Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@FlorenceF Jenkins píše:
Prej popcornová nálada![]()
to budu používat
já taky. Nahodila jsi udičku a já se toho chytla ![]()
Jednou jsme blbli v posteli a manžel chtěl říct Jsem sexuální maniak. Vypadlo z něj Jsem sexuální idiot. Dostala jsem takový záchvat smíchu, že ze sexu sešlo.
@Anonymní píše:
Jednou jsme blbli v posteli a manžel chtěl říct Jsem sexuální maniak. Vypadlo z něj Jsem sexuální idiot. Dostala jsem takový záchvat smíchu, že ze sexu sešlo.
Můj manžel je chirurg, pracujeme spolu na operačním sále. Kdo alespoň trochu zná „mentalitu a chování chirurgů“ ví, že při operacích požadují dokonale přehledné operační pole. Sušila jsem jak o život, ale bylo to málo, manžel chtěl pořád víc… tak jsem mu řekla, že už nevím, co víc mám dělat, že to vůbec nekrvácí.
„Suš i sucho!“ byla jeho odpověď ![]()
Dcera se ptá co je to svatba.
Tak jí říkám že je to taková slavnost kdy je maminka za princeznu…
“a tatínek za deb. la” … dodal manžel ![]()
Byli jsme s manželem loni bruslit na inline stezce a vedli jsme u toho rozhovor. Před námi jely dvě asi osmnáctileté slečny v kratičkých sukýnkách a pár mětrů před námi zastavily a jedna se předklonila a utahovala si levou brusli. Samozřejmě titěrné tanga a všechno bylo vidět. A rozhovor ustal.
Z manžela vycházely jen zvuky jako když necháte běžet naprázdno elektrický epilátor na nohy. Když jsem na něj opakovaně promluvila, tak se váhavě chytil a ze začátku si nemohl vzpomenout o čem byla řeč. Takže nejen co z nich vypadne ale i to co z nich nevypadne, někdy stojí za to ![]()
Takový restart, my ženské prostě nemíváme ![]()
@Sova zMedvidkaPu píše:
Byli jsme s manželem loni bruslit na inline stezce a vedli jsme u toho rozhovor. Před námi jely dvě asi osmnáctileté slečny v kratičkých sukýnkách a pár mětrů před námi zastavily a jedna se předklonila a utahovala si levou brusli. Samozřejmě titěrné tanga a všechno bylo vidět. A rozhovor ustal.
Z manžela vycházely jen zvuky jako když necháte běžet naprázdno elektrický epilátor na nohy. Když jsem na něj opakovaně promluvila, tak se váhavě chytil a ze začátku si nemohl vzpomenout o čem byla řeč. Takže nejen co z nich vypadne ale i to co z nich nevypadne, někdy stojí za toTakový restart, my ženské prostě nemíváme
Podle popisu myslím, že děvčata moc dobře věděla, co dělají a dobře se bavila
A u chlapa máš jistotu, že je ok, asi by tak dopadla většina normálních chlapů
Směju se tomu, ale asi bych se zrestartoval stejně ![]()
Jo, to mi připomnělo, jak jsme před lety šli v Praze po ulici, parné léto a před námi, asi 10 metrů daleko krásná slečna v rudých šatech, dlouhé blond vlasy, nádhera prostě. Říkám: To je teda kočka! A manžel: No nevím, má roztřepené konečky!
Tak toto viděl na 10 metrů, ale máslo v lednici nenajde, i když na něj vejrá ![]()
@Micilin píše:
Jo, to mi připomnělo, jak jsme před lety šli v Praze po ulici, parné léto a před námi, asi 10 metrů daleko krásná slečna v rudých šatech, dlouhé blond vlasy, nádhera prostě. Říkám: To je teda kočka! A manžel: No nevím, má roztřepené konečky!
Tak toto viděl na 10 metrů, ale máslo v lednici nenajde, i když na něj vejrá
@Micilin píše:
Tak toto viděl na 10 metrů, ale máslo v lednici nenajde, i když na něj vejrá
Tedy první, co by mě napadlo, že asi už slečnu zná a nejspíš pěkně zblízka, když ví o roztřepených konečcích
Nezmínil, že ani to tetování vepředu pod lemem kalhotek se moc nepovedlo? ![]()
Já jsem na vozíku a mám partnera „choďáka“. JEdnou mě tak strašně naštval, že jsem mu řekla, že se s ním rozejdu. On mi na to řekl… „Ty, jo? Ty se se mnou maximálně tak rozjedeš a to bys musela ještě být rychlá“ ![]()
Můj manžel (lékař) vzal na dovolenou láhev vína o které evidentně nevěděl od koho ji dostal. Ač nepiju trochu jsem ochutnala a ptala se kde tohle dobré víno vzal. “V pracovně.” ![]()
Perla na manžela ale otce…
18.8.měli rodiče výročí svatby které taťka zazdil.
Mamka se ho nenápadně ptala zda ví co je za den. “Čtvrtek” ![]()
@cervena.jahudka píše:
Já jsem na vozíku a mám partnera „choďáka“. JEdnou mě tak strašně naštval, že jsem mu řekla, že se s ním rozejdu. On mi na to řekl… „Ty, jo? Ty se se mnou maximálně tak rozjedeš a to bys musela ještě být rychlá“
Tak toto
![]()