!
Ten je dobrej ![]()
To je jako ten můj, když si myslel, že psi se páří. 😀
To mi tak jednou říká, no náš Arouš se měl tenkrát pařit… ![]()
Nebo mi jednou psal SMS, když jsme předělávali barák, abych se cestou z práce stavila pro jedno Kg, ať vezmu metr, že by to mělo stačit.
A já: jasný.
Jak jsem byla v práci, tak jsem to neřešila, co myslí to Kg.
A jedu do toho železářství a říkám: dobrý den, prosím vás, jednu kilovku a metr by měl stačit.
díky
.
A ta ženská tam:
tyjo to nevím co, chcete
? Já říkám, tak počkejte já zavolám.
Tak volám partnerovi: ty zlato, ty si chtěl jednu kilovku? Metr teda?
A on: Jakou kilovku 🤦 🙉 😀 😀 metr
já sem chtěl trubku K-G na odpad, metr dlouhou
![]()
A já tam za totálního blb*a na prodavačku, že chci kilovku
. No prostě
dnes už jsem chytřejší, paní pak okamžitě věděla a já rudá až na zádech. No co.
![]()
Dneska mi chlap řekl, že jsem jak popcorn, když ho zahřeješ…
Ja: cooo? ![]()
A on potichu: puk ![]()
![]()
@FlorenceF Jenkins píše:
Dneska mi chlap řekl, že jsem jak popcorn, když ho zahřeješ…
Ja: cooo?
A on potichu: puk![]()
![]()
To je dobrý. Když mám popcornovou náladu, ptá se, jestli mám své dny a jestli má z dálky házet čokoládu ![]()
![]()
To je dobrý. Když mám popcornovou náladu, ptá se, jestli mám své dny a jestli má z dálky házet čokoládu
Prej popcornová nálada
to budu používat ![]()
Jeste jsem si vzpomnela, jak byvaly říkal, ze me miluje i s vrozenou vyvojovou vadou…
Vsichni:???
On: ona ma zakrsle maličky na nohou, takze i kdyz se sečtou, tak ma jen 9 prstů ![]()