Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já: Celej den tady stojim u plotny jako blbec!
Manžel: A proč to děláš jako blbec a né jako člověk? ![]()
Nitroděložní tělísko = čípek. 😂
Když jsem si poskočila v těhotenství: „Netřep s ním, on tam přece bydlí a popadají mu věci z poliček…“ ![]()
„Mysleli jsme si, že má syn období vzdoru tak od roka a půl. No a on nám teprve teď ukázal, jak moc jsme se mýlili“
Malému byly v prosinci dva roky, od malička je dost svéhlavý, nicméně teď tak poslední měsíc tři týdny je to opravdu masakr, denně x scén s válením se po zemi, hysterie, scény na veřejnosti, kopání, kousání.
@GirlsNick píše:
Já: Celej den tady stojim u plotny jako blbec!
Manžel: A proč to děláš jako blbec a né jako člověk?
Můj manžel by odpověděl: ‚a proč tam nestojis normálně??‘ ![]()
Starší byl tak rok a třičtvrtě a začínala si krásně chodit na nočník. Vykoupana, v pyžamu se tulila s tatínkem koukajicim na sportovní noviny, já dělala mlíko aby mohla jít spát. Ona: tati tati, Čína
Tatínek : (napůl nepřítomně) tak se vycurej vždyť máš plinku
ted je z toho historka které se vždy smějeme ale tenkrát jsem myslela že ho vezmu něčím po hlavě.
Mimochodem tahle nevinna poznámka znamenala že se malička odmítala 5mesicu na nočník být podívat. Táta zikal do piny ![]()
Při mém prvním porodu, když jsem se kroutila při bolestivých kontrakcích mi přítel řekl: Neboj se, zatlačíš, ona vyskočí a je to. No porodní asistentka s doktorkou mrtvé smíchy ![]()
@Cute.im.not.cute píše:
Při mém prvním porodu, když jsem se kroutila při bolestivých kontrakcích mi přítel řekl: Neboj se, zatlačíš, ona vyskočí a je to. No porodní asistentka s doktorkou mrtvé smíchy
Nastesti se to nestalo, ale muj chlap mi porad „vyhrozoval“, ze mi u porodu bude zpivat „kdyz nemuzes, tak pridej vic“.
Ja tu pisnicku tak nesnasim ![]()
@Cute.im.not.cute píše:
Při mém prvním porodu, když jsem se kroutila při bolestivých kontrakcích mi přítel řekl: Neboj se, zatlačíš, ona vyskočí a je to. No porodní asistentka s doktorkou mrtvé smíchy
@unuděná píše:Mě u prvního porodu manžel dostal hláškou „podle monitoru tahle kontrakce tak silná nebyla, tak co děláš?“
Zabít na místě ![]()
A mně během poporodní dvouhodinovky na sále s malou (ne úplně krátký vyvolavany porod, natrzeni, nastrizeni), čerstvou holčičku v náručí, oznámil, že by si stejně ještě příště přál chlapečka. ![]()
Když jsem manželovi ukazovala pozitivní těhotenský test, tak ho zajímalo, jak to testování funguje. Když jsem se dostala k „pak to ponoříš do té moči“, tak mi povídá, „no fuj já myslel že tomu dáš pusinku nebo tak něco“
(samozřejmě to řekl v legraci, ale stejně mě to rozsekalo
)
Příspěvek upraven 11.05.22 v 00:32
@Anett.taa píše:
Když jsem si poskočila v těhotenství: „Netřep s ním, on tam přece bydlí a popadají mu věci z poliček…“
Ježiš to je zlatý ![]()